Mersin / Tarsus

Mersin’de kaza 3 ölü 37 yaralı otobüs tıra çarptı

Tarsus Pozantı Otoyolu'nda Damlama bölgesinden mülteci taşıyan otobüs tıra arkadan çarptı 3 ölü 37 yaralandı.

Mersin’de kaza 3 ölü 37 yaralı otobüs tıra çarptı

Tarsus-Pozantı Otoyolu, Damlama bölgesinde askeri personel ve mülteci taşıyan 21 BA 884 plakalı otobüs, henüz bilinmeyen bir nedenle aynı yönde ilerleyen 31 AEK 926 çekici plakalı tıra arkadan çarptı. Kaza sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi ise yaralandı.
Gaziantep’ten Edirne istikametine doğru ilerleyen Uğur Kaplan idaresindeki, askeri personel ve mülteci taşıyan otobüsün Tarsus-Pozantı Otoyolu’nda, Ramazan Sayıl yönetimindeki tıra arkadan çarpmasının ardından otobüs alevler içinde kaldı. Alevler kısa sürede otobüsün her tarafını sardı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. İlk belirlemelere göre feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve emniyet ekibi de sevk edildi. İtfaiye ekipleri kaza bölgesinde soğutma çalışması da yürüttü.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Mersin’deki feci  kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi
Yerel

Mersin’deki feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi

Mersin’de freni patlayan sondaj kamyonunun park halindeki otomobile çarpıp tarlaya savrulması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi.

Mersin'de kaza yapan araç hurdaya döndü
Yerel

Mersin'de kaza yapan araç hurdaya döndü

Mersin’in Tarsus ilçesinde, otoyolda takla atıp hurdaya dönen otomobildeki 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Otomobilin çarptığı yaya yaşamını yitirdi
Yerel

Otomobilin çarptığı yaya yaşamını yitirdi

Mersin'de Rusya uyruklu şahsın kullandığı otomobil, karşıdan karşıya geçen yayaya çarparak hayatını kaybetmesine sebep oldu.

Mersin’de gerçekleşen trafik kazasında 2 kişi yaralandı
Yerel

Mersin’de gerçekleşen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Mersin’in Mut ilçesinde binek arabanın tarım aracına çarpması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Burdur’da kontrolden çıkan otomobil refüje düştü: 2 yaralı
Yerel

Burdur’da kontrolden çıkan otomobil refüje düştü: 2 yaralı

Burdur-Fethiye karayolunda seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje düştü, otomobil sürücüsü ve eşi hafif şekilde yaralandı.

Antalya Demre’de Motor Kazası  2 ölü
Yerel

Antalya Demre’de Motor Kazası 2 ölü

Demre ilçesi Beymelek Mahallesinde Çaybaşı sokakta Mevlüt Beşkeçeli-26 yönetimindeki 07 BGS 997 Plakalı Motorbisiklet’in Elektrik direğine çarpması sonucu Motor Sürücü Mevlüt Beşkeçeli kaza yerinde yanında yolcu konumunda bulunan İlyas Yalçın-34 Demre Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen