Antalya

Antalyalı Emre Sarp, Doha'da dünya şampiyonluğu hedefliyor

Antalyasporlu milli yüzücü Emre Sarp, World Aquatics Championship 2024 Doha Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda yarışacak.

Antalyalı Emre Sarp, Doha'da dünya şampiyonluğu hedefliyor

Antalyasporlu yüzücü Emre Sarp, World Aquatics Championship 2024 Doha Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda yarışacak olan milli takım kadrosuna girmeye hak kazandı.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen World Aquatics Championship 2024 Doha Açık Su Milli Takım Belirleme Yarışları, 3-5 Kasım tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlendi. Yarışlara katılan Antalyasporlu milli yüzücü Emre Sarp Zeytinoğlu, elde ettiği derece ile Alanya’dan Katar biletiyle ayrıldı.

Antalyaspor Yüzme Okulu'ndan yetişen 2007 doğumlu Emre Sarp, 5 bin metre mesafeyi aynı okuldan yetişen bir diğer milli yüzücü Emir Batur Albayrak’ın hemen arkasında tamamlayarak, Türkiye ikincisi oldu.

Zeytinoğlu, kazandığı ikinciliğin yanı sıra Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek olan World Aquatics Championship 2024 Doha Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda yarışacak milli takımın kadrosuna da adını yazdırdı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti
Yaşam

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti

Demir Adam’ lakaplı Antalyalı iş insanı Ali Bıdı’nın 22 yaşındaki torunu Mehmet Teoman Arslan kalp krizinden yaşamını yitirdi.

Başkan Böcek  Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor
Yerel

Başkan Böcek Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor

Fethiye’ye bağlayan Yuva Mahallesi Seki Yaylası yolunu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mart ayında Yuva Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine zaman içinde deforme olan yolu yenileme sözü vermişti.

Antalya elektrik kesintisi! 02 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Antalya elektrik kesintisi! 02 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Antalya'da 02 Mayıs Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Antalya'da yarın elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı
Yerel

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.

Antalya Demre’de Motor Kazası  2 ölü
Yerel

Antalya Demre’de Motor Kazası 2 ölü

Demre ilçesi Beymelek Mahallesinde Çaybaşı sokakta Mevlüt Beşkeçeli-26 yönetimindeki 07 BGS 997 Plakalı Motorbisiklet’in Elektrik direğine çarpması sonucu Motor Sürücü Mevlüt Beşkeçeli kaza yerinde yanında yolcu konumunda bulunan İlyas Yalçın-34 Demre Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen 

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e  "Kalite Belgesi" verildi.  Figen Yangözler Kimdir?
İş Dünyası

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e "Kalite Belgesi" verildi. Figen Yangözler Kimdir?

Antalya'da Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarına olan bağlılığıyla bilinen Realty World Yaşam, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı Figen Yangözler Kimdir?