Burdur / Bucak

Bucaklı 5 yaşındaki Melih'in mektubu yürekleri ısıttı

Burdur İli Bucak ilçesinden deprem bölgesine örgü yeleklerini gönderen 5 yaşındaki Melih'in mektubu duygulandırdı.

Bucaklı 5 yaşındaki Melih'in mektubu yürekleri ısıttı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından tek yürek olan Türkiye’nin Burdur ili Bucak ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Melih isimli minik çocuk, herkes gibi depremzedelere yardım gönderirken, gönderdiği yeleklerin içine bıraktığı mektup yürekleri ısıttı.
Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5 yaşındaki Melih’in gönderdiği mektubu görünce duygulandığını belirterek paylaşımda bulundu.
Güzel memleketimin yüreği güzel, kalbi güzel insanları sözlerini kullanan Şahin, Melih’in gönderdiği mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.
İlk günden itibaren afet bölgesi için kenetlenen Bucak Halkı, hem afet bölgelerinde hem de kentte depremzedelere destek olmaya devam ediyor.
Başkan Fatma Şahin’in paylaştığı mektupta Melih şu sözleri kullandı;
Ben Melih, Burdur Bucak’tan. Hiç giymediğim örgü yelekleri sizler için gönderiyorum. Dualarımız sizlerle, Allah’a emanet olun. ( 5 yaşında olduğum için benim söylediklerimi annem yazdı. Resimleri ben çizdim güzel kardeşlerim)

EYT'de son durum merak ediliyor! Düzenleme ne zaman Genel Kurul'a gelecek?EYT'de son durum merak ediliyor! Düzenleme ne zaman Genel Kurul'a gelecek?

EYT düzenlemesi ne zaman çıkacak? EYT düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'na gelecek mi? İşte merak edilen detaylar...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan deprem sonrası flaş kararlar! Emekli maaşı, işsizlik ödemesi...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan deprem sonrası flaş kararlar! Emekli maaşı, işsizlik ödemesi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, afet bölgeleri için yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli tedbirleri uygulamaya koydu.
Milletvekili A. Adayı Safa Sönmez, yaşanan deprem sonrasında soruları sıraladıMilletvekili A. Adayı Safa Sönmez, yaşanan deprem sonrasında soruları sıraladı

İYİ Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Safa Sönmez, yaşanan deprem felaketinin ardından başsağlığı dileyerek, açıklamada bulundu.
Burdur'da misafir edilen depremzede öğrenciler için ders zili çaldıBurdur'da misafir edilen depremzede öğrenciler için ders zili çaldı

Burdur'da depremzede öğrenciler için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi ilk ve ortaokula çevrildi.
 
Burdur'da yangın; Ev kullanılamaz hale geldiBurdur'da yangın; Ev kullanılamaz hale geldi

Burdur'un Taşkapı Köyünde meydana gelen yangın sonrasında ev kullanılamaz hale geldi.
 
Milletvekili Özçelik Bucak'ta, depremzedeleri ziyaret ettiMilletvekili Özçelik Bucak'ta, depremzedeleri ziyaret etti

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, deprem bölgesi dönüşünde Burdur'un Bucak ilçesine gelerek, depremzedelerle bir araya geldi.
 
Antalya'da Depremzededen tüyler ürperten sözlerAntalya'da Depremzededen tüyler ürperten sözler

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Antalya'ya gelen depremzede ailelerin çocukları Hacivat-Karagöz gösterisiyle eğleniyor.
 
Depremde ölenlerin mezarları yürekleri burktuDepremde ölenlerin mezarları yürekleri burktu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin yarım kalan hikayeleri mezarlara yansıdı. Mezarlara bırakılan ve depremde ölenlere ait eşyalar yürekleri burktu.
 
Deprem bölgesinde damperli tır ve damperli hafriyat kamyonlarına ihtiyaç var!Deprem bölgesinde damperli tır ve damperli hafriyat kamyonlarına ihtiyaç var!

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde damperli tır ve damperli hafriyat kamyonlarına ihtiyaç olduğu hususunda duyuru yapıldı.
 
CHP Burdur Gençlik Kollarından depremzedelere ziyaretCHP Burdur Gençlik Kollarından depremzedelere ziyaret

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Anıl Gün ve yönetim kurulu üyeleri İlimize gelen depremzede ailelerin evlerini ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Türk Hemşireler Derneğinden, deprem bölgesine destek
Yerel

Türk Hemşireler Derneğinden, deprem bölgesine destek

Tüm yurdu derin üzüntüye boğan 6 Şubat depremleri sonrasında Türk Hemşireler Derneği meslektaşlarımız ve halkımız için elinden gelen desteği vermeye devam etmektedir.

Azerbaycan'dan 100 milyon dolarlık destek
Türkiye

Azerbaycan'dan 100 milyon dolarlık destek

Kahramanmaraş'taki Azerbaycan caddesinin yeniden inşası için Azerbaycan'dan 100 milyon dolar destek geliyor.

Bucak Belediyesi, ilk günden itibaren deprem bölgesinde
Yerel

Bucak Belediyesi, ilk günden itibaren deprem bölgesinde

Burdur Bucak Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından bölgeye iş makinelerini ve araçlarını göndermişti.

Afyon Dinar’dan deprem bölgesine hayvan yardımı
Yerel

Afyon Dinar’dan deprem bölgesine hayvan yardımı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyası devam ederken, kampanya çerçevesinde bağış yapılan hayvanlar kesilerek afet bölgesine gönderildi.

Kızılkay psikologları görünmez yaraları sarıyor
Türkiye

Kızılkay psikologları görünmez yaraları sarıyor

Depremden en fazla etkilenen illerde psikososyal ekipleriyle çalışmalar yürüten Kızılay, yaklaşık 70 bin kişiye psikolojik destek verdi.

Deprem bölgesine yem ve saman desteği
Yerel

Deprem bölgesine yem ve saman desteği

Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesindeki hayvan üreticilerine yem ve saman desteğini sürdürüyor.