Burdur

Bucak Seyir Terası, şehre değer katacak

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Bucak Seyir Terası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, seyir terasının şehre değer katacak önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde...

Bucak Seyir Terası, şehre değer katacak

 

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Bucak Seyir Terası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, belediyeciliğin çok değerli bir görev olduğunu söyledi.

Korkmaz, "Belediyecilik, şehirlerin görünen görünmeyen, insanların yaşamına her noktasıyla dokunan çok önemli bir görev. Bir şehre girdiğinizde, bir şehri gezdiğinizde, tesadüfen bir şehrin içerisine girdiğiniz zaman hangi belediye anlayışı olduğunu anlayabiliyoruz. İçinden geçip bir on dakika tur attığımızda oranın AK Parti belediyeciliğinde olup olmadığını çıkarabiliyoruz. Yani alt yapısından üst yapısından çevresinden peyzajından burası diyoruz ki bizdedir. Sonra da küçük araştırmada bakıyoruz ki yüzde 90 ihtimalle tutturuyoruz. Bu bir anlayış, bu bir halka hizmettir düsturunun bir yansıması. Yoksa bu kaynağın geliyor olması, merkezi hükümetten kaynaklar alınıyor olması falan değil. Bu bir anlayışın yansıması. Çünkü belediyeciliğin genellikle kaynakları kendi iç kaynaklarıdır ve iller bankasından gelen kaynaklar bütün belediyeler nüfusa oranlı olarak eşit dağıtılır. Ama eğer sizin içinizde yaşadığınız bu topraklara, bu bölgeye hizmet etmek ve bu insanlar dokunmak, bu insanların yaşayışına katkıda bulunmak anlayışı var ise gece gündüz hizmet ediyorsunuz." dedi.

Bucak'ın çalışkan bir şehir olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Bucak'a tepeden baktığımızda bir seyir yaptığımızda Bucaklı insanın çalışkanlığını her noktadan görebilirsiniz. Sanayisiyle girişimcisiyle bir sanayi şehri. İki fakülte, iki yüksek okul, iki meslek yüksek okuluyla on bine yaklaşan öğrencisiyle bir eğitim şehri. Tarımı başka bir noktada, turizmi başka bir noktada. Yani Bucak'a tepeden baktığınızda Bucak içeriden de dışardan da iyi görünüyor." ifadelerini kullandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın çalışmalarını da değerlendiren Korkmaz, "Belediye başkanımızın bir karınca edasıyla Bucak'ın her noktasına, her problemine kalıcı çözümler üreten bir yaklaşım sergilediğini görüyoruz. Başarılarını hepimiz seyrediyoruz. İnsan odaklı anlayışı, hizmet odaklı anlayışını da hep beraber görüyoruz. Biz buna şahitlik ediyoruz. Her hafta geçmiyor ki Ankara'da bir başka problemin takibi için kendisi bizzat geliyor. Uzaktan bir evrak gönderip bize bunu takip edin anlayışıyla değil. Hem toplanıp gelip işini kendisi takip etmeye çalışıyor. Biz de Mustafa vekilim az önce söylediği gibi elimizden geldiği kadar bütün belediyelerimizin ayır etmeksizin ve hizmetlerini takip etmek için Ankara'da çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Bucak Seyir Terası'nın önemli bir hizmet olduğunu belirten Korkmaz, "Bu vesileyle bu seyir terasının da şehre tepeden bakmak isteyenlerin, problemlerin biraz öteleyip bir nefes almak isteyenlerin geleceği, zaman geçireceği, moral bulacağı, halkın ulaşabileceği, vatandaşın faydalanabileceği bir moral hizmeti olduğunu düşünüyorum. Kültür hizmeti de bünyesinde barındıracak, eşin dostunu ağırlaya bileceği gelebileceği naif, nadide, güzel bir mekan olması bakımından da lojistik konumu itibariyle oldukça güzel bir noktada. İnşallah en kısa zamanda vatandaşımıza hizmet verecek hale gelir. Bizler de buradan da biz de faydalanırız, halkımızda faydalanır. Bu vesileyle ben emeği geçen başta başkanımız ve ekibine teşekkür ediyor, hayırla vesile olmasını diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Türker Öksüz; Seyir Terası, önemli bir sosyal alanı olacak
Yerel

Türker Öksüz; Seyir Terası, önemli bir sosyal alanı olacak

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak Seyir Terası projesinin temel atma töreninde konuştu. Seyir terasının Bucak'a önemli bir sosyal yaşam alanı kazandıracağını söyledi.

Vekil Mustafa Oğuz'dan Bucak Seyir Terası Temel Atma Töreninde Hizmet Belediyeciliğini Vurgusu
Yerel

Vekil Mustafa Oğuz'dan Bucak Seyir Terası Temel Atma Töreninde Hizmet Belediyeciliğini Vurgusu

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Seyir Terası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, seyir terasının ilçenin turizm potansiyelini artıracağını söyledi.

Kaymakam Bayram Gale; Bucak Seyir Terası, ilçenin güzelliğini dünyaya gösterecek
Yerel

Kaymakam Bayram Gale; Bucak Seyir Terası, ilçenin güzelliğini dünyaya gösterecek

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Seyir Terası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, seyir terasının ilçenin güzelliğini dünyaya göstereceğini söyledi. Detaylar haberimizde..

Bucak Seyir Terası, ilçenin turizm potansiyelini artıracak Başkan Ünal bakın neler söyledi
Yerel

Bucak Seyir Terası, ilçenin turizm potansiyelini artıracak Başkan Ünal bakın neler söyledi

Burdur'un Bucak ilçesine kazandırılacak olan Bucak Seyir Terası, ilçenin turizm potansiyelini artıracak önemli bir proje olacak. Seyir terası, ilçenin eşsiz manzarasını seyredebileceğiniz yeni bir yaşam alanı olacak. Detaylar haberimizde....

Bucak'ı kuşbakışı izleyebileceksiniz! Temel atma töreni yapıldı
Yerel

Bucak'ı kuşbakışı izleyebileceksiniz! Temel atma töreni yapıldı

Burdur'un Bucak ilçesine kazandırılacak olan Bucak Seyir Terası'nın temel atma töreni yapıldı. Seyir terası, ilçenin eşsiz manzarasını seyredebileceğiniz yeni bir yaşam alanı olacak.

Bucak'ı artık tepeden göreceğiz: Emrullah Ünal davet etti
Yerel

Bucak'ı artık tepeden göreceğiz: Emrullah Ünal davet etti

Burdur'un Bucak ilçesinde uzun süredir beklenen Seyir Terası için temel atma töreni düzenlenecek. Detaylar haberimizde...