Kırklareli / Demirköy

Tatil İçin Gittikleri Kırklareli'nde sele Kapılan Alanyalı yeni evli doktor Çiftin Cansız Bedenine ulaşıldı

Kırklareli'nin Demirköy ilçesi, İğneada beldesindeki turistik kamp alanında sele kapılarak hayatlarını kaybeden Alanyalı Dr. Selman (27) ve Mihriban (25) Bağışlar çiftinin cenazeleri Alanya’ya getirilecek .

Tatil İçin  Gittikleri Kırklareli'nde sele Kapılan Alanyalı  yeni evli doktor Çiftin  Cansız Bedenine ulaşıldı

Kırklareli Demirköy ilçesi İğneada beldesinde yaşanan selde kayıp olarak aranan 3 kişiden 2’sinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Sel felaketinde ölü sayısı 5'e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Son bulunun 2 kişinin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da sosyal medya hesabından açıkladığı Alanyalı doktor Selman Bağışlar ile eşi Mihriban Bağışlar olduğu belirtildi. Doktor ve eşinin cansız bedeni savcılık incelemesinden sonra cenaze nakil aracı ile hastane morguna sevk edilecek. Olay yerinde umutlu haberi bekleyen çiftin yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.


Kırklareli'nin Demirköy ilçesi, İğneada beldesindeki turistik kamp alanında sele kapılarak hayatlarını kaybeden Alanyalı Dr. Selman (27) ve Mihriban (25) Bağışlar çiftinin cenazeleri Alanya’ya getirilecek .Kırklareli'nin Demirköy ilçesi, İğneada beldesindeki turistik kamp alanına tatil için giden Selman (27) ve Mihriban (25) Bağışlar çifti aşırı yağmurun ardından sele kapılarak kaybolmuştu. Arama çalışmalarının ardından çiftin cansız bedenleri bulunmuştu. Bağışlar çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere İğneada Belediyesinin cenaze aracıyla Kırklareli Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

OTOPSİ YAPILDIKTAN SONRA ALANYA’YA GÖNDERİLECEK
Kırklareli Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından selde hayatlarını kaybeden Dr. Selman ve Mihriban çiftlerin cenazeleri yakınlarına teslim edilecek. Alanyalı olan Dr. Selman ve Mihriban ciftin cenazeleri cuma günü Mahmutlarda kılınacak cenaze namazının ardından Mahmutlar Mahallesindeki Dörtyol Mezarlığı’na defnedilecek.

RUHSATA AYKIRI İNŞA EDİLMİŞ
Yaşanan selin ardından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesi Sisli Vadi'de bungalov evlerin bulunduğu bölgede yaşanan sel felaketi nedeniyle vatandaşlarımızın vefat etmesi hepimizi derinden üzmüştür. Söz konusu olaya ilişkin Demirköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca bungalov evleri ruhsata aykırı olarak inşa ettiği tespit edilen işletme sahibi hakkında taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma suçundan başlatılan ceza soruşturmasında gözaltı kararı verilmiştir" ifadelerini kullandı. gazetealanya

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK
Yerel

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK HABER: KÖKSAL SELÇUK

Avdan Yaylası'nda Mermer Ocağı Tehlikesi!
Yerel

Avdan Yaylası'nda Mermer Ocağı Tehlikesi!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Kağılcık Köyü'nün Avdan Yaylası'nın korunması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Altınyayla'nın Belediye Başkanı Selen Kınalı Kimdir?
Yerel

Altınyayla'nın Belediye Başkanı Selen Kınalı Kimdir?

Burdur Altınyayla yeni belediye başkanı belli oldu. Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı oldu. Peki Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı kimdir? İşte Selen Kınalı'nın biyografisi:...

30 Üniversite Bölgesel Lig'de Mücadele Ediyor
Yerel

30 Üniversite Bölgesel Lig'de Mücadele Ediyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde 30 farklı üniversiteden 197 sporcunun katılımıyla Üniversitelerarası Badminton Bölgesel Lig başladı. İlk 4'e giren üniversiteler, Süper Lig'e yükselecek.

Gölhisar'da Hayvan Otlatma Kavgası: Silahlar Çekildi, kanlar aktı!
Yerel

Gölhisar'da Hayvan Otlatma Kavgası: Silahlar Çekildi, kanlar aktı!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde arazide hayvan otlatma meselesi yüzünde çıkan kavgada 1 kişi tüfekle vurularak yaralandı.

Tefenni'ye Çok Yakışacak Proje! Yöresel ve El İşleri Çarşısı
Yaşam

Tefenni'ye Çok Yakışacak Proje! Yöresel ve El İşleri Çarşısı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 2024-2029 yılları arasında hayata geçirmeyi planladığı projeler arasında yer alan Yöresel ve el işleri çarşısı Tefenni ekonomisine katkı sağlayacak.