Afyonkarahisar / Sandıklı

Sandıklı Belediyesi İşçi Alımı Yapacak son müracat tarihi

Sandıklı Belediyesi 38 İşçi Alımı Yapacak HAZ 22, 2023 Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Belediyesi işçi alımı Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi işçi alımı duyurusu yayımlandı.

Sandıklı Belediyesi İşçi Alımı Yapacak son müracat tarihi


Sandıklı Belediyesi 38 İşçi Alımı Yapacak
HAZ 22, 2023 Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Belediyesi işçi alımı
Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi işçi alımı duyurusu yayımlandı. Resmi Gazete'nin 22 Haziran 2023 tarihli sayısında yayımlanan duyuruda, Sandıklı Belediyesine aşçı, diğer metal işlemcileri(engelli) diğer metal işlemcileri, kaynak teknisyeni, kanal ve ızgara işçisi, futbol antrenörü, su kanal işçisi, yapı yüze kapmasam teknisyeni, mobilya ve dekorasyon teknisyeni, diğer veznedar ve ilgili personel, depo sorumlusu, bilgi işlem donanım görevlisi, bilgisayar programı teknisyeni, bilgi işlem destek elemanı, kontrolör, atık su ve yağmur suyu hatları temizlik operatörü, insan kaynakları şefi, sıcak mutfak aşçısı, arşiv destek elemanı, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme teknisyeni, şoför(yolcu taşıma), yol ustası, halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri elemanı, web programcılığı teknisyeni, diğer kasadarlar unvanlarında 38 işçi alımı yapılacağı aktarıldı.
Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi işçi alımı duyurusu yayımlandı. Resmi Gazete’nin 22 Haziran 2023 tarihli sayısında yayımlanan duyuruda, Sandıklı Belediyesine aşçı, diğer metal işlemcileri(engelli) diğer metal işlemcileri, kaynak teknisyeni, kanal ve ızgara işçisi, futbol antrenörü, su kanal işçisi, yapı yüze kapmasam teknisyeni, mobilya ve dekorasyon teknisyeni, diğer veznedar ve ilgili personel, depo sorumlusu, bilgi işlem donanım görevlisi, bilgisayar programı teknisyeni, bilgi işlem destek elemanı, kontrolör, atık su ve yağmur suyu hatları temizlik operatörü, insan kaynakları şefi, sıcak mutfak aşçısı, arşiv destek elemanı, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme teknisyeni, şoför(yolcu taşıma), yol ustası, halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri elemanı, web programcılığı teknisyeni, diğer kasadarlar unvanlarında 38 işçi alımı yapılacağı aktarıldı.

 

Sandıklı Belediyesi İşçi Alımı Genel Başvuru Şartları
1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4. Deneme süresi iki ay olup, bu süre içerisinde başarısız olanların iş akitleri feshedilecektir.

5. Göreve başlayacak personelin görevini devamlı yapmasına engel (ruhsal ve fiziksel) sorununun olmadığını belgelemeleri gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. (atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

6. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinin 9. maddesinde “Talebin ilanından itibaren, adaylara (…)(1) (5)beş günlük başvuru süresi tanınır. Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. (Ek cümle: 3/4/2015- 2015/7525 K.; Değişik üçüncü cümle: 24/4/2017-2017/10092 K.)

7. Askerlik ile ilişiği olmamak (Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Olmak)

8. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

9. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan, sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecek, göreve başlamış olsalar bile görevlerine son verilecektir.

10. Başvuran adaylar Sandıklı Belediyesi’nde diğer çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılırlar.

ENGELLİ PERSONEL GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1-2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2-18 yaşını tamamlamış olmak ve 38 yaşından gün almamış olmak.

3-Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4-Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.
5-Engellilik raporu en az %40 olmak,
6- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
7-İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.
8- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan, sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecek, göreve başlamış olsalar bile görevlerine son verilecektir.
9- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinin 9.maddesinde “Talebin ilanından itibaren, adaylara (…)(1) (5) beş günlük başvuru süresi tanınır. Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. (Ek cümle: 3/4/2015-2015/7525 K.; Değişik üçüncü cümle: 24/4/2017-2017/10092 K.)
10- Başvuran adaylar Sandıklı Belediyesi diğer çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılırlar.

Başvuru Tarihleri ve Yeri
Sandıklı Belediyesi personel alımı başvuruları 22 Haziran-26 Haziran 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi sayfası https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştiriliyor

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Yerel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz

Afyonkarahisar elektrik kesintisi! 22 Nisan Afyonkarahisar elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

Afyonkarahisar elektrik kesintisi! 22 Nisan Afyonkarahisar elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Afyonkarahisar'da 22 Nisan 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal işe Müdür değişikliği ile başladı
Yerel

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal işe Müdür değişikliği ile başladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kendi ekibini kurmaya başladı.  İlk işi müdürleri değiştirmek oldu işte değişen müdürler

Ata Tohumu Mucice Buğday dekarda verimi ne kadar
Yaşam

Ata Tohumu Mucice Buğday dekarda verimi ne kadar

Ayazini köyünde yaşayan çiftçi Murat Şahin, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da arazisine geçmişi 7 bin yıl öncesine kadar dayandığı bilinen ata buğdayı ekti. Şahin’in ektiği ata buğdaylarının boyu 2 metreye yaklaşırken, hasat dönemi ise beklenenden çok fazla bir verimle gerçekleşti.

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi
Yerel

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde yapılan bayramlaşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Beklenmeyen Kar Yağışı Hayret Düşürdü!
Yaşam

Beklenmeyen Kar Yağışı Hayret Düşürdü!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde sabah saatleri itibariyle kar yağışı etkili oldu.