Burdur

Türkiye’nin en güçlü Ems cihazı Bucak’ta

Bucak’ta ilke imza atarak 30 dakikada 30 bin mekik/squat etkisi yaratan bölgesel zayıflama cihazı EMS PRO cihazını hizmete sundu.

Türkiye’nin en güçlü Ems cihazı Bucak’ta

Diyetisyen Hasan Şen, Bucak’ta ilke imza atarak 30 dakikada 30 bin mekik/squat etkisi yaratan bölgesel zayıflama cihazı EMS PRO cihazını hizmete sundu.

“FDA ve Sağlık Bakanlığı onaylı eşsiz bir cihaz olan EMS PRO, odaklanmış kas geliştirme sistemi ve radyo frekans özelliği sayesinde düzenli kullanımda kas kütlesini %18’e kadar artırırken yağ oranını %21 e kadar düşürüyor. Ağrısız, acısız kişilere inaktif şekilde yoğun egzersiz yapma imkânı sunan EMS PRO 4 başlığı sayesinde, karın, kol, bacak, basen, kalça bölgelerinde incelme ve popo kaldırma işleminde uygulanabiliyor”

EMS Pro, HI-EMT + RF sistemi ile çalışan ve vücutta 30 dakikada 30.000 mekik/squat çekmiş etkisi yaratan bir işlemdir.

HI-EMT + RF TEKNOLOJİSİ NEDİR?

Normal bir birey çok iyi spor yapıyor olsa bile kaslarını en fazla %70 aktif kullanabilirken, EMS sistemi akım ve ısı kontrolü ile kasların %100 uyarılmasını sağlar. Harekete geçirilmiş kaslar kan dolaşımını hızlandırır ve metabolizma hızını artırır. Bu sayede vücutta 30 dakikada 30.000 mekik çekmiş etkisi sağlar ve bu etki ile kaslar gelişir, vücut gözle görülür şekilde sıkılaşır.

Aynı anda uygulanan radyo frekans ise bölgesel olarak yağların yakımını uyarır. Bu sayede EMS uygulanan bölgede ( karın, bel, kalça, basen, bacak, kol ) hem yağların yanması hem de kasların çalışması ile birlikte zayıflama, incelme ve sıkılaşma görülür.

Özellikle abdominal bölge yağlanmalarında (karın bölgesi yağlanmasında), gitmeyen o son dirençli kilolarda EMS Sistemi, verimi çok yüksek bir teknolojidir. Karın bölgesindeki uygulamalar ile vücut şekillendirme ve hatta karın kası dahi görülebilir. Kilo verirken kolları ve bacakları incelmeyen hastalarda ise kas gelişimi ve yağ yakımını uyararak incelme sağlayabilir.

Kalça ve basene uygulanan EMS sistemi ile popo kaldırma yapılabilir.

Tüm teknolojik sistemlerde olduğu gibi etkisini görmek için doğru beslenmek şarttır. Fazla kilo probleminiz varsa diyetle birlikte EMS Sisteminden faydalanmak sizi hayalinizdeki vücuda daha da yaklaştıracaktır.

DİYETİSYEN HASAN ŞEN
TEL: 0507 887 5470
ADRES: Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Aktaş Plaza Üçgen Kavşak Kat : 4 No: 24 (Defacto Üstü ) Bucak / Burdur

Türkiye’nin en güçlü Ems cihazı Bucak’taTürkiye’nin en güçlü Ems cihazı Bucak’taTürkiye’nin en güçlü Ems cihazı Bucak’taTürkiye’nin en güçlü Ems cihazı Bucak’ta

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Türkiye’nin en güçlü Ems cihazı Bucak’ta
Yerel

Türkiye’nin en güçlü Ems cihazı Bucak’ta

Bucak’ta ilke imza atarak 30 dakikada 30 bin mekik/squat etkisi yaratan bölgesel zayıflama cihazı EMS PRO cihazını hizmete sundu. İşte detaylar...

Diyetisyen Kardelen Çınar muhteşem kampanya başlattı
Yerel

Diyetisyen Kardelen Çınar muhteşem kampanya başlattı

Burdur Bucak'ta bulunan diyetisyen Kardelen Çınar, bölgesel incelme cihazlarında avantajlı fiyatlar sunuyor.

Andulasyon Terapide %20 İndirim Diyetisyen Burak Çetiner duyurdu
Yerel

Andulasyon Terapide %20 İndirim Diyetisyen Burak Çetiner duyurdu

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Diyetisyen Burak Çetiner, andulasyon terapide %20 indirim başlattığını duyurdu.

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu
Yerel

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu

31mart 2024 pazar günü yapılan yerel Seçimler sonucu Burdur İli ve ilçelerinde Belediye başkan ve meclis üyeleri yeniden şekillendi . Son Burdur Belediyeler Birlik başkanı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal olmuştu . Yeni Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Oldu

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Yaşam

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ömer Güner Vefat Bucak
Yaşam

Ömer Güner Vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Hizarcı (Senitçi) Ömer Güner Hayatını kaybetti