Denizli

Münazara turnuvasında kıyasıya mücadele

Denizli’de geleneksel olarak düzenlenen Liselerarası Münazara Turnuvasının 10’uncusu gerçekleşti.

Münazara turnuvasında kıyasıya mücadele

Denizli’de geleneksel olarak düzenlenen Liselerarası Münazara Turnuvasının 10’uncusu yapıldı.

Turnuvada 40 takımın fikirleriyle yarıştığı genç münazaracılar, kıyasıya mücadele etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği Denizli Liselerarası 10.Geleneksel Münazara Turnuvası 10-12 Aralık tarihleri arasında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya kent genelinden 40 takım katıldı. Turnuvanın final programına ise, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. " Kişiselleştirilmiş reklamcılık yasaklanmalıdır/yasaklanmamalıdır" konulu final münazarasında Aydem Fen Lisesi, Yaşar Kımıl Fen Lisesi, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi ve Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi yarıştı. Jürinin değerlendirmesinde Aydem Fen Lisesi birinci olurken, Yaşar Kımıl Fen Lisesi ikinci, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü ve Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Turnuvanın en iyi konuşmacı ödülünü ise Aydem Fen Lisesi’nden Baran Kaplan aldı.

Hepinizi yürekten kutluyorum

Ödül töreninde konuşan Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği münazara turnuvasına katılan, emek veren ve bu güzel organizasyonu takip eden herkese teşekkür ederek, "Turnuvanın açılışına geldiğim gibi kapanış müsabakalarına da geldim. Katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Herkes sunumunu, bilgisini en güzel şekilde aktardı. Hepinizi yürekten kutluyorum" dedi. Münazara turnuvasında birçok derece olduğunu ancak turnuvaya fikirleriyle katılan tüm gençlerin kazandığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, konuşmasının ardından takımlara para ödüllerini verdi.

Münazara turnuvasında kıyasıya mücadele

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de : "Seçimleri şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacak adımların ilki olarak görüyoruz"
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de : "Seçimleri şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacak adımların ilki olarak görüyoruz"

Denizli'de Vatandaşlara Hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığında yüzde 44, milletvekilliğinde yüzde 45 oranında verdiği destek için Denizlililere teşekkür etti.

Denizli’de kuvvetli yağış hayatı felç etti
Yaşam

Denizli’de kuvvetli yağış hayatı felç etti

Denizli’de 31 Mayıs 2023 çarşamba günü öğleden sonra aniden bastıran şiddetli sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden trafiği rahatlatacak düzenleme
Yaşam

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden trafiği rahatlatacak düzenleme

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kavşak düzenleme çalışmasına başladı.

Denizlili kadınlara tarım ve arıcılık eğitimi veriliyor
Yaşam

Denizlili kadınlara tarım ve arıcılık eğitimi veriliyor

Denizli’de Kadın Çiftçi Kredisi kullanmak isteyen 50 kadın girişimciye yönelik tarım ve arıcılık eğitimi verildi.

Denizli Çardak 'ta Çekişmeli seçim  Başkanlar Yarışıyor ,DP Mahmut Öztürk  ve Ak parti Hüsnü Yılmaz
Yerel

Denizli Çardak 'ta Çekişmeli seçim Başkanlar Yarışıyor ,DP Mahmut Öztürk ve Ak parti Hüsnü Yılmaz

31 mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Denizli ili Çardak ilçesinde 2 başkan yeniden başkan olmak için yarışıyor

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu .Kız  ne yaptı
Yerel

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu .Kız ne yaptı

Denizli’de hemen her gece pencereye gelen tacizci, üniversiteli genç kızın kabusu oldu.