Antalya / Kemer

Piknikçilerin ilk tercihi Antalya Kemer Kındılçeşme

yapılan son yeniliklerle büyük beğeni toplayan Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik ve Halk Plajı, özellikle hafta sonları vatandaşların akınına uğruyor.

Piknikçilerin ilk tercihi Antalya Kemer Kındılçeşme

Piknikçilerin ilk tercihi Antalya Kemer Kındılçeşme

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun Kemer’e kazandırdığı ve yapılan son yeniliklerle büyük beğeni toplayan Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik ve Halk Plajı, özellikle hafta sonları vatandaşların akınına uğruyor.
Toplam 10 bin 793 metrekarelik alanda yapılan Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı, yenileme çalışmalarının ardından büyük ilgi toplamaya devam ediyor.
Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı’nda belediyeye ait kafe, 30 adet barbekü, 10 çeşmeli şadırvan, 80 piknik masası, kül döküm yeri, tuvaletler, soyunma ve duş yerleri, otopark ve yeşil alanlar bulunuyor.
Yerli ve yabancı misafirlerin özellikle hafta sonları uğrak yerleri arasında yer alan Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik ve Halk Plajı’na gelenler piknik yapmayı, denize girmeyi ya da ağaçların altında dinlenmeyi tercih ediyor.
HER ŞEY ÇOK MÜKEMMEL
Hafta sonunu Kemer’de geçirmek için Antalya’dan gelen Recai Kuta, yaptığı açıklamada, piknik için Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı’na geldiğini belirterek, “Çok güzel bir yer. Burası Antalya’dan daha güzel. Önceden mangal yerleri yoktu. Şimdi çok güzel olmuş. Biraz çeşme fazla yapılsa iyi olur. Onun dışında her şey çok mükemmel. Belediye başkanımıza teşekkür ederim” dedi.
KEMER’DE BÜYÜK DEĞİŞİM
Yaklaşık 15 senedir Kemer’de yaşadığını ifade eden İbrahim Özberk ise Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı’nın her zaman piknik alanı olarak kullandığını ancak Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu sayesinde büyük değişim gösterdiğini söyledi.
BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER
Özberk, piknik alanında yapılan şadırvan, mangal yerleri, tuvaletler, duş ve soyunma yerleri, otopark gibi değişikliklerden sonra alanın farklı bir boyuta geçtiğine değinerek, “Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu döneminden itibaren daha güzel ve farklı yapı oldu. Burası önceden çok kötü durumdaydı ve kirliydi. Ama sahili şu anda çok temiz. Ailemizle gelebileceğimiz güzel bir yer. Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ÇOK GÜZEL OLMUŞ
Antalya’dan piknik yapmak için Kemer’e gelen Fatih Aydın da yaklaşık bir ay öncesine kadar alanda şadırvan ve mangal yerleri olmadığını belirterek, “Piknik için tekrar buraya geldik ve çok şaşırdık. Çok güzel olmuş, mutlu olduk. Belediyemize teşekkür ederiz. Herhangi bir yangın çıkmaması için mangal yerleri de yapılmış. Hafta sonları değerlendireceğimiz sosyal bir ortam” ifadelerini kullandı.
ORTAM ÇOK GÜZEL
Yonca Küpelioğlu da Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı’na ilk defa geldiğine dikkat çekerek, “Almanya’dan geliyorum. Ortam çok güzel. Belediyemiz halka çok güzel bir sosyal ortam sunmuş. Memnunum teşekkür ederim. Bu arada oğlumun doğum günü ve 9 yaşına girdi. Onun da doğum gününü burada kutluyoruz” dedi.
Ağrı’dan Kemer’e tatil için gelen Sefer Nagnalo da daha önce Kemer’de 3 yıl yaşadığını söyledi. Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik Alanı ve Halk Plajı’nın eski harabe halini de bildiğini hatırlatan Nagnalo, “Önceden burası çok kötüydü. Başkanımız burayı düzene soktu. Şimdi çok güzel olmuş. Her şeyden çok memnunuz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan Medine Özberk de piknik alanında daha fazla piknik masasının olmasını istediğine değinerek, alanda yapılan diğer değişikliklerden memnun olduklarını kaydetti.
Yozgat’tan Kemer’e tatil için gelen Özgür Moran da, “Ben öğretmenim ve tatillerde her yıl Kemer’e gelirim. Burası çok güzel. Her şeyden memnunum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu: “Bu yıl öğrencilerimize 1500 lira burs desteği vereceğiz”
Yerel

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu: “Bu yıl öğrencilerimize 1500 lira burs desteği vereceğiz”

“Bu yıl öğrencilerimize 1500 lira burs desteği vereceğiz” Devamı haberimizde..

Antalya Kemer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine Burs verilecek işte başvuru tarihi
Yerel

Antalya Kemer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine Burs verilecek işte başvuru tarihi

Kemer’de eğitim alan tüm öğrencilerin ana sınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesi’ne emanet olduğunu her platformda dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, üniversiteli öğrencilere verilen burs desteğini sürdürdüklerini söyledi.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Yerel

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.