Burdur / Tefenni

Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!

Tefenni Belediye Spor'un hedefleri! 2023/2024 sezonunda BAL Ligi, şampiyonluk ve profesyonel lig için iddialı transferler yapıldı.

Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 2023/2024 sezonunda Tefenni Belediye Spor takımının hedeflerini belirterek, BAL Ligi, Şampiyonluk ve Profesyonel Lig'e yükselmeyi amaçladıklarını ifade etti. Bu doğrultuda, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve önemli futbolcuların takıma katıldığını duyurdu.

Başkan Alagöz, geçmiş yıllarda takımın teknik direktörlüğünü yapmış olan değerli antrenör Mustafa Taşkıran ile tekrar sözleşme imzaladıklarını belirtti. Ayrıca, takıma katılan yeni değerli futbolcuların isimlerini şu şekilde paylaştı:

Sinan BEKTAŞ: 1993 doğumlu kaleci, daha önce profesyonel 3. Lig ve Türkiye Kupası deneyimi bulunuyor.

Alper SÜREN: 2000 doğumlu orta saha oyuncusu, profesyonel 3. Lig ve Türkiye Kupası tecrübesine sahip.

Veli AKBULUT: 1995 doğumlu sol bek, profesyonel 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası maçlarında forma giydi.

Muhammet Ali KIZILKAYA: 1994 doğumlu merkez orta saha oyuncusu, profesyonel 3. Lig ve Türkiye Kupası tecrübesi bulunuyor.

Bahadır ARIKAN: 1999 doğumlu önlibero ve sağ bek, profesyonel 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası maçlarında forma giydi.

Gökhan KORKMAZ: 1991 doğumlu sağ kanat, sol kanat ve santrafor, profesyonel 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası maçlarında görev aldı.

Erkan SÜTÇÜ: 1995 doğumlu orta saha oyuncusu, Türkiye A2 Ligi Klasman Grup 6 Liginde ve Bölgesel Amatör Liginde forma giydi.

Ayrıca, takım içindeki transfer çalışmalarının da sürdüğünü ve geçtiğimiz sezon takımda başarılı performans sergilemiş oyuncularla anlaşmaya varıldığını açıkladı. Bu oyuncular şunlar:

Ömer BAYAR, Emin İNCE, Hüseyin ARSLAN, Alperen ARAZLI, Mahmut BEKTAŞ, Özkan ŞAY, Ertuğrul KELEŞ, Mehmet BAYRAM, Muhammet Sefa TÜRKER, Mehmet Ali DELİBAŞ, Ethen ÖZDEN ve Alihan AYDIN.

Takımın yeni sezonda başarılı olmasını ve büyük zaferlere ulaşmasını dileyen Başkan Alagöz, tüm Bozkurtlarımıza destek çağrısında bulundu ve sporcuların, teknik ekibin ve taraftarların birlikte güzel bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu.

 

Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!Tefenni Belediyespor'dan profesyonel lig yolunda iddialı transferler!

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Tefenni Belediye Spor Kulübü desteğe davet ediyor
Spor

Tefenni Belediye Spor Kulübü desteğe davet ediyor

Tefenni Belediye Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda;''Tefenni Belediye Spor Kulübü, Burdur 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Bozkurtlarımız, 2023-2024 sezonunun dördüncü maçına çıkıyor.

Tefenni'den Kick Boks Şampiyonası'nda Büyük Başarı
Yerel

Tefenni'den Kick Boks Şampiyonası'nda Büyük Başarı

Mardin'de devam etmekte olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Tefenni Belediye Spor oyuncuları büyük bir başarıya imza attı.

Dünya şampiyonasında Burdur'un gururu oldular
Spor

Dünya şampiyonasında Burdur'un gururu oldular

Dünya Şampiyonasının ilk gününde Tefenni Belediye Spor Kick boks takımı rüzgar gibi esiyor. İşte detaylar...

Burdur'da Oğuzhanspor, Tefenni Belediyespor'u yendi
Spor

Burdur'da Oğuzhanspor, Tefenni Belediyespor'u yendi

Burdur'da Tefenni Belediyespor ile Bucak Belediyesi Oğuzhanspor karşı karşıya geldi.

Burdur Amatörde Play Off derbisi
Spor

Burdur Amatörde Play Off derbisi

Burdur'da şampiyonun da belli olacağı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile Tefenni Belediyespor karşılaşması yarın oynanacak.

Tefenni Belediyespor ve Oğuzhanspor karşılaşması sona erdi
Spor

Tefenni Belediyespor ve Oğuzhanspor karşılaşması sona erdi

Burdur'da lider Tefenni Belediyespor ile takipçisi Bucak Bld. Oğuzhanspor karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 berabere bitti.