Burdur

Beklenen o gün geldi! Millet ormanı açılıyor!

Bucak'ta yapımı tamamlanan Millet Ormanı, 31 Mayıs'ta halkın kullanımına açılıyor. Piknik alanları, spor tesisleri ve çocuk parklarıyla yeni rekreasyon alanı hakkında detaylar için tıklayın.

Beklenen o gün geldi! Millet ormanı açılıyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde yapımı bir süredir devam eden Millet Ormanı, yarından itibaren vatandaşların kullanımına sunuluyor. Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yeni rekreasyon alanının halkın hizmetine açılacağını belirtti.

Müdür Mustafa Ersoy, "Kıymetli Vatandaşlarımız; Millet Ormanımızı, 31 Mayıs 2024 Cuma gününden itibaren sizlerin kullanımına sunuyoruz. Araçlarınızla girebilir, piknik ünitelerindeki barbekülerde ateşli piknik yapabilirsiniz. Dinlenme yerlerini, ateşli ve ateşsiz piknik alanlarını, spor alanlarını, çocuk parklarını, kondisyon aletlerini, yürüyüş yollarını, bisiklet yollarını ve çok amaçlı etkinlik alanını gönlünüzce kullanabilirsiniz," ifadelerini kullandı.

Orman işletme müdürü Mustafa Ersoy, ayrıca bazı kurallara uyulması gerektiğini vurguladı. Ateşli piknik alanı haricindeki alanlarda ateş yakılmaması gerektiğini, kullanım sonrası çöplerin konteynırlara bırakılmasını, külleri sahaya bırakmak yerine kül kazanlarına dökülmesini, ahşap bankların ve çimlerin tahrip edilmemesine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Çeşmelerin açık bırakılmaması konusunda da vatandaşlardan hassasiyet beklediklerini söyledi.

Temizlik, koruma ve sürdürülebilirlik konularında herkesin duyarlı olması gerektiğini ifade eden Mustafa Ersoy, "Temizlik, koruma, sürdürülebilirlik hususunda sizlerin kayıtsız kalmadan, hep birlikte sahip çıkarak bizlere yardımcı olacağınıza inanıyoruz. Öneri ve tekliflerinizi almaya her daim hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Anlayışınıza teşekkür ediyoruz. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun," dedi.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta Millet Ormanı Vatandaşlardan Beğeni Topladı
Yaşam

Bucak'ta Millet Ormanı Vatandaşlardan Beğeni Topladı

Burdur'un Bucak ilçesinde 31 Mayıs Cuma günü halkın kullanımına açılan Bucak Millet Ormanı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Vali Öksüz, Bucak'ta Millet Ormanı çalışmalarını inceledi
Yerel

Vali Öksüz, Bucak'ta Millet Ormanı çalışmalarını inceledi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak İlçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Bucak Millet Ormanı çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Öksüz, bu önemli yatırımın hayırlı olmasını diledi.

Vali Öksüz Bucak'ta İncelemeler yaptı
Yerel

Vali Öksüz Bucak'ta İncelemeler yaptı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak İlçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Bucak Millet Ormanı'nın tamamlanmasına az kaldı
Yerel

Bucak Millet Ormanı'nın tamamlanmasına az kaldı

AK Partili Oğuz, Bucak Millet Ormanı projesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında projenin tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Oğuz, bölge halkının yakında bu alanı kullanabileceğini söyledi.

Bucak Millet Ormanı çok yakışacak
Yerel

Bucak Millet Ormanı çok yakışacak

Burdur Bucak'ta yürütülen Millet Ormanı Projesi, halkın güvenli ve keyifli zaman geçirebileceği bir doğa alanı oluşturmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde.

Bucak'a Millet Ormanı Geliyor! Burada her şey olacak
Yerel

Bucak'a Millet Ormanı Geliyor! Burada her şey olacak

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü, son yıllarda artan yangınlar sonrasında halkın ihtiyaç duyduğu piknik ve etkinlik alanlarından biri olan "Millet Ormanı" projesini hayata geçiriyor.