Burdur

Burdur Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Abdurrahman Arıkan'ın yerine Şevki Gediz atandı. İşte detaylar...

Burdur Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığına Şevki Gediz atandı.

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Abdurrahman Arıkan’ın yerine Şevki Gediz atandı.

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığına atanan Şevki Gediz, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Ülkücü; elinde kalem, aklında vatan, yüreğinde memleket, Ülkücülük denilen o çetin ve zorlu yolda yürürken anlaşılmayı ve alkışlanmayı beklemeyendir. Yeryüzündeki bütün kelimeler bir araya gelse de ülkü’nün, ülkücülüğün güzelliği, Ülkü Ocaklarının değeri tarif edilemez.. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin takdirleriyle Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Şahsımı şehitlerimizin emaneti olan bu göreve layık gördükleri için sayın Genel Başkanımıza saygılarımı arz ediyorum. Görevi devraldığım ve bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerine, emeklerine şahit olduğumuz Abdurrahman Arıkan Başkanıma teşekkür ediyorum. Dün nasılsak bugünde aynı inanmışlık ve aynı ruhla davamıza hizmet edip, bayrağı bir üstte nasıl çıkarırız onun gayesinde olacağız. Ülkü Ocakları dünün gururu, yarının umududur. Bu düstur ile hareket edip; turana varan yolda bir olup, diri kalmayı bilmeli ve bize bu kutlu ülküyü emanet eden başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve maziden atiye tüm büyüklerimize bir borcumuz olduğunu hatırımızdan hiç çıkarmamamız gerektiğini söylemek isterim. Bugüne kadar davamıza hizmet veren herkesten ricamdır ki uğruna canlar verilen bu kutsal ülkümüze hep birlikte sahip çıkalım. Bir olalım, diri olalım, hep beraber olalım. Makamlar emanet, baki olan davadır. Gönül bağı ile hemhal olduğumuz günlere buluşmak umudundayım. Bizleri Burdur İl Ocak Başkanlığı ile vazifelendirerek şereflendiren Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin izinde Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin emrindeyiz.. Bu davanın sahibi Hak’tır. Hak olan davada zafer muhakkaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türküm diyene”

Görevi devreden Abdurrahman Arıkan ise, ”

Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit YILDIRIM Beyefendinin takdirleriyle, Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığına yol ve dava arkadaşım, değerli ağabeyim Sn. Şevki Gediz atanmıştır. Yaklaşık üç yıldır sürdürmekte olduğum Burdur Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görev süresince tüm yanlışlar şahsıma, tüm doğrular teşkilatımıza aittir. Allah ta biliyor ya, her zaman davamı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu süre zarfınca desteklerini üzerimden esirgemeyen Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit YILDIRIM Beyefendiye ve Genel Merkez Yöneticilerimize, kıymetli ağabeyim MHP Burdur İl Başkanımız Sn. Gültekin Oktay’a ve MHP İl Yönetim Kuruluna, İl Ocak Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Ocak Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Partimizin kıymetli İlçe Başkanlarına, Üç Hilal Bayrağı gururla dalgalandıran Belediye Başkanlarımıza, KAÇEP Başkanımıza ve yönetimine, Türk Kamu Sen Başkanımıza ve Yönetimine, Türk Sağlık Sen Başkanımıza ve Yönetimine, TÜRKAV Başkanımıza ve Yönetimine, Sendikamızın diğer kıymetli Başkan ve Yöneticilerine, kıymetli Asena ve Bozkurtlara, dava büyüklerime, her daim arkamda dimdik duran aileme teşekkür ederim. Dün olduğu gibi bundan sonra da, Liderimizin yolunda, Genel Başkanımızın izinde, İl Başkanımızın emrinde olacağım. Cenab-ı Allah hayırlı, mübarek eylesin inşallah. Yaşasın Hesapsız Kitapsız Ülkücülük Hukukumuz.” diye konuştu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

MHP Burdur KAÇEP ve Ülkü Ocakları kadınları unutmadı
Yerel

MHP Burdur KAÇEP ve Ülkü Ocakları kadınları unutmadı

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı ve MHP Burdur KAÇEP Başkanlığı, anlamlı günde kadınlarla bir araya gelerek, karanfil dağıttılar.

Burdur'da Aranan Şahıs Tutuklandı: 25 Yıl Hapis Ceza Kararı
Yerel

Burdur'da Aranan Şahıs Tutuklandı: 25 Yıl Hapis Ceza Kararı

Burdur'da farklı suçlardan 25 yıl hapis cezası ile aranan firari şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Burdur'da Çarpışan Otomobiller: Kontrolsüz Kavşakta Yaralılar Var
Yerel

Burdur'da Çarpışan Otomobiller: Kontrolsüz Kavşakta Yaralılar Var

Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil taklalar atıp metrelerce sürüklendi. İki aracın sürücüsü de yaralandı.

Yeşilova Belediyesi Çocuk Şenliği: Unutulmaz Bir Gün
Yerel

Yeşilova Belediyesi Çocuk Şenliği: Unutulmaz Bir Gün

Yeşilova Belediyesi, "Yeşilova ve Yeşilova'lılar herşeyin en iyisine layıktır" sloganıyla yola çıkarak bugün düzenlediği Çocuk Şenliği'nde unutulmaz bir gün yaşattı.

Yeşilova'da Kaza; 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Yerel

Yeşilova'da Kaza; 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Burdur’un Yeşilova ilçesinde kullandığı atv motosiklet ile yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yaşlı adam kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetti.

Burdur'da Honamlı Irkı Güzellik Yarışmaları ve Fuarı Heyecanı
Yerel

Burdur'da Honamlı Irkı Güzellik Yarışmaları ve Fuarı Heyecanı

GL Platform tarafından düzenlenen Burdur Teke Yöresi 9. Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nda, Honamlı ırkının en güzel teke ve keçileri gövde gösterisine çıkacak.