Sakarya

Sakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesi D-100 karayolunda kaza meydana geldi. Minibüs, deprem bölgesine konteyner taşıyan tıra ok gibi saplandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Sakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesi D-100 karayolunda minibüs, deprem bölgesine konteyner taşıyan tıra ok gibi saplandı. Minibüsün kağıt gibi ezildiği kazada sürücü hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Kaza, D-100 karayolu Bekirpaşa mevkiinde bulunan ışıklı kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı istikametinde seyir halinde olan ve deprem bölgesine konteyner taşıdığı öğrenilen M.E.E. (22) idaresindeki tıra, Erol Tozan (47) kontrolündeki 41 KF 680 plakalı minibüs arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile minibüs adeta kağıt gibi ezildi. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde sürücü Tozan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Minibüste bulunan yaralılar İ.Ş. (48) ve M.Ü. (48) Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Tır sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kaza sebebi ile trafik bir süre kontrollü şekilde sağlanırken, konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

Sakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralıSakarya'da feci kaza; 1 ölü 2 yaralı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Beton direğe çarpan otomobil kağıt gibi ezildi: sürücü  Oktay Göçer Hayatını Kaybetti
Yerel

Beton direğe çarpan otomobil kağıt gibi ezildi: sürücü Oktay Göçer Hayatını Kaybetti

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yağış sebebi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak beton direğe çarpan otomobil adeta kağıt gibi ezildi.

 Sakarya'da Hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 Ağır  2 yaralı
Türkiye

Sakarya'da Hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 Ağır 2 yaralı

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde hasta taşıyan ambulans ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Sakarya'da minibüs ile otomobil kafa kafaya girdi
Yerel

Sakarya'da minibüs ile otomobil kafa kafaya girdi

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde minibüs ve otomobil kafa kafaya girmesi sonucunda 4 kişi hafif yaralı şekilde atlattı.

Sakarya'da otomobil ata çarptı
Yerel

Sakarya'da otomobil ata çarptı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde otomobilin çarptığı at yaralanırken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Şarampole yuvarlanan aracı ağaç durdurdu: 2 yaralı
Yerel

Şarampole yuvarlanan aracı ağaç durdurdu: 2 yaralı

Sakarya Akyazı'da şarampole yuvarlanan araç ağaca çarparak durabildi, 2 kişi yaralı olarak kurtuldu.

Otomobil tıra arkadan çarptı  2 kişi yaralandı
Yerel

Otomobil tıra arkadan çarptı 2 kişi yaralandı

Otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip tırın arkasına çarpıp durabildi, otomobildeki karı koca yaralandı.