Bingöl

Bingöl’de Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü TYP ile 22 kişi işe alınacak

Protokol çerçevesinde TYP ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere 22 kişi işe alınacak.

Bingöl’de  Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü TYP ile  22 kişi işe alınacak

Bingöl’de imzalanan protokol çerçevesinde TYP ile 22 kişi işe alınacak
İŞKUR ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Protokol çerçevesinde TYP ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere 22 kişi işe alınacak. Başvuruların 12-16 Eylül tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.
Alım hakkında bilgi veren İŞKUR İl Müdürü Cevdet Baycuman, "Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere 22 kişinin işe alınacaktır. Başvuruların 12-16 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Katılım şartları; kuruma kayıtlı işsiz ve 18 yaşını tamamlamış olmak. Emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen net asgari ücretin bir buçuk katını aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP’ye katılamaz. TYP ilanında belirtilen şartları taşımayan ya da TYP’nin aksamasına ve başarısız olmasına sebep olabilecek olan başvurular geçersiz sayılır. Asıl ve yedek katılımcılar, yüzde 100 noter kurası ile belirlenecektir. Noter kurası 20.09.2023 tarihinde saat 11:00’ da Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonunda çekilecektir" dedi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı
Yaşam

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin iş gücüne katılımlarını artırarak ekonomik bağımsızlıklarını sağlamak ve yenilenebilir enerji sektöründe istihdam imkanı sunmak için Güneş Enerjisi Okulu Projesi’ni gençlerle tanıştırdı.

En az lise mezunu olacak! İŞKUR aracılığıyla alım yapıyor
Yaşam

En az lise mezunu olacak! İŞKUR aracılığıyla alım yapıyor

Öğretmenevlerine En Az Lise Mezunu personel alımları yapılacak. İş arayanlara ise sevindirici haber İŞKUR'dan geldi. Alım şartları ve gerekli belgeler açıklandı. Detaylar haberimizde...

KPSS Şartı Yok! İŞKUR, Dolgun maaşla kamuya 10 bin işçi alımı yapacak
Türkiye

KPSS Şartı Yok! İŞKUR, Dolgun maaşla kamuya 10 bin işçi alımı yapacak

İŞKUR, KPSS şartı olmaksızın kamuya 10 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, belediyeler ve belediye şirketlerinde yapılacak. Başvurular, 1 Ocak 2024 tarihinde başlayacak.

Antalya'da CW Enerji, Kadın İstihdamına Yaptığı Katkılardan Dolayı Ödül Aldı
Yerel

Antalya'da CW Enerji, Kadın İstihdamına Yaptığı Katkılardan Dolayı Ödül Aldı

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Kadınların daha da güçlendirilmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz. CW Enerji olarak, bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz” dedi.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde Faaliyetlerini Tanıttı
Yerel

Burdur Çalışma ve İş Kurumu, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde Faaliyetlerini Tanıttı

Burdur Çalışma ve İş Kurumu, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde stant açarak iş ve meslek danışmanlarıyla faaliyetlerini öğrencilere tanıttı. İŞKUR kaydı olmayan öğrencilere hizmetlerden yararlanma fırsatı sunuldu.

İŞKUR MAKÜ'de öğrencilerle buluştu
Yerel

İŞKUR MAKÜ'de öğrencilerle buluştu

Burdur İŞKUR, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda stant açarak gençlere iş ve meslek danışmanlığı hizmeti veriyor.