Batman / Batman

Batman’da silah ve bıçak konuştu 1 ölü, 1 yaralı

Batman’da 15 ve 17 yaşında olan iki genç arasında kavga çıktı. Silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Batman’da silah ve bıçak konuştu 1 ölü, 1 yaralı

Batman’da 15 ve 17 yaşında olan iki genç arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Batman Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. 15 ve 17 yaşında olan iki genç, bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşürken, 17 yaşındaki B.T. silahla vurularak hayatını kaybetti, 15 yaşındaki F.E. ise bıçak darbesiyle yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı F.E., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, hayatını kaybeden talihsiz gencin cenazesi ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Batman’da silah ve bıçak konuştu 1 ölü, 1 yaralı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Batman’da ‘su kuyusu’ kavgasında ölü sayısı 4’e çıktı
Yerel

Batman’da ‘su kuyusu’ kavgasında ölü sayısı 4’e çıktı

Batman’ın İkiztepe köyünde tarlada su kuyusu açma sebebiyle çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 4’e yükselirken, 2’si ağır olmak üzere 4 yaralının ise hastanedeki tedavileri halen sürmektedir.

6 Şehidin  Failleri İmha Edildi  11 terörist etkisiz hale getirildi
Türkiye

6 Şehidin Failleri İmha Edildi 11 terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçleri DEM ve BDP'lilerin teröristlere kalkan olmaya çalıştığı anlarda nefes kesen bir operasyon düzenledi.Yerlikaya, bayram tatili süresince 2'si kırmızı, 4'ü turuncu, 2'si gri kategoride olmak üzere toplam 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Başkan Okan Geçgel Genelge Anadolu Medyasını yok eder
İş Dünyası

Başkan Okan Geçgel Genelge Anadolu Medyasını yok eder

Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel’den Çok Sert Açıklama: "Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Tasarruf Genelgesi Anadolu Medyasını Yok Eder"

Batman Valisi Ekrem  Cenalp ; 50 yıllık  gecek planı yaptiķ
Yerel

Batman Valisi Ekrem Cenalp ; 50 yıllık gecek planı yaptiķ

Batman Valisi Ekrem Cenalp Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı ve Batman Kültür gezisi proğramı dahilinde 81 ilin yerel basın temsilcilerini ağırladı. Valilik makamında basın mensuplarının sorularını cevapladı

Batman Valiliği ve TİGAD organizesinde  İnternet Gazetecileri  Batman'da Buluşacak
Türkiye

Batman Valiliği ve TİGAD organizesinde İnternet Gazetecileri Batman'da Buluşacak

Türkiye deki İnternet Gazetecilerini bir çatı altında toplayan ilk dernek olan TİGAD Gazeteciler Derneği Nevşehir, Kayseri ve Aksaray’dan sonra İnternet gazetecilerini Batman’da bir araya getirecek.

Kozalak Şurubu ile Akciğerlerinizi Temizleyin
Yaşam

Kozalak Şurubu ile Akciğerlerinizi Temizleyin

Kozalak şurubu, çam ağacının kozalaklarından yapılan bir şuruptur. Balgam söktürücü, antibakteriyel ve antiviral özellikleri sayesinde akciğerlerinizi temizlemeye yardımcı olabilir.