Tokat / Niksar

Tokat Niksar kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ekrem Çeçen kimdir?

Niksar ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Rize Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen, Tokat Niksar Kaymakamı olarak atandı.

Tokat Niksar kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ekrem Çeçen kimdir?

Niksar ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Rize Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen, Tokat Niksar Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen Kimdir?

1983 yılında Kayseri İli Yeşilhisar ilçesinde doğdu. İlkokulu Yeşilhisar’da, ortaokulu  ve liseyi Ankara’da tamamladıktan sonra 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden onur derecesiyle mezun oldu.

          Sırasıyla Erciş/Van Malmüdürlüğü’nde muhakemat memuru olarak; Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı’nda ve Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı’nda gelir uzman yardımcısı olarak; Kocaeli Defterdarlığı’nda milli emlak denetmen yardımcısı olarak görev yapmıştır.

          2011 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Kayseri Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Kırşehir'in Akpınar ve Bolu’nun Seben İlçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu.

    İngiltere'nin Porstmouth Üniversitesi'nde “An Analysis on Narcotics in Turkey: TheTheoreticalPerspective of theFightAgainstDrugsandtheImportance of Turkey (Türkiye'de Narkotik Üzerine Bir Analiz: Uyuşturucuyla Mücadelenin Teorik Perspektifi ve Türkiye’nin Önemi)” konusunda Kamu Yönetimi alanındaki yüksek lisansını tamamladı.

          Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayarak 22.06.2015-05.09.2017 tarihleri arasında Devrekani Kaymakamı, 16.09.2017-27/08/2019 tarihleri arasında Gümüşhane Kürtün Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam ÇEÇEN, 08.08.2019 tarihli ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Van İli Çatak Kaymakamlığına atanmıştır. Kamu yönetimi alanında yayımlanmış kitabı bulunmakta olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. İçişleri Bakanlığının 18.01.2021 tarihli onayı ile ilçemize görevlendirilen Kaymakamımız 09.02.2021 tarihinde Rize Ardeşen ilçesinde  görevine başlamıştır.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı
Yaşam

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alındı.

TAGEM'de  görev değişikliği
Yaşam

TAGEM'de görev değişikliği

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TAGEM'de (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) yeni görev değişiklikleri yaşandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti
Yaşam

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Burdur'da 3 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişti. Detaylar burada...

Burdur'da 3 Kaymakam ve 2 Vali Yardımcısını tayinleri çıktı
Türkiye

Burdur'da 3 Kaymakam ve 2 Vali Yardımcısını tayinleri çıktı

Atanan kaymakam ve vali isim listesi 2024 Resmi Gazete'de yayımlandı. 2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de büyük değişiklikler yaşandı. Çok sayıda kaymakam ve valinin görev yeri değişti. Burdur'da Gölhisar ,Yeşilova ve Tefenni Kaymakamı tayin oldu

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi
Yaşam

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi

HSK 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımlandı. Yurt genelinde 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değişirken Korkuteli’de bir çok ismin görev yeri değişti.

Eskişehir'e yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı: İşte Eskişehir'e Gelen  ve Giden Hakim Ve Savcıların  tam listesi
Türkiye

Eskişehir'e yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı: İşte Eskişehir'e Gelen ve Giden Hakim Ve Savcıların tam listesi

ESKİŞEHİR'DEN GELENLER GİDENLER Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. 2024 yılı kararnamesine göre Eskişehir'e atanan ve tayini çıkan savcı ve hakimlerin listesi şu şekilde: