Burdur

Vali Türker Öksüz, Burdur'daki Kot, Silah ve Şaft Fabrikalarını Ziyaret Etti

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde, istihdam ve ihracat sağlayan fabrikaların çalışmaları hakkında bilgi alındı.

Vali Türker Öksüz, Burdur'daki Kot, Silah ve Şaft Fabrikalarını Ziyaret Etti

VALİ ÖKSÜZ, FABRİKA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR SAĞLADIKLARI İSTİHDAM, ÜRETİM VE İHRACATLA, ALANINDA ÖNE ÇIKAN KOT, SİLAH VE ŞAFT FABRİKALARINI ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretlerinde bulundu.

Sağladıkları iş imkanı ve üretimle, İlimiz istihdamına ve ihracatına katkıda bulunan fabrikaları ziyaret etmeye devam eden Vali Öksüz, gerçekleştirdiği 1. OSB ziyaretinde İlimizin alanında önde gelen firmalarından Altıniş Şaft, Junior Jeans ve Yıldız Silah firmalarına ait fabrikaları gezerek, bir dizi incelemede bulundu.

Organize Sanayi Bölgelerindeki fabrikaların oluşturdukları istihdam başta olmak üzere, üretim ve ihracatları ile İlimizin ekonomisi için lokomotif konumunda olduğuna dikkat çeken Vali Öksüz, oluşturdukları iş imkanı ve katma değer için firmaları tebrik etti.

Çarşamba günü yoğun geçen programını fabrika ziyaretleri ile tamamalayan Vali Öksüz, ilk olarak Altıniş Burdur Şaft Fabrikasını ziyaret ederek, firma sahibi iş insanı Saim Altındal'dan şaft üretimi ve sektörle ilgili bilgi aldı.

Bu ziyaretin ardından Junior Jeans Wear Kot Fabrikasını ziyaret eden Vali Öksüz, 350 personel istihdamı ile İlimizin önde gelen firmaları arasında yer alan kot fabrikasında incelemede bulundu, yetkililerden üretim süreçleriyle ilgili bilgi aldı.

Kasım ayı içerisinde vefat eden Fabrika Sahibi İş İnsanı Soner Enver Aligülü'ne Allah'tan rahmet dileyen Vali Öksüz, firma yetkilileri nezdinde merhumun ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Vali Öksüz, son olarak Yıldız Silah Fabrikasını ziyaret ederek, incelemede bulundu.

Sağladığı istihdam ve ihracatla alanında önde gelen firmalar arasında yer alan Yıldız Silah Sanayii ziyaret eden Vali Öksüz, fabrika sahipleri iş insanı Adem - Hüseyin Kuzu kardeşlerden sektör, üretim kapasiteleri ve ihracat yaptıkları Ülkelerle ilgili bilgiler aldı.

Vali Türker Öksüz, Burdur'daki Kot, Silah ve Şaft Fabrikalarını Ziyaret EttiVali Türker Öksüz, Burdur'daki Kot, Silah ve Şaft Fabrikalarını Ziyaret EttiVali Türker Öksüz, Burdur'daki Kot, Silah ve Şaft Fabrikalarını Ziyaret Etti

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ruhsatsız Silahlarla Mücadele: Burdur'da Başarılı Operasyon!
Yerel

Ruhsatsız Silahlarla Mücadele: Burdur'da Başarılı Operasyon!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.T, A.T ve O.T isimli şahısların ikametlerinde yaptıkları aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirdi.

Sıra bekleme tartışması silahlı kavgaya dönüştü
Yerel

Sıra bekleme tartışması silahlı kavgaya dönüştü

Burdur'da şeker fabrikasında sıra bekleyen kamyon şoförleri arasında çıkan tartışmada bir şoför ruhsatsız kurusıkı tabancasıyla havaya ateş etti.

Afyonkarahisar'da Şüpheli Şahıs Sırtında Taşıdığı Ruhsatsız Tüfekle Yakalandı!
Yerel

Afyonkarahisar'da Şüpheli Şahıs Sırtında Taşıdığı Ruhsatsız Tüfekle Yakalandı!

Afyonkarahisar’da polis sırtında ruhsatsız tüfekle gezen bir şahsı yakaladı.

Antalya polisinden operasyon;  49 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı
Yerel

Antalya polisinden operasyon; 49 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı

Antalya'da polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 49 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Isparta polisinden kaçak silah operasyonu
Yerel

Isparta polisinden kaçak silah operasyonu

Isparta’da polis tarafından yapılan operasyonda 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Afyonkarahisar’da kaçak silah operasyonu; 5 gözaltı
Yerel

Afyonkarahisar’da kaçak silah operasyonu; 5 gözaltı

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 22 adet kaçak silah ile binlerce mermi ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.