Burdur / Bucak

Bucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansı

Kaplan Kırtasiye, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için düzenlediği 2 günlük kampanya kapsamında alışveriş yapanlara altın çekilişi fırsatı sunuyor. Her 500 liralık alışveriş, 1 gram altın kazanma şansı veriyor.

Bucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansı

Kaplan Kırtasiye'den Büyük Fırsat Günü: Çekilişle Altın Kazanma Şansı!

Sezon için 2 günlük kampanya başlatan Kaplan Kırtasiye, düzenlediği özel etkinlikle alışveriş yapanlara altın çekilişi fırsatı sunuyor.

Her 500 Liralık Alışverişe 1 Çekiliş Hakkı!

Kaplan Kırtasiye'den yapılan her 500 liralık alışveriş, akşam düzenlenecek çekiliş için 1 gram altın kazanma şansı veriyor.

Geniş Ürün Yelpazesi ve İndirimler

Mağazada birçok kampanyalı ürün bulunuyor. Boya grupları, pastel boya, sulu boya, kuru boya ve keçeli boya gibi birçok ürün grubunda en az 2 markada indirimler mevcut. Ürün etiketlerinde "Kampanya" ibaresi bulunan ürünlerde özel indirimler uygulanıyor. Ayrıca, kampanya yazmayan ürünlerde kasada yüzde on indirim yapılıyor.

Özel İndirimler ve Ürün Çeşitliliği

Tüm çantalarda yüzde on beş indirim mevcut. Kaplan Kırtasiye'nin düzenlediği Fırsat Günü etkinliği kapsamında, yapacağınız her 500 liralık alışverişte 1 çekiliş hakkı kazanıyorsunuz.

Mağaza Açılış Saatleri ve Davet

Mağaza Cuma ve Cumartesi günleri 9:00'dan 23:30'a kadar açık olacak. Tüm Bucak halkı, Kaplan Kırtasiye'nin Fırsat Günü etkinliğine davetlidir.

Kaplan Kırtasiye, 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere ve velilere hayırlı olması temennisi dile getirdi.

İrtibat Tel: 0541 939 18 38

Adres: Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Atatürk İlkokulu Karşısı Bucak / Burdur

Bucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Halk İndirim Kart ' ı  Geliyor
İş Dünyası

Antalya Halk İndirim Kart ' ı Geliyor

Köksal Selçuk, HALK İNDİRİM KARTI adındaki indirim kartının Halk’a iyi geleceğini ve anlaşmalı yerlerde yapılan alışverişlerde indirim kullanılacağını söyledi.

Üretici ve çiftçi dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Tarımın destekçisi başkan kampanyayı duyurdu
Yerel

Üretici ve çiftçi dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Tarımın destekçisi başkan kampanyayı duyurdu

Gübre fiyatlarında indirim başladı. Gübre fiyatları ne kadar? Bucak Ziraat Odası'nda gübre fiyatlarında indirim! Çiftçilere özel avantajlarla kaliteli ürün. Adrese teslim, uygun fiyatlar, 6 aya varan vade. Tarımın destekçisi!

Soylu Giyim Ali Soylu'dan Kaçırılmayacak Kampanya Tüm Ürünlerde %50 İndirim!
Yerel

Soylu Giyim Ali Soylu'dan Kaçırılmayacak Kampanya Tüm Ürünlerde %50 İndirim!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Soylu Giyim, işletme sahibi Ali Soylu tarafından düzenlenen muazzam bir kampanya ile müşterilere %50 net indirim fırsatı sunuyor. Spor ayakkabılardan, botlara; kemerlerden, deri kemerlere; polarlardan, çoraplara kadar geniş ürün yelpazesi indirimde! Kampanya, 15 gün boyunca geçerli olacak

A101'de bu hafta neler indirimde? İşte A101'de dikkat çeken indirimler
Yaşam

A101'de bu hafta neler indirimde? İşte A101'de dikkat çeken indirimler

A101 marketlerde bu hafta gıdadan temizliğe, kişisel bakımdan ev gereçlerine kadar birçok üründe indirim var. İndirimli ürünler listesine göz atın.

Bu paraya sıfır araç kaçmaz! Fiat'tan indirimli kampanya
İş Dünyası

Bu paraya sıfır araç kaçmaz! Fiat'tan indirimli kampanya

Fiat Fiorino, piyasanın en ucuz hafif ticari aracı olarak dikkat çekiyor. Ocak ayına özel olarak 25.000 TL indirimle 588.900 TL'den satılıyor. Peşin ödeme yapmakta zorlananlar için 200.000 TL kredi desteği de veriliyor.

Gelen zamlar sonrası indirim geliyor! Akaryakıt indirime girecek!
İş Dünyası

Gelen zamlar sonrası indirim geliyor! Akaryakıt indirime girecek!

ÖTV kaynaklı artışların dün gün içerisinde pompa fiyatlarına yansımasının ardından bu sefer de indirim haberi geldi.