Antalya / Korkuteli

orkuteli Yazır Fevziye Polat Bölge İlk-Ortaokulu eğitim Öğretime Hazır

Korkuteli Yazır Fevziye Polat Bölge İlk-Ortaokulu inşaatı tamamlanarak yapımcı firma tarafında okulun anahtarı Yazır Mahalle muhtarı Mehmet Kocaoğlu’na teslim edildi.

orkuteli Yazır Fevziye Polat Bölge İlk-Ortaokulu  eğitim Öğretime Hazır

YAZIR FEVZİYE POLAT BÖLGE OKULU EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR
Yazır Fevziye Polat Bölge İlk-Ortaokulu inşaatı tamamlanarak yapımcı firma tarafında okulun anahtarı Yazır Mahalle muhtarı Mehmet Kocaoğlu’na teslim edildi.
Yazır Fevziye Polat Bölge Okulu Ana sınıfı okula giriş yaparak eğitim Öğretime başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı Ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Yazır Fevziye Polat Bölge İlk-Ortaokulu, yarıyıl tatilinin sonrası eğitime başlıyor.
Yazır Mahalle Muhtarı Mehmet Kocaoğlu, “Çok şükür okulumuz eğitim öğretime hazır. 1 yıldır öğrencilerimiz Korkuteli’ne eğitim için gidiyorlardı. Okulun yapımcı firma yetkili Rüştü demir, Okulu tamamlayarak eğitim öğretime hazırlayarak anahtarı teslim etti. İlk olarak Anaokulumuz okulda eğitime başlamıştı. Yarı yıl tatili sonrası tüm öğrencilerimiz okulumuzda eğitim öğretime başlayacaklar. Emeği geçenlerden Allah Razı olsun” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da acı haber hastaneden geldi Başkan Bahar hayatını kaybetti
Yerel

Antalya'da acı haber hastaneden geldi Başkan Bahar hayatını kaybetti

Antalya'da Kemer'de yaşanan kazada, ATSO Başkanı Ali Bahar ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Başkan Bahar'ın ölümü, Antalya'yı yasa boğdu.

Antalya'da feci kaza
Yaşam

Antalya'da feci kaza

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki aracın çarparak metrelerce sürüklediği 88 yaşındaki Derviş Aydeniz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü ve 2 yolcu da yaralandı.

48 yıldır aynı çizmeyi giyiyor!
Yaşam

48 yıldır aynı çizmeyi giyiyor!

Antalya'da yaşayan 67 yaşındaki Hüseyin Bulut, 48 yıldır aynı çizmeyi giyiyor. Bu çizmenin hikayesi ve onu özel kılan şey nedir? Dayanıklılık, anılar ve efsanevi bir çizme...

Antalya çocuk parkında dehşete düşüren olay
Yaşam

Antalya çocuk parkında dehşete düşüren olay

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan bir parkta dehşet verici bir olay yaşandı. Bıçaklı saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Antalya'da kurt saldırısı! Kurtla inek ve buzağıyı parçaladı
Yaşam

Antalya'da kurt saldırısı! Kurtla inek ve buzağıyı parçaladı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bağlı Günnercik Yaylası’nda Ümit Tosun’a ait kayıp inek ve buzağısı kurtlar tarafından parçalanarak telef edilmiş halde bulundu.

Antalya trafik kazası! 1 yaralı
Yaşam

Antalya trafik kazası! 1 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada araç direğe çarpıp devrildi. Kazada 1 kişi yaralandı.