Burdur / Tefenni

MHP Tefenni İlçe Başkanlığında devir teslim töreni

Burdur'un Tefenni İlçesinde MHP Tefenni Parti binasında devir teslim töreni düzenlendi. Törende Burdur Tefenni Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Osman PADEM Görevini Ramazan DAĞDEVİREN’ e teslim etti.

MHP Tefenni İlçe Başkanlığında devir teslim töreni

Burdur'un Tefenni İlçesinde MHP Tefenni Parti binasında devir teslim töreni düzenlendi. Törende Burdur Tefenni Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Osman PADEM Görevini Ramazan DAĞDEVİREN’ e teslim etti. Osman PADEM bir konuşma gerçekleştirdi. Devir esnasında Osman PADEM konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“2014 yılında başlamış olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Tefenni İlçe Başkanlığı’nı arkadaşım, kardeşimiz Ramazan DAĞDEVİREN’ e teslim edeceğim. Sebebi ise gençlerle bir yola çıktık. Artık yaşlandığımı düşünüyorum. Sizlere geçmişimi anlatsam çok uzun sürer onun için gerek yok. Ben görevimi Ramazan kardeşime devir edeceğim. Onun için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ben ve ailem sürekli arkadaşımızın yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum.
Ben bazı kişilerden Osman PADEM İstifa etmiş iyi partiye geçmiş diye söylemler duydum. Öyle bir şey kesinlikle yok. Ben ve Ailem sürekli bulunduğumuz yerdeyiz. Biz burada yetiştik. Maddi ve manevi her zaman arkadaşlarımızın yanındayız, Onlarla beraberiz. Biz partimizin ve genel başkanımızın emrindeyiz. Hayırlısıyla inşallah sizler yine aynı heyecanla Ramazan kardeşime yardımcı olacaksınız.
Yönetim kurulu arkadaşlarımdan bu işin sonunu getiremediğim için özür diliyorum. Onlarla beraber yola çıktık. Yönetim kurulu üyelerimizin Ramazan Kardeşime gerekli bütün yardımları yapacaklarına gönülden inanıyorum. Şuandaki heyecanı yaşatan Sayın Belediye Başkanım Ümit ALAGÖZ kardeşime, Ramazan DAĞDEVİREN Başkanıma, Gültekin OKTAY ve Kadın kolları başkanlarımızdan Allah Razı olsun diyor hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize sağlık huzur ve mutluluklar diliyorum. Hoşçakalın arkadaşlar.” dedi.
Görevini devir eden MHP Tefenni İlçe Başkanı Osman PADEM’ in Konuşmaları sonrası görevini devir alan İlçe Başkanı Ramazan DAĞDEVİREN bir konuşma gerçekleştirdi konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Sayın il başkanım İl yönetim kurulu üyelerim Sayın ilçe başkanım İlçe yönetim kurulu üyelerim Sayın belediye başkanım Belediye meclis üyelerim Değerli il genel meclis üyelerim Saygıdeğer köy ve mahalle muhtarlarım Ülkü ocakları il ve ilçe başkanlarım Kadın kollarımızın il ve ilçe başkanlarım Değerli dava büyüklerim Dava arkadaşlarım Çok kıymetli hemşerilerim
Hepinize hoş geldiniz diyor sevgi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum
Bugün burada bu kutsal davada bir bayrak değişimi gerçekleştirmek ve ilçe başkanlığı devir teslim törenini icra etmek için toplanmış bulunmaktayız.
Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli hemşerilerim Öncelikle şahsımı bu kutlu göreve layık gören başta sayın genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Prof. Dr. Semih YALÇIN beyefendiye, İl başkanımız sayın Gültekin OKTAY beyefendiye ve İlçe yönetim kurulu üyelerimize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. İki dönemdir bu kutlu davaya hizmet eden ve Tefenni tarihinde ilk defa iki dönem üst üste seçim kazanma başarısı gösteren mütevazi kişiliği ile teşkilatımızın ve halkımızın gönlünde taht kuran değerli büyüğüm, başkanım ve abim sayın Osman PADEM beyefendiye huzurlarınızda teşekkürü bir borç bildiğimi ifade etmek isterim.
Değerli dava arkadaşlarım kıymetli hemşerilerim. Devraldığım bu kutlu bayrağı daha yükseklere taşımak başta ilçemiz ve ilimiz olmak üzere daha büyük zaferlere ulaşmak için tüm gücümle mücadele edeceğimin bilinmesini istiyorum.
Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde de Belediye Başkanımız Sayın Ümit ALAGÖZ beyefendi ve İl genel meclis üyemiz sayın Levent TOKMAKER beyefendi ile ortak bir çalışma yürüterek ilçemizde Ülkücü ve Milliyetçi Hareket adına büyük bir zafere imza atacağımızın taahhüdünü buradan her birinize ilan ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle törenimize teşrif eden, uzaktan yakından tüm dava arkadaşlarıma ve hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyor hepinizi yüce yaradan’ a emanet ediyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.” İfadelerine yer verdi.
Tefenni MHP ilçe Başkanı Ramazan DAĞDEVİREN’ in Konuşmaları Sonrası Tefenni Belediye başkanı Ümit ALAGÖZ de bir konuşma yaptı yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi ;
“Sayın il başkanım. İlçe Başkanlarım, Kadın Kolları Başkanlarım, Ocağımızın kıymetli temsilcileri, saygı değer hanımefendiler beyefendiler çok değerli hemşerilerim.
Öncelikle bugün bizim için çok önemli olan bu devir teslim törenine icabet edip bizleri onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim için de en az Osman Başkanım kadar duygusal bir an, çünkü kendisiyle çalışmaya başladığımızda ilçedeki konumumuzu az çok başkanım gözünün önünde canlandırıyordur muhtemelen.
Ne günlerden ne günlere geldiğimizi gözümde film şeridi gibi geçtiğini şuan yaşadım. Çok zor günlerdi ama Rabbim kendisinden razı olsun, Biz razıyız çünkü kendisi ile hiç ağlamadık. Biraz önce yeni ilçe başkanım Ramazan kardeşimin de belirttiği üzere Tefenni tarihinde ilk defa iki dönem üst üste belediye kazanan bir ilçe başkanı olarak Milliyetçi Hareket Partisine İsmini altın harflerle yazdırmıştır. Keza İl Genel Meclis Üyeleri de, Almış olduğumuz genel seçim oy oranlarında hakikaten bakmayın yaşlıyım dediğine gençlerden daha genç olmuş, daha fazla mücadele etmiş, böyle bir azimle her daim yanımızda ve önümüzde olmuştur.
Bize gençlikte fevri olduğumuz zamanlarda bile kendisi bizi telkin etmiş sakinleştirmiş yanlış yapmamıza da engel olmuştu. Hakikaten Osman başkanımın çıtasına ulaşmak Ramazan kardeşim için zor olacak ama gençliği ile onu da başaracağına inanıyorum. Kendisine tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Birleştirici, bütünleştirici, kucaklayıcı tavırları ile sergilemiş olduğu ve kazanmış olduğu güzel başarılardan dolayı hakikaten Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tefenni Tarihine altın harflerle geçmiştir. Osman başkanım görevini kendisi de biraz önce izah etti burada bitmediğini biliyorum, her daim yine kol kola onuz omuzayız bundan sonraki süreçte de inşallah ölüm bizi ayırıncaya kadar bu harekete hizmet etmeye hep beraber devam edeceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle naçizane hediyemi kendisine taktim etmek istiyorum” dedi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ Hediyesinin Taktim etmesinin ardından MHP burdur İl Başkanı Gültekin OKTAY Bir dizi konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi ;
“biraz evvel dediğimiz gibi Osman Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun en iyi şekilde temsil etti dundan sonra da Ramazan kardeşimizin görevini en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız için il yönetimi olarak il başkanı olarak her zaman arkasındayız. Sen yürü de biz arkandan yürürüz” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'da İlk Parkinson Tedavisi!
Yerel

Burdur'da İlk Parkinson Tedavisi!

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı. Bucak Devlet Hastanesi, Burdur'da ilk kez uygulanan etkin Parkinson tedavi seçeneklerini duyurdu. Sanal asistan Dr. Meltem aracılığıyla hastalara detaylı bilgi veriliyor.

MEHMET ŞİMŞEK: “BU PROJE SU KADAR ÖNEMLİ”
Yerel

MEHMET ŞİMŞEK: “BU PROJE SU KADAR ÖNEMLİ”

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, dezavantajlı gruplara yönelik "Sosyal Girişimcilik Modeli"ni ve BİSMEK'i (Burdur Belediyesi İstihdam ve Merkezi Eğitim Kampüsü) duyurdu.

Beton Santrali Faaliyette! İlk Beton Döküldü!
Yerel

Beton Santrali Faaliyette! İlk Beton Döküldü!

Bucak Belediyesi, Başkan Emrullah Ünal'ın vizyonu ile kente saatte 100 M3 üretim kapasiteli "Bucak Betonu" adlı beton santralini kurdu. Santral, ilk betonunu döktü ve belediyeye gelir kazandırmaya başladı.

Bucak'a Geliyordu, Kaza Yaptı!
Yerel

Bucak'a Geliyordu, Kaza Yaptı!

Burdur Antalya karayolunda araç devrildi! Burdur Antalya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Devrilen araçta bulunan sürücü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Bucak Halkı 30 Mart'ta Meydanda Buluşuyor!
Yerel

Bucak Halkı 30 Mart'ta Meydanda Buluşuyor!

Bucak ilçesinde heyecan verici bir etkinliğe hazırlanın! 30 Mart Cumartesi günü, saat 14:00'te Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan "Bucak Mitingi" için tüm Bucak halkı davetlidir.

Duranlar Süt'te Eleman İlanı! Dolgun Maaşlı İş İlanı!
Yerel

Duranlar Süt'te Eleman İlanı! Dolgun Maaşlı İş İlanı!

Duranlar Süt A.Ş., Burdur Bucak Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikasında çalıştırmak üzere 18-45 yaş aralığında vasıflı ve vasıfsız bay-bayan personel alımı yapıyor.