Antalya / Elmalı

Elmalı doğalgaza kavuştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Enerya Ahlat Doğalgaz Dağıtım şirketine verdiği altyapı desteği ile Elmalı’da 3 bin hane doğal gaz ile buluştu. Devamı haberimizde...

Elmalı doğalgaza kavuştu

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Enerya Ahlat Doğalgaz Dağıtım şirketine verdiği altyapı desteği ile Elmalı’da 3 bin hane doğal gaz ile buluştu. Elmalı’nın doğal gaza kavuşan yedinci ilçe olduğunu belirten Başkan Böcek, “2024 yılında da Alanya ve Gazipaşa’dayız” dedi.

Elmalı’da Karyağdı Mahallesi Yeni Atatürk Parkı’nda gerçekleşen doğalgaz verme törenine Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk. Enerya Ahlat Enerji Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Muhittin Böcek, vatandaşın yararına olacak, refah arttıracak proje ve hizmetlere hep öncelik verdiklerini belirterek, “Siyasi beklentileri bir kenara bırakarak Elmalı’mızı doğalgaz ile hızlı bir şekilde kavuşturmak, vatandaşlarımızı rahat ettirmek adına girişimlerimizi yaptık. Enerya şirketine desteklerimizi sunduk. Normalde büyükşehir belediyeleri altyapı katılımı alır. Büyükşehir Meclisi’nden oybirliğiyle geçirerek, Enerya’dan bu parayı almıyoruz. Vatandaşın lehine çalışmalara hep destek oluyoruz. Hayırlı olsun” dedi.


ELMALI YEDİNCİ İLÇE OLDU


Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Aksu, Korkuteli’nin ardından Elmalı’nın doğal gaza kavuşan yedinci ilçe olduğunu aktaran Başkan Böcek, Elmalı’da 3 bin konuta doğal gaz verileceğini belirtti. Başkan Böcek, 2024 yılında da doğuda Alanya ve Gazipaşa’nın doğal gaza kavuşacağını söyledi.


BAŞKAN BÖCEK’İN DESTEĞİYLE 4 YIL ÖNCE GELDİ

Elmalı’ya doğalgaz alt yapısının 2027’de getirilmesinin planlandığına dikkat çeken Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk “ Muhittin Böcek Başkanımız ile en büyük hayallerimizden birisi Elmalı’yı doğalgaz ile buluşturmaktı. Elmalı için 2027 tarihinde alt yapının gelebileceği planlanıyordu. Muhittin Böcek Başkanımızın gayretleri ve alt yapı destekleriyle bu süreyi bu günlere çektik. Vatandaşlarımızın yoğun abonelik başvuruları da bizleri son derece mutlu etti. Ayrıca doğalgaz alt yapı çalışmalarının yapıldığı ana cadde ve sokaklarımızın yenilenmesini de hızlı bir şekilde yapıyoruz. Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.


İLK ATEŞ YAKILDI


Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk. Enerya Ahlat Enerji Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, konuşmaların ardından ilk doğal gazı yaktı.


ASFALT DENETİMİ


Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı’nın Yenimahalle ve Karyağdı mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarını da denetledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Böcek, asfalt ekibine kolaylıklar diledi. Başkan Böcek, “Antalya'mızın tüm ilçelerinde vatandaşımızın huzuru ve refahı için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Böcek: " Her Zaman Emekçinin Yanındayım"
Yaşam

Başkan Böcek: " Her Zaman Emekçinin Yanındayım"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 11 bin 79 personelin maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka yetkilileri ile promosyon ihalesini imzaladı.

Başkan Muhittin Böcek üniversite katlı otoparkında inceleme yaptı
Yaşam

Başkan Muhittin Böcek üniversite katlı otoparkında inceleme yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen katlı otoparkta incelemede bulundu.

Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı
Yaşam

Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarıyla buluştu. Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan ve ekibini, ardından Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kepez’de hizmet veren Sağlık Merkezi çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Böcek, “Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık kahramanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Muhittin Böcek 30 yıllık sorunu çözdü
Yerel

Başkan Muhittin Böcek 30 yıllık sorunu çözdü

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi Balbey Mahallesi'nde hayata geçirilecek Balbey Kentsel Yenileme Projesi’nin temeli 15 Mart Cuma günü (Yarın) törenle atılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, törene tüm Antalyalıları davet etti.

 Başkan Böcek Runtalya’da koştu
Spor

Başkan Böcek Runtalya’da koştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Valisi Hulusi Şahin ile birlikte 19. Antalya Maratonu Runtalya’nın startını vererek, koşuya katıldı. Maratonda, 52 ülkeden 1600’ü yabancı toplam 9 bin 600 sporcu koştu. Dereceye girenlere ödülleri Vali Şahin ve Başkan Böcek tarafından verildi.

 Başkan Muhittin Böcek “4. Etap raylı sistem hattının yapımına çok yakında başlıyoruz”
Yerel

Başkan Muhittin Böcek “4. Etap raylı sistem hattının yapımına çok yakında başlıyoruz”

18 kilometrelik 4. Etap Konyaaltı-Varsak raylı sistem hattının yapımına çok yakında başlayacaklarını müjdeleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Hattın 5.5 km’si 30 metre yeraltından geçecek ve trafiğe engel olmayacak” dedi. Devamı haberimizde...