Burdur / Bucak

Bucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi Görün

Tane Akademi, Matematik Röntgeni ile öğrencilerin temel eksiklerini tespit ederek kişiye özel bir eğitim programı sunuyor.

Bucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi Görün

2019 Yılında açılan ve Bucak’ta Eğitim Danışmanlığı Hizmeti veren Tane Danışmanlıktan Bir ilk daha; ‘’Tane Akademi’’.

Bucak’ta eğitime yatırım yapan Tane Akademi 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Bucak Halkının hizmetine açılmıştır.

Siz, eğitime önem veren Sevgili Bucak Halkımız; Matematikte başarılı mı olmak istiyorsunuz? İşte size çok yeni bir yöntem; Matematik Röntgeni…

Bucak için birçok kez ilke imza atan Tane Akademi Matematik Röntgeni Uygulama Merkezi’nin Burdur Bucak temsilcisi oldu.

Matematik Röntgeni analiz uygulaması ile öncelikle öğrencinin tüm temel eksikleri tespit edilir. Öğrenci bir konuyu biliyorsa hangi zorluğa kadar bildiği; bilmiyorsa hangi kolaylığa kadar bilmediğini ortaya çıkarır. 1. Sınıftan 12. Sınıfa kadar uygulayabildiğimiz analiz sonrasında tespit edilen eksiklere özel hazırlanacak program ve Matematik Röntgeninin özel sistemiyle Çocuğunuz matematikte başarıya ulaşsın…

Adım Emine Gülcü. 17 Haziran 1994 yılında Antalya’da dünyaya geldim. 2016 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden mezun oldum. Evli ve bir çocuk annesiyim. İşimi severek yapan bir kişiyim. Amacım öğrencilere matematiği oyunlarla sevdirmektir.

Öğrencilerimize daha faydalı olabilmek için aldığım başlıca eğitimler şunlardır:

Akıl Zekâ Oyunları Eğitmenliği

Bilsem Eğitmenliği

Yaratıcı Drama Eğitmenliği

Matematik Röntgeni Analist ve Eğitmenliği

Adres: Oğuzhan Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Ada Plaza kat 2 daire 12 Tane Akademi - Kat:4 Daire 24 Tane Danışmanlık Bucak/Burdur

Tane Akademi

0541 915 62 92

Tane Danışmanlık

0530 853 82 63

İnstagram hesapları: taneakademi - matematikrontgenibucak - tanedanışmanlık

Bucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi GörünBucak'ta Tane Akademide Matematik Röntgeni ile Eksiklerinizi Görün

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ulusal Matematik Şampiyonası başvuruları başladı
Yerel

Ulusal Matematik Şampiyonası başvuruları başladı

23-24 Şubat 2024 tarihlerinde Burdur'da gerçekleştirilecek olan Ulusal Matematik Şampiyonası'na başvurular başladı. Sınavın 1.aşaması Gökyüzü Özel Bucak Koleji'nde yüz yüze olarak düzenlenecek.

Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi'nde Öğrencilere Matematik Atölyesi
Yerel

Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi'nde Öğrencilere Matematik Atölyesi

Antalya Bilim Merkezi’nin matematik atölyesine gelen öğrenciler, akıl zeka oyunları, şifreleme modelleri gibi interaktif yöntemlerle eğlenerek öğreniyor.

Matematik Olimpiyatlarında Türkiye Birinci
Türkiye

Matematik Olimpiyatlarında Türkiye Birinci

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen ve 18 ülkeden 98 öğrencinin yarıştığı 27. Genç Balkan Matematik Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil eden 6 öğrenci, 3 Altın ve 3 Gümüş madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza attı. 

Antalya Matematik Olimpiyatı 4 dilde Azerbaycan’da gerçekleştirildi
Yerel

Antalya Matematik Olimpiyatı 4 dilde Azerbaycan’da gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi tarafından 27 yıldır düzenlenen Antalya Matematik Olimpiyatı bu yıl ilk kez dört dilde Azerbaycan'da gerçekleştirildi. 152 öğrencinin katıldığı olimpiyatın gelecek yıllarda da sürmesi hedefleniyor.

Bayburt’ta matematik seferberliği
Yerel

Bayburt’ta matematik seferberliği

Bayburt Fen Lisesi öğrencileri matematik ders saatlerini Eğitim Fakültesi bünyesindeki matematik atölyesinde geçirdi.

Burdur’da “Matematik Seferberliği“ devam ediyor
Yerel

Burdur’da “Matematik Seferberliği“ devam ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve üniversiteler iş birliğinde hayata geçirilen "Matematik Seferberliği" çerçevesinde Burdur’da çalışmalar sürüyor.