Afyonkarahisar / Dazkırı

Afyonkarahisar'da gıda denetimleri çoğaltıldı

Dazkırı’da gıda denetimleri arttırıldı

Afyonkarahisar'da  gıda denetimleri çoğaltıldı

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Afyonkarahisar ve ilçelerinde toplu yemek hizmeti veren lokanta, restoran, kafe gibi işletmelerin denetimleri arttırıldı.
Tarım ve Orman Bakanı Bakanı İbrahim Yumaklı, toplu gıda tüketiminin olduğu yerlerde gıda kaynaklı salgınları engellemek ve hızlı tedbirler alabilmek için denetimlerin arttırılması yönünde talimat verdi. Bunun üzerine Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri toplu yemek hizmeti veren işletmelere yönelik denetimleri arttırdı. Ekipleri ilçelerde de denetimlerini arttırdı. Dazkırı’da denetimlerine devam eden ekipler lokanta, restoran, kafe gibi işletmelerin denetimlerini gerçekleştirdi. Ekipler, kurallara uymayan işletmelere yönelik gerekli işlemleri başlattı. İHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Afyonkarahisar’da 3 hafta süreyle eş zamanlı denetim
Yerel

Afyonkarahisar’da 3 hafta süreyle eş zamanlı denetim

Afyonkarahisar’da denetim başladı

Bakan Vahit Kirişçi'nin Burdur programı belli oldu
Yerel

Bakan Vahit Kirişçi'nin Burdur programı belli oldu

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Burdur’a geliyor. Bakan Kirişci’nin Burdur programı da açıklandı.

1100 ton hububat tohumu Manisalı üreticilere dağıtıldı
Yerel

1100 ton hububat tohumu Manisalı üreticilere dağıtıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğiyle üreticilere 1100 ton arpa ve buğday tohumu dağıtıldı.

Burdur zabıta ekipleri denetimde
Yerel

Burdur zabıta ekipleri denetimde

Burdur Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Burdur'da araç denetimlerinde  29 araç trafikten men edildi
Yerel

Burdur'da araç denetimlerinde 29 araç trafikten men edildi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri tarafından 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan motosiklet, alkol, hız ve modifiye araç denetimlerinde 144 araca ceza kesildi, 3 sürücü belgesi alındı, 29 araç trafikten men edildi. Detaylar haberimizde.