Burdur

Vali Ali Arslantaş'a Veda Programı ve Fahri Hemşehrilik Beratı

10 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vali olarak atanan Ali Arslantaş için Burdur'da düzenlenen veda programında Fahri Hemşehrilik belgesi takdim edildi.

Vali Ali Arslantaş'a Veda Programı ve Fahri Hemşehrilik Beratı

10 Ağustos 2023 tarihli yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vali / Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Burdur Valisi Ali Arslantaş onuruna veda programı düzenlendi. Programda Vali Arslantaş’a Fahri hemşehrilik belgesi verildi.

10 Ağustos 2023 tarihli yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vali / Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan ve Burdur’a veda eden Vali Arslantaş'a Burdur Belediye Meclisi tarafından verilen Fahri Hemşehrilik beratının takdim edildiği, Burdur'un tüm kesimlerinin geniş katılımıyla gerçekleşen veda programında konuşan protokol üyeleri, Vali Arslantaş'ın Devlet Adamı kimliği ile Burdurluların gönlünde ayrı bir iz bıraktığını ifade etti.

Yaptığı konuşmada Burdur'a geldiği ilk andan itibaren yaşadığı hatırlarını paylaşan Vali Arslantaş, kadirşinas, gönlü geniş Burdurlulara hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirterek, takdim edilen Fahri Hemşehrilik dolayısıyla Belediye Başkanının şahsında Burdur Belediye Meclisine teşekkür etti.

Duygu dolu anların yaşandığı gecede; Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Baro Başkanı Ramazan Gedik, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Garnizon Komutanı Kd. Alb. Serdar Erkan Ergil, 27. Dönem Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur, Mehmet Göker, Bayram Özçelik ve 28. Dönem Milletvekilleri Mustafa Oğuz, İzzet Akbulut, Prof. Dr. Adem Korkmaz konuşma yaparak, duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından Belediye Meclisi kararı ile verilen Burdur Fahri Hemşehrilik beratı Vali Arslantaş'a takdim edildi.

Programın sonunda Vali Arslantaş eşi Hatice Arslantaş hanımefendi ile birlikte konukları uğurlayarak tek tek vedalaştı.

Vali Ali Arslantaş'a Veda Programı ve Fahri Hemşehrilik BeratıVali Ali Arslantaş'a Veda Programı ve Fahri Hemşehrilik BeratıVali Ali Arslantaş'a Veda Programı ve Fahri Hemşehrilik Beratı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Valisi Ali Arslantaş'tan Veda Mesajı
Yerel

Burdur Valisi Ali Arslantaş'tan Veda Mesajı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, üç yıl süren görev süresinin sonunda ilimizden ayrılışını veda mesajıyla duyurdu. Arslantaş, Burdur'a ve Burdurlu hemşehrilerine teşekkürlerini sundu. Detaylar haberimizde...

Burdur Valisi Ali Arslantaş, veda ziyaretlerini sürdürdü
Yerel

Burdur Valisi Ali Arslantaş, veda ziyaretlerini sürdürdü

Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın görevden ayrılması öncesinde İl merkezindeki kamu kurumları, odalar, siyasi partiler ve STK'ları ziyaret etti. İşte veda ziyareti detayları ve fotoğrafları

Vali Arslantaş'tan Kızılkaya'da Başkan Güngör'e veda ziyareti
Yerel

Vali Arslantaş'tan Kızılkaya'da Başkan Güngör'e veda ziyareti

Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanmasının ardından Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay GÜNGÖR'e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Arslantaş'tan Bucak TSO'ya veda ziyareti
Yerel

Vali Arslantaş'tan Bucak TSO'ya veda ziyareti

Vali Ali Arslantaş, Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanmasıyla Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Burdur Valisi Ali Arslantaş İlçelerde Veda Ziyaretlerinde Bulundu
Yerel

Burdur Valisi Ali Arslantaş İlçelerde Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Burdur Valisi Ali Arslantaş, üç yıl süren görev süresi boyunca İlçelerde yaptığı hizmetleri tamamlamak üzere veda ziyaretlerinde bulundu.

Burdur Valisi  Ali Arslantaş Vali Mülkiye Başmüfettişliği Görevine Getirildi
Yerel

Burdur Valisi Ali Arslantaş Vali Mülkiye Başmüfettişliği Görevine Getirildi

10 Ağustos 2023 perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kararnameye göre, Burdur Valisi Ali Arslantaş'ında aralarında bulunduğu 16 İl valisi başmüfettiş olarak merkeze çekildiler.