OGM personel alımı için son şans Tercihler Başladı

Orman Genel Müdürlüğü, 1128 sözleşmeli orman muhafaza memuru ve 249 sözleşmeli mühendis alımı için yedek tercihlerini başlattı.

OGM personel alımı için son şans Tercihler Başladı

OGM 1377 Personel Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı.

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) resmi sayfasından, 1128 sözleşmeli orman muhafaza memuru ve 249 sözleşmeli mühendis alımı yedek tercihler işlemlerine dair duyurular yayımlandı.

OGM resmi sayfasından yayımlanan duyurularda aşağıdaki ifadeler yer aldı:

– İlanda belirtilen atamaya esas evraklarını evrak teslimi için verilen süre içerisinde teslim etmeyen veya eksik evrak teslim eden,

– Sözleşme yapmaya hak kazandığı halde verilen süre içerisinde müracaat etmeyen,

– Sözleşme imzalandığı halde verilen süre zarfında göreve başlamayan,

– İlanda belirtilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilen,

Adayların yerine ekte yer alan hizmet birimleri için, 19.06.2023 tarihinde nihai sonuçları Genel Müdürlüğümüz sitesinde ilan edilen yedek listede yer alan adaylarla birlikte asil adaylardan tercih yapmayan veya tercih yaptığı halde tercihine yerleşemeyen adayların tercih yapmaları gerekmektedir.

Adaylar tercihlerini 13.10.2023 – 20.10.2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-devlet şifreleri ile yapabileceklerdir. Tercih işlemleri 20.10.2023 gecesi saat 23:59’da sona erecektir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak tercihler kabul edilmeyecektir.

Tercih işlemleri ilanımız ekinde yer alan Hizmet Birimleri arasından adayın tercihine göre yapılacaktır. Yerleştirme işlemi adayın başarı puanına göre yapılacak olup adayların eşit puana sahip olmaları halinde; öncelikli olarak 2022-KPSSP3 puanı yüksek olana, bunun aynı olması halinde diploma notu yüksek olana, bunun da aynı olması halinde mezuniyet tarihi önce olana öncelik tanınacaktır.

Tercih işleminin süresi içinde hatasız, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından tercihte bulunan adaylar sorumludur. Bu hususlara riayet etmeyen adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

Sistem tarafından yapılan yerleştirme işlemine ilişkin sonuçlar, evrakların kontrolü sonucunda adayların başvuru şartlarını sağlama durumlarına göre kesinlik arz edeceğinden, yerleştirme işlemleri adaylar için tek başına bir hak doğurmamaktadır.

Adaylar tarafından yapılan tercih işlemleri sonunda yerleştirme sonuçları ve yerleştirmesi yapılarak sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların atanmalarına ilişkin yapmaları gereken işlemler ayrıca Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesi (www.ogm.gov.tr) duyurular kısmında ilan edilecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup; ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlan olunur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur dahil 48 ilde OGM'den personel alımı
Türkiye

Burdur dahil 48 ilde OGM'den personel alımı

Orman Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden KPSS'den en az 60 puan şartıyla 48 ilden alım yapacak. Peki başvurular nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Orman Genel Müdürlüğünden Burdur ve 53 Şehirde Kamu İşçi Alımı
Yerel

Orman Genel Müdürlüğünden Burdur ve 53 Şehirde Kamu İşçi Alımı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanlarda 54 şehirde görevlendirilmek üzere 224 kamu işçisi Burdur'da ise 2 kamu işçisi alınacağı açıklandı.

Bucak Belediyesi Personel Alımı Yapıyor! İşte Bucak Belediyesi Personel alım detayları
Türkiye

Bucak Belediyesi Personel Alımı Yapıyor! İşte Bucak Belediyesi Personel alım detayları

Burdur Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.'de Muhasebe Personeli alımı yapılıyor. Başvuru şartları, başvuru belgeleri ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bucak'ta İş Arayanlara Müjde! Eleman Aranıyor!
Yerel

Bucak'ta İş Arayanlara Müjde! Eleman Aranıyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Gülköy Pide Salonunda çalıştırılmak üzere eleman alımı yapılacaktır. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta İş İmkanı! TG Stone Mermer Fabrikası Eleman Alıyor!
Yerel

Bucak'ta İş İmkanı! TG Stone Mermer Fabrikası Eleman Alıyor!

Burdur Bucak'ta faaliyet göstermekte olan TG Stone Mermer Fabrikasında çalıştırılmak üzere bay bayan eleman alımı yapılacaktır.

 Yörükoğlu Süt A.Ş. Bucak'tan Bay/Bayan Personel Alımı Yapıyor!
Yerel

Yörükoğlu Süt A.Ş. Bucak'tan Bay/Bayan Personel Alımı Yapıyor!

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermekte olan Yörükoğlu Süt A.Ş Fabrikası, üretim ve sevkiyat hattında görev alacak Bucak'tan bay/bayan personel alımı yapacak.