Antalya

Yaşlı ve engellilerinin emrindeler

Gazipaşa Kaymakamlığı SYDV'nin "Vefa" projesi ile Gazipaşa'da yaşlı ve engellilerin ihtiyaçları karşılanıyor.

Yaşlı ve engellilerinin emrindeler

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşlı ve engellilerin ihtiyaçları "Vefa" projesiyle karşılanıyor. Gazipaşa Kaymakamlığı SYDV bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, son bir haftada 87 hane ziyareti gerçekleştirdi.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan "Vefa" projesi ekipleri, 53 mahallede çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son bir haftada 87 hane ziyareti gerçekleştirdi. projede görevli ekipler Aydın, Çimenbağ, Ilıcaköy, Yeniköy, Gökçesaray, Doğanca, Macar, Beyrebucak, Akoluk, İstiklal, Göçük, Gökçebelen, Zeytinada, Ekmel, Karatepe, Şahinler, Küçüklü, Çile, Gürçam ve Gazi mahallelerine yaptıkları ziyaretlerde tespit ettikleri yaşlı ve engelli vatandaşların hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçlarını karşıladılar.

Zaruri ihtiyaçlar karşılandı

Konuyla ilgili açıklama yapan SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, “Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi olarak önceden tespit ettiğimiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır. Program kapsamında yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin haneleri temizlendi, yayık ayranları yapıldı, yemekleri pişirildi, yufka ekmek yapımına yardım edildi, bahçe otları temizlendi, camları silindi, bahçeleri sulandı, kişisel ve öz bakımları yapıldı. Yapılan hane ziyaretlerinde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlenerek sorunlarına yerinde şahit oluyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet edilip onların gönülleri alıyoruz. Bir gün değil her gün onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Yaşlılarımız bize Allah’ın emanetidir. Biz yaşlılarımızın dualarına muhtacız. Biz Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak onların her daim dualarını almaya devam edeceğiz” dedi.

Yaşlı ve engellilerinin emrindelerYaşlı ve engellilerinin emrindelerYaşlı ve engellilerinin emrindelerYaşlı ve engellilerinin emrindelerYaşlı ve engellilerinin emrindelerYaşlı ve engellilerinin emrindeler

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti
Yaşam

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti

Demir Adam’ lakaplı Antalyalı iş insanı Ali Bıdı’nın 22 yaşındaki torunu Mehmet Teoman Arslan kalp krizinden yaşamını yitirdi.

4 Çocuk Annesi Genç Kadın  Ölü Bulundu
Türkiye

4 Çocuk Annesi Genç Kadın Ölü Bulundu

Son dakika İsparta ili Şarkikaağaç ilçesini Üzen olay genç kadın Ölü bulundu

Ömer Güner Vefat Bucak
Yaşam

Ömer Güner Vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Hizarcı (Senitçi) Ömer Güner Hayatını kaybetti

Finike bir değerini daha kaybetti. Uğur Kamil Karcı  vefat etti
Yaşam

Finike bir değerini daha kaybetti. Uğur Kamil Karcı vefat etti

Finike'nin sevilen yüzü Hayırsever iş insanı Uğur Kamil Karcı hayatını Kaybetti

elektrik akımına kapılan Akif Dinçer hayatını kaybetti
Yaşam

elektrik akımına kapılan Akif Dinçer hayatını kaybetti

Elektrik akımına kapılan Aslen Eğirdir Ağılköy’lü olan Akif Dinçer’in evli ve 3 çocuk babası olduğu ve Eğirdir TEDAŞ İşletme Şefliği’nde görev yaptığı öğrenildi.

Burdur Vefat Süleyman Deniz
Yerel

Burdur Vefat Süleyman Deniz

Burdur Süleyman Deniz hayatını kaybetmiştir.