Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da tır devrildi

Afyonkarahisar’da sebze ve meyve yüklü tır sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Afyonkarahisar’da tır devrildi

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’da sebze ve meyve yüklü tır sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Ölen ya da yaralanan olmadığı kazada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Kaza, Emirdağ ilçesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sebze ve meyve taşıyan V.A., yönetiminde 68 DF 227 plakalı tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesini sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç ardından yol kenarındaki şarampole devrildi. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü kendi imkanları ile araç içerisinde çıkarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada devrilen tırın dorsesinde taşıdığı sebze ve meyvelerin bir kısmı ise çevreye dağılarak zarar gördü. Ziyan olmayan sebze ve meyveler ise olay yerine çağrılan bir başka tıra yüklendi.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Muhtar Tekin Korucu  Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu
Yerel

Muhtar Tekin Korucu Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu

Antalya İli Korkuteli ilçesi Aşağıpazar Mh Muhtarı Tekin Korucu, Finikeli hayırsever ile kurduğu bağlantı sonucunda, Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu.

Miktarları azaldı, fiyatı arttı
Yerel

Miktarları azaldı, fiyatı arttı

Antalya’da Aralık ayında domates miktar endeksi yıllık yüzde 0,87 azalırken, fiyat endeksi yüzde 102,48 arttı. Sebze miktar endeksi yıllık yüzde 7,51 azalırken, fiyat endeksi ise yüzde 105,66 arttı. Meyve miktar endeksi yıllık yüzde 8,23 azalırken, fiyat endeksi yüzde 49,38 artış gösterdi.

Antalya Toptancı Halinde Sebze ve meyve fiyatları rekora koşuyor
Yerel

Antalya Toptancı Halinde Sebze ve meyve fiyatları rekora koşuyor

Antalya Toptancı Hallerinde yıllık fiyat endekslerindeki değişimlere bakıldığında meyvede son 8 yılın rekor artışı; domates ve sebzede ise ortalama üstü artış gerçekleşti.

BAİB Antalya  Interfresh Eurasia  Yaş Meyve Sebze  Fuarı'na katıldı
İş Dünyası

BAİB Antalya Interfresh Eurasia Yaş Meyve Sebze Fuarı'na katıldı

Antalya Interfresh Eurasia Yaş Meyve Sebze Fuarı, yaş meyve sebze ihracatçısı firmaların yanı sıra ambalaj, lojistik, depolama, makine ve teknoloji firmalarının katılımıyla Antalya EXPO Center'de düzenlenen törenle başladı.

Burdur'da Genç Girişimciden Büyük Yatırım..
Yerel

Burdur'da Genç Girişimciden Büyük Yatırım..

Burdur’lu Genç Girişimci Ömer Faruk Ural, sebze ve meyve kurutma tesisi yatırımıyla iş hayatına merhaba dedi.

Burdur Kadın Gelişim Birimi öncülüğünde meyve kurutma eğitimi
Yerel

Burdur Kadın Gelişim Birimi öncülüğünde meyve kurutma eğitimi

Burdur Kadın Gelişim Birimi öncülüğünde, FAO işbirliğinde düzenlenen meyve kurutma ve gıda güvenliği eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime, üretken kadın çiftçiler ve kadın kooperatifleri katıldı.