Antalya / Konyaaltı

Antalya'da hava yazı aratmadı, görenler kendini denize attı

Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kış etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya’da Aralık ayının sonunda yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 19 dereceye ulaştığı kentte yazdan kalma havayı görenler dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne koştu.

Antalya'da hava yazı aratmadı, görenler kendini denize attı

ANTALYA (İHA) - Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kış etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya’da Aralık ayının sonunda yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 19 dereceye ulaştığı kentte yazdan kalma havayı görenler dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne koştu.
Havanın 19 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü turizm kenti Antalya’da hafta içerisinde etkili olan sağanak yağmurun ardından güneşli havayı görenlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili oldu. Yerleşik yabancıların yoğunlukta yaşadığı Konyaaltı ilçesinde denize girenlerin büyük çoğunluğunu turistlerin oluşturduğu görüldü. Turistler çocuklarıyla da deniz keyfi yaptı. Bazı kişiler kano üzerinde eğlenceli dakikalar geçirirken birçok kişi de kitap okuyarak zamanını değerlendirdi. Kıyı şeridinde oluşan kalabalık ise adeta yaz aylarını aratmadı. Çok sayıda kişi yaz aylarını aratmayan sıcaklık karşısında güneşlendi.
Antalya’da yaşayan Menekşe Türk ise sahile gelerek torununa kazak ördü. Antalya’da yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Türk, “Herkes yüzüyor, hava çok güzel. Deniz pırıl pırıl, dağlarda kar var. Hava o kadar güzel ki; Antalya’nın kışı yok. Akşamları sadece kısa bir klima açıyoruz, İstanbul mesela soğuk. Burada oturmak çok güzel” dedi.

Antalya'da hava yazı aratmadı, görenler kendini denize attıAntalya'da hava yazı aratmadı, görenler kendini denize attı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Karbeyaz'da Engeller Tek Tek Aşılıyor!
Yerel

Karbeyaz'da Engeller Tek Tek Aşılıyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde dil ve konuşma terapisti görev almaya başladı.

Antalya'da Güneşli Günler: Tatilciler Sahilleri Doldurdu
Yerel

Antalya'da Güneşli Günler: Tatilciler Sahilleri Doldurdu

İki gün boyunca Kuzey Afrika’dan gelen çöl tozu etkisindeki Antalya’da, taşınım etkisinin azalmasıyla birlikte sahiller doldu. Vatandaşlar ve tatilciler bol bol denize girdi, güzel havanın tadını çıkardı.

Muhsin Yazıcıoğlu için lokma dağıtıldı!
Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu için lokma dağıtıldı!

Burdur Alperen Ocakları Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmadı. Alperen Ocakları Burdur İl Başkanlığı, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde Burdur'da lokma dağıttı.

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar  ödenecek
Yerel

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu
Yerel

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek işçi maaşlarını 11 mart 2024 gelecek olan para ile ödeyeceklerini belirterek işçilerin sakin olmasını istemişti. Ama isçilerin aracların kontaklanı açmadıkları iddia edildi.

Korkuteli  Arasta Projesi Dualarla Açıldı
Yerel

Korkuteli Arasta Projesi Dualarla Açıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek 'in yeniden aday olamamasınin nedeni olarak görülen Korkuteli Arasta projesi verilen sürede tamamladı.