Isparta

UH-1 Helikopteri Yağ Kaçağı Nedeniyle Acil İniş Yaptı

Isparta’dan havalanan Kara Havacılık Okul Komutanlığına ait UH-1 tipi helikopter, yağ kaçağı nedeniyle Burdur Gölü kenarına acil iniş yaptı.

UH-1 Helikopteri Yağ Kaçağı Nedeniyle Acil İniş Yaptı

ISPARTA (İHA) - Isparta’dan havalanan Kara Havacılık Okul Komutanlığına ait UH-1 tipi helikopter, yağ kaçağı nedeniyle Burdur Gölü kenarına acil iniş yaptı. İniş sırasında helikopterde bulunan 5 mürettebattan yaralanan olmazken helikopterin bulunduğu yerden tahliye çalışmalarına devam edildiği bildirildi.


Isparta’dan kalkış yapan Kara Havacılık Okul Komutanlığına ait UH-1 tipi helikopter Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Ardıçlı Köyünün 2 kilometre güneyi, Burdur gölü kıyı çizgisine yakın noktaya yağ kaçağı nedeniyle acil iniş yaptı. İniş yapan helikopterin çevresinde kısa sürede güvenlik önlemi alındı. Teknik ekip ve jandarma ekipleri gelerek, arıza nedeniyle zorunlu iniş yapan helikoptere göl kenarındaki arazide müdahale etti. Helikopterde bulunan 5 personelde herhangi bir yaralanmanın olmadığı ve helikopterde herhangi bir hasarın bulunmadığı öğrenildi. Personelin helikopterden tahliye edilirken, helikopterin tahliye çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

KOAH Hastası Ambulans Helikopter ile Sağlığa Uçtu!
Yerel

KOAH Hastası Ambulans Helikopter ile Sağlığa Uçtu!

Burdur Devlet Hastanesi'nde 3 yıldır koah hastalığı nedeniyle tedavi gören ve akciğer nakli bekleyen Mehmet Ö., tedavisinin devamı için ambulans helikopter ile Ankara'ya sevk edildi.

İzmir’de yangın  helikopteri Tahtalı Barajı’na düştü
Yerel

İzmir’de yangın helikopteri Tahtalı Barajı’na düştü

Tarı ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Twitter hesabından İzmir’de içinde 4 mürettebatın bulunduğu Yangın helikopter düştüğünü belirtti

Afyonkarahisar Valiliği: özel Helikopter  bahçe içerisine düştü”
Yaşam

Afyonkarahisar Valiliği: özel Helikopter bahçe içerisine düştü”

Edinilen bilgilere göre, Sadıkbey Mahallesi’nde oteller bölgesinde bir otele iniş yapmak isteyen 2 kişilik helikopter düştü. 

Ukrayna’da helikopter kazası İçişleri Bakanı ve yardımcısı öldü
Dünya

Ukrayna’da helikopter kazası İçişleri Bakanı ve yardımcısı öldü

Ukrayna'nın Brovary şehrinde bir anaokulunun yanına helikopter düşmesi sonucu Ukrayna İçişleri Bakanı Denys Monastyrsky'nin de aralarında bulunduğu 18 kişi hayatını kaybetti.

Helikopter kazasında Ukraynalı Bakan hayatını kaybetti
Dünya

Helikopter kazasında Ukraynalı Bakan hayatını kaybetti

Ukrayna'da meydana gelen helikopter kazası sonrasında ölen 16 kişinin arasında Ukrayna İçişleri Bakanı Denys Monastyrsky'nin de olduğu öğrenildi.

Ukrayna'da helikopter kazası 16 ölü, 22 yaralı
Dünya

Ukrayna'da helikopter kazası 16 ölü, 22 yaralı

Ukrayna'nın Kiev bölgesindeki Brovary şehrinde bir anaokulunun yanına helikopterin düşmesi sonucu 16 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.