Antalya / Kepez

Çağdaş Çavuş, "Farklı bir takım olmaya devam edeceğiz"

Kepezspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Talasgücü Belediyespor karşında 4-1'lik farkla kazanılan maçı değerlendirdi. Devamı haberimizde...

Çağdaş Çavuş, "Farklı bir takım olmaya devam edeceğiz"

Kepezspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Talasgücü Belediyespor karşında 4-1'lik farkla kazanılan maçı değerlendirdi.


Türkiye 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kepezspor Talasgücü Belediyespor maçında kendi saha ve seyircisi önünde 4-1 gibi farklı bir skorla hanesine üç puan yazdıran Kepez'in kaplanları lig sıralamasında ikinci sıraya yerleşti. Oynanan oyundan ve skor oldukça memnun olduğunu dile getiren Kırmızı Beyazlı takımın başarılı

Teknik Patronu Çağdaş Çavuş yaptığı açıklamada şu sözlerine yer verdi. "Kendi sahamızda oynadığımız Talasgücü Belediyespor maçı ile galibiyet serimize devam etmek bizim için çok anlamlı oldu. Oyuncu grubum maçın genelinde üstün bir oyun sergilemesi ile maçı net bir skor ile bitirmemizi sağladı. Belirli bir oyun planı ve

saha içi organizasyonlarımız zaman ilerledikçe maçları çok daha üstün oynamamıza katkı sağlıyor. Bu oyun düşüncemizi devam ettirip, farklı bir takım olmaya devam edeceğiz. Bu sürece ortak olan oyuncularımı çok tebrik ediyorum. Bizi destekleyen ve gönül veren bütün Kepezspor ailesine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Şampiyon Kepezspor kupasını aldı
Yaşam

Şampiyon Kepezspor kupasını aldı

TFF 3. Lig 1.Grupta mücadele eden Kepezspor geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan ederken, kendi sahasında karşılaştığı Ayvalıkgücü karşılaşmasının ardından kupasını aldı.

Kepezspor’da motivasyon tam gaz
Spor

Kepezspor’da motivasyon tam gaz

Branş sorumlu antrenörleri ile toplantı yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, devam eden liglere ve yeni play-off’lar öncesi sporcularını motive etti.

Antalya Kepezspor’dan depremzede çocuklara oyuncak
Yerel

Antalya Kepezspor’dan depremzede çocuklara oyuncak

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 18 Aralık’a kadar oynanacak müsabakalarda depremzede çocuklara gönderilmek üzere peluş oyuncak, bere ve atkı toplama kampanyası yaptı.

Kepezspor Ayvalık'tan üç puanı aldı
Yaşam

Kepezspor Ayvalık'tan üç puanı aldı

TFF 3. Lig’in 14’üncü hafta karşılaşmasında Kepezspor, deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Kepezspor’da yüzler gülüyor
Spor

Kepezspor’da yüzler gülüyor

Türkiye 3. Lig 1. Gruptaki Antalya'nın temsilcisi Kepezspor'da yüzler gülüyor. Devamı haberimizde....

Sedat Peker'den Kepezspor'a destek
Spor

Sedat Peker'den Kepezspor'a destek

Türkiye 3. Lig 1. Grup temsilcisi Kepezspor'a destek veren isimler arasına Antalya'nın çok yakından tanıdığı ve 3.5 yıl Antalyaspor Kulübü Başkanlığı yapmış Sedat Peker'de eklendi. Devamı haberimizde..