Burdur / Yeşilova

Adem Hoca'nın Burdur Turizm vizyonunda önemli bir viraj dönüldü

AK Parti Milletvekili Adayı Adem hocanın rektörlük döneminde başlattığı “ Salda Gölü Turizm Alt Yapısının Geliştirilmesi” projesi tamamlandı ve Yeşilova’ya modern bir turistik otel kazandırıldı.

Adem Hoca'nın Burdur Turizm vizyonunda önemli bir viraj dönüldü

8 yıllık rektörlüğü döneminde sağlıktan hayvancılığa, spordan turizme kadar pek çok alanda Burdur’un gelişimi için önemli çalışmalara imza atan AK Parti Milletvekili Adayı Adem hocanın rektörlük döneminde başlattığı “ Salda Gölü Turizm Alt Yapısının Geliştirilmesi” projesi tamamlandı ve Yeşilova’ya modern bir turistik otel kazandırıldı.

AK Parti 1.sıra milletvekili adayı Adem hoca, MAKÜ rektörlüğü döneminde Burdur’un en önemli turizm potansiyeli olan Salda gölünde konaklama sorunu çözmek için önemli bir adım atmıştı. Adem hocanın girişimleriyle hayata geçirilen “ Salda Gölü Turizm Alt Yapısının Geliştirilmesi” projesi sayesinde Yeşilova ilçesi modern bir turistik otele kavuştu.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın verdiği mali destekle hayata geçirilen Lavanta Tepe Salda Oteli, 58 odası, toplantı ve konferans salonlarıyla konforlu ve rahat bir konaklama imkanı sunuyor.

Yeşilova ilçesinin Salda merkezli turizm potansiyelini bölge için bir önemli bir ekonomik girdiye dönüştürecek otelin hizmete açılmasından son derece memnun olduğunu ifade eden Adem hoca, “ Burdur’da güçlü bir turizm ekonomisinin oluşturulması için önce MAKÜ’de spor kamp merkezi projesiyle Lavanta Tepesi Otelini hayata geçirdik. Şimdi de Burdur için önemli bir turizm potansiyeli olan Salda gölüne ikinci bir oteli yine Lavanta Tepe Otel Salda ismiyle hizmete açtık.” açıklamasında bulundu.

Adem hoca siyasete atıldıktan sonra “ Burdur refah artış modeli “ üst başlığıyla kamuoyuyla paylaştığı güçlü Burdur vizyonundan biri de “ Türkiye turizminde Yeni Rota: Burdur “.

Burdur’un sahip olduğu çok zengin turizm potansiyelini güçlü bir turizm ekonomisine dönüştürmek istediklerini belirten Adem Hoca, Salda gölünde hizmete açtığımız yeni ikinci otelimiz bizim yeni dönemde hayata geçireceğimiz “ Türkiye Turizminin Yeni Rotası: Burdur “ vizyonumuz için bir başlangıç olarak görülmelidir. Yeni dönemde ise ilgili bakanlıklarımızdan Burdur’a özel destek ve teşvikleri de alarak, turizm bölgelerimizde uygulayacağımız asıl projemiz “ ev pansiyonculuğunun yaygınlaştırılması” olacaktır. Bu projemizle bir taraftan vakit kaybetmeden konaklama kapasitemizi artıracağız diğer taraftan turizmden elde edilecek geliri tabana yayma imkanımız olacaktır.“ dedi.

İşte Adem hocanın, Burdur’da güçlü bir turizm ekonomisi oluşturmak için yeni dönemde hayata geçireceği proje ve çalışmalar:

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'a Müjde! Aile Sağlığı Merkezi Geliyor!
Yerel

Burdur'a Müjde! Aile Sağlığı Merkezi Geliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur'a 3 yeni aile sağlık merkezi kazandırılması için yatırım onayı verildi. Detaylar haberimizde...

Tren seferine davet edilmemek eksiklik
Yerel

Tren seferine davet edilmemek eksiklik

Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Göller Güller Ekspresi'nin ilk seferine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in davet edilmemesini eksiklik olarak değerlendirdi.

Bucak Seyir Terası, şehre değer katacak
Yerel

Bucak Seyir Terası, şehre değer katacak

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Bucak Seyir Terası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, seyir terasının şehre değer katacak önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde...

Burdur Ak Parti istişare toplantısı gerçekleşti
Yerel

Burdur Ak Parti istişare toplantısı gerçekleşti

Burdur Milletvekili Adem Korkmaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla istişare toplantısının gerçekleştiği duyurdu

Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz'dan Bütçe Paylaşımı
Yerel

Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz'dan Bütçe Paylaşımı

Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz 15 günlük bütçe maratonunun ardından sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti...

Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz'dan Şehit Ailelerine Başsağlığı mesajı
Yerel

Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz'dan Şehit Ailelerine Başsağlığı mesajı

Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Kuzey Irak'ta Şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.