Burdur

Burdur' kaçak su kullanımına karşı kararlı adım

Burdur Belediyesi, su kaynaklarımızı korumak ve adil su kullanımını sağlamak amacıyla kaçak su kullanımıyla mücadelede kararlı adımlar atıyor.

Burdur' kaçak su kullanımına karşı kararlı adım

Burdur Belediyesi kaçak su kullanımına göz açtırmıyor

Burdur Belediyesi, su kaynaklarımızı korumak ve adil su kullanımını sağlamak amacıyla kaçak su kullanımıyla mücadelede kararlı adımlar atarak, kaçak su kullananlara göz açtırmıyor.

Kaçak su denetimleri ile açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Kaçak su kullanımı, su kaynaklarımızı tüketiyor ve adil olmayan bir kullanım yaratıyor. Her damla suyun kıymetini bilerek hareket etmek zorundayız. Burdur Belediyesi olarak, suyun adil ve sürdürülebilir kullanımı için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını ve herhangi bir kaçak su kullanımını bize bildirmelerini rica ediyoruz. Kaçak su kullanımına karşı verdiğimiz bu mücadelede, siz değerli vatandaşlarımızın desteği çok önemli. Kaçak su kullanımı fark ettiğinizde, lütfen belediyemize ihbarda bulunun." dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Karamanlı 'da Başkan Ver yansın etti  Çiğ süt fiyatları tepki çekiyor!
Yerel

Burdur Karamanlı 'da Başkan Ver yansın etti Çiğ süt fiyatları tepki çekiyor!

Karamanlı Ziraat Odası Başkanı Hasan Güz, sosyal medyada süt üreticilerinin karşılaştığı sorunlara dikkat çekti. Süt fiyatlarındaki düşüş ve ödeme süresinin uzaması nedeniyle çiftçilerin yaşadığı zorlukları paylaştı.

Başkan Kemal Kasap  tıkanıklığın sebebini açıkladı! Bakın kanallardan ne çıktı.
Yerel

Başkan Kemal Kasap tıkanıklığın sebebini açıkladı! Bakın kanallardan ne çıktı.

Burdur İli Bucak Küçük Sanayi Sitesi, yoğun yağış sonrası sular altında kaldı. Başkan Kemal Kasap, drenaj sorunları ve alınacak önlemler hakkında açıklamalarda bulundu.

Burdurlulara Müjde   Halk Çeşmeleri yeniden açıldı
Yaşam

Burdurlulara Müjde Halk Çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur'a müjde! Dereboğazı ve Tek çeşmeleri yeniden açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.

Burdur'da bankta bulunan çanta korkuttu
Yerel

Burdur'da bankta bulunan çanta korkuttu

Burdur Merkez Cumhuriyet Meydanı'nda bir bank üzerinde bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Mobese kameralarıyla şahsı tespit eden polisler, çantanın kitaplardan başka bir şey içermediğini belirledi.

Yapay zeka Samsun'un en güzel ilçesini açıkladı! Sizin ilçeniz hangisi?
Yaşam

Yapay zeka Samsun'un en güzel ilçesini açıkladı! Sizin ilçeniz hangisi?

Bir medya ajansı, Türkiye'nin en güzel ilçelerini belirlemek amacıyla yapay zeka destekli bir arama motoruna talimat verdi. Bu çalışma sonucunda, Samsun'un en güzel ilçesinin Atakum olduğu ortaya çıktı.

Bucak'ta Yaz Kuran Kurslarına bu yılda yoğun katılım
Yerel

Bucak'ta Yaz Kuran Kurslarına bu yılda yoğun katılım

Bucak'ta Diyanet İşleri Başkanlığı'nın müfredatı çerçevesinde camilerde ve Kur'an kurslarında başlatılan yaz Kur'an kurslarına yoğun ilgi gösteriliyor.