Muğla / Marmaris

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü

Yaşadığımız felaketlerde, kötü günlerde vatandaşına IBAN gönderen bir anlayışın bugün neyi, nasıl vadettiğini anlamak gerçekten güç. IBAN atıp da vatandaşından para isteyen bir hükümet, hangi sorunumuzu, nasıl, neyle çözecek? 

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü

Yaşadığımız felaketlerde, kötü günlerde vatandaşına IBAN gönderen bir anlayışın bugün neyi, nasıl vadettiğini anlamak gerçekten güç. IBAN atıp da vatandaşından para isteyen bir hükümet, hangi sorunumuzu, nasıl, neyle çözecek? CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, “Şu anda ülkemiz maalesef sıkıntılı bir süreçte. Bunu tabii ki merkezi iradenin, mevcut hükümetin yarattığını görüyoruz, biliyoruz. Bu sorunu genelde yaratanların yerelde bunu çözebilmesinin mümkün olmadığını düşünüyoruz. O yüzden bizim yapacağımız en büyük şey yukarıda yapılan hataları aşağıda; ilçelerimizde, illerimizde, büyükşehirlerimizde yapmayacak olmamız. Hatta merkezi hükümetin uyguladığı politikalar sonucunda vatandaşlarımızın yaşadıklarını biz aşağıda telafi etmeye, tedavi etmeye çalışacağız. Çünkü biz CHP’yiz, halkın partisiyiz. Biz halkımızın, bu ülkenin neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz” dedi.

CHP, aday tanıtım toplantısını bugün Ankara Spor Salonu'nda yaptı. Toplantıya katılan Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, ANKA Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı. Ünlü, şunları söyledi:

"MARMARİS’İ GELECEĞE HAZIRLAMAK, GELECEĞE TAŞIMAK İSTİYORUZ”

“CHP uzun değerlendirme süreci sonunda, adaylaşma sürecini tamamladı. Bugün de partimiz adaylarımızı tanıtacak. Bu tabii çok heyecan verici ve ülkemiz için de çok umut verici bir süreç, bir başlangıç. Umuyorum, CHP’nin adayları yaratacakları enerji, sinerjiyle ve oldukları umutla ülkemize yeniden bir umut verecekler. Ve bütün Türkiye’nin yeniden ayağa kalkmasını, üzerindeki ölü toprağını silkinmesini sağlayarak güzel yönetimler, projelerle birlikte güzel bir başlangıcı başlatacağız. Marmaris çok güzel bir yer ve burada CHP’nin belediye başkan adayı olabilmek gerçekten çok gurur verici her şeyden önce. Ama tabii bunu bir sonraki aşamaya taşıyacağız. Yani adaylaşmanın ilerisinde belediye başkan adayı olduktan sonra Marmaris için çok güzel projelerimiz var. biz Marmaris’i geleceğe hazırlamak, geleceğe taşımak istiyoruz; Marmaris’in gelecek planını oluşturmak istiyoruz. Çocuklarımıza, geleceğimize güzel bir Marmaris, işaret edilebilir bir yönetim, yani bundan 20-30 yıl sonra bugünü işaret ederek ‘Bugün başlamıştı her şey’ dedirteceğimiz bir yönetim süreci başlatmayı istiyoruz ve bunu başlatacağız, bundan da eminiz.

"ÜLKENİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU GENELDE YARATANLARIN YERELDE BUNU ÇÖZEBİLMESİNİN MÜMKÜN OLMADIĞINI GÖRÜYORUZ”

Diğer partilerin adaylarından tabii ki projesel anlamda farklılıklarımız olacak ama bizim burada asıl vurgulamamız gereken şey, ülkenin yaşadığı pozisyon, durum. Şu anda ülkemiz maalesef sıkıntılı bir süreçte. Bunu tabii ki merkezi iradenin, mevcut hükümetin yarattığını görüyoruz, biliyoruz. Bu sorunu genelde yaratanların yerelde bunu çözebilmesinin mümkün olmadığını düşünüyoruz. O yüzden bizim yapacağımız en büyük şey yukarıda yapılan hataları aşağıda; ilçelerimizde, illerimizde, büyükşehirlerimizde yapmayacak olmamız. Hatta merkezi hükümetin uyguladığı politikalar sonucunda vatandaşlarımızın yaşadıklarını biz aşağıda telafi etmeye, tedavi etmeye çalışacağız. Bizim en büyük artımız bu olacak. Çünkü biz CHP’yiz, halkın partisiyiz. Biz halkımızın, bu ülkenin neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Yenilenen kadrolarla Marmaris’te ve bütün büyük bölgelerimizde, illerimizde, ilçelerimizde; halkımızın, kentlerimizin istediğini tabii ki vereceğiz.

"IBAN ATIP DA VATANDAŞINDAN PARA İSTEYEN BİR HÜKÜMET, HANGİ SORUNUMUZU, NASIL, NEYLE ÇÖZECEK”

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar belli, hepimiz bunu derinden yaşıyoruz. Yaşadığımız felaketlerde, kötü günlerde vatandaşına IBAN gönderen bir anlayışın bugün neyi, nasıl vadettiğini anlamak gerçekten güç. IBAN atıp da vatandaşından para isteyen bir hükümet, hangi sorunumuzu, nasıl, neyle çözecek? Tabii ki bunu CHP’nin akılcı, bilimsel kadrolarıyla, yarattığı projelerle, halka dokunan, halkın ihtiyacını karşılayabilecek olan projelerle biz çözeceğiz. Halkımız bize güvensin. CHP çok iddialı, çok güçlü, yenilenmiş kadrolarıyla, yaptıkları değişikliklerle geliyor. Halkımızın, kentlerimizin neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bunu da çok kısa bir süre içerisinde CHP belediyelerinin yönetimlerinde bütün vatandaşlarımız, kentlerimiz yaşayacak.”

 

 

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Yerel

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Yerel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Yerel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Antalya 'da CHP'liler il binasında bayramlaştı
Yerel

Antalya 'da CHP'liler il binasında bayramlaştı

Ramazan Bayramı öncesinde CHP Antalya İl Binası önünde bayramlaşma töreni düzenlendi

Kepez Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Mesut Kocagöz görevi devraldı
Yerel

Kepez Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Mesut Kocagöz görevi devraldı

Kepez Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Mesut Kocagöz, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay'dan devraldı.

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir
Yerel

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kaş Belediye Başkanlığını kazanan Erol Demirhan, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.