Zonguldak

Zonguldak Yeni Vali Osman Hacıbektaşoğlu Kimdir

Siirt Valisi Eski Bucak Kaymakamı yeni Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğu Kimdir

Zonguldak Yeni Vali Osman Hacıbektaşoğlu Kimdir

10 Ağustos 2023 perşembe günü yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler kararnamesi ile Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu Zonguldak Valisi oldu.

Siirt Valisi Eski Bucak Kaymakamı yeni Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğu Kimdir

21/04/1968 tarihinde Trabzon İli Of İlçesinde doğmuştur. İlk, Orta ve Lise tahsilini Of İlçesinde tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olmuştur.

1993 yılında açılan Kaymakamlık sınavında başarılı olarak, 10 Mayıs 1994 tarihinde Trabzon Kaymakam Adayı olarak memuriyete başlamıştır. 1997 yılında Kaymakamlık stajını üstün başarı ile tamamlamıştır. Kaymakamlık stajı programı dâhilinde 1996 yılında 6 ay süre ile Aksaray Ortaköy Kaymakam vekilliği görevini yapmıştır. Daha sonra sırası ile Amasya Hamamözü Kaymakamlığı (1997-1999), Siirt Baykan Kaymakamlığı (1999-2001), Kars Valiliği Vali Yardımcılığı (2001-2003), Bilecik Osmaneli Kaymakamlığı (2003-2006), Bitlis Tatvan Kaymakamlığı (2006-2008) ve Burdur Bucak Kaymakamlığı (2008-2013) görevlerinde bulunmuştur.

2013 yılında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göç Politika ve Projeleri Daire Başkanı olarak görevlendirilmiştir. Aynı yıl İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanmıştır. 2014 yılında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

21.06.2017 tarih ve 2017/260 sayılı Atama Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı olarak atanmıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Osman HACIBEKTAŞOĞLU, İngilizce bilmektedir.

Osman HACIBEKTAŞOĞLU 10 Haziran 2020 tarihli ve 31151 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı’nın 2020/274 sayılı kararnamesi ile Siirt Valiliğine atanmıştı. 3 yıl görev yapan
Vali Osman Hacıbektaşoğlu, 10 Ağustos tarihindeki kararname ile Zonguldak Valiliğine atandı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Siirt Belediyesinin iftar çadırına yoğun ilgi
Yaşam

Siirt Belediyesinin iftar çadırına yoğun ilgi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatlarıyla kurulan iftar çadırı ramazan ayı boyunca her gün bin 500 kişiye hizmet vermeye devam edecek.

Şehit  Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın şehadet haberi, Zonguldak Karadeniz Ereğli'de ailesine ulaştı.
Türkiye

Şehit Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın şehadet haberi, Zonguldak Karadeniz Ereğli'de ailesine ulaştı.

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) şehadet haberi, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesindeki ailesine ulaştı. Cenazesi Gümüşhane şiran da definedilecektir

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu 2 şahıs tutuklandı
Yaşam

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu 2 şahıs tutuklandı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Kdz. Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Devamı haberimizde...

Alapalı'da maganda kurşunu otomobile isabet etti
Yaşam

Alapalı'da maganda kurşunu otomobile isabet etti

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde magandaların açtığı ateş sonucu havadan düşen kör kurşun park halindeki otomobile isabet etti. Devamı haberimizde...

Zonguldak  Alaplı 'da trafik Kazası 1 yaralı
Yaşam

Zonguldak Alaplı 'da trafik Kazası 1 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin üst geçide çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Devamı haberimizde..

Zonguldak Çaycuma  79 yaşındaki simitçi  Cemil Üzümcü 'yü Ölüm Simitlri satarken yakaladı
Yaşam

Zonguldak Çaycuma 79 yaşındaki simitçi Cemil Üzümcü 'yü Ölüm Simitlri satarken yakaladı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde seyyar simitçilik yaparak hayatını kazanan yaşına rağmen çalışmaya devam eden Cemil Üzümcü fenalaşarak yere düştü yaşlı adam hastanede hayatını kaybetti.