İstanbul

MEB'den, 3 ilde Milli Eğitim Müdürü ataması

Adana, Ankara ve Bayburt illerine yapılan atamalarla yeni İl Milli Eğitim Müdürleri belirlendi. Yaşar Koçak Ankara'ya atanırken, Rahmi Güney Bayburt'ta göreve başladı.

MEB'den, 3 ilde Milli Eğitim Müdürü ataması

Adana, Ankara ve Bayburt illerine yapılan atamalarla yeni İl Milli Eğitim Müdürleri belirlendi. Yaşar Koçak Ankara'ya atanırken, Rahmi Güney Bayburt'ta göreve başladı.

Adana, Ankara ve Bayburt İllerinde İl Milli Eğitim Müdürü Atamaları Gerçekleşti

Milli Eğitim Bakanlığı, Adana, Ankara ve Bayburt illerine il milli eğitim müdürü atamalarını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan atama kararları sonucunda, üç ilin yeni müdürleri belirlendi.

Adana İl Müdürü Yaşar Koçak, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanarak Adana'daki görevinden ayrıldı.

Yaşar Koçak Kimdir?

Yaşar Koçak, 20 Mart 1966 tarihinde Çorum'un Mecitözü ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çorum'da tamamladıktan sonra, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı'ndan mezun oldu. Yüksek lisansını aynı üniversitede "İlköğretim Okullarında Öğretmen Motivasyonu (Keçiören İlçesi Örneği)" teziyle tamamladı. Halen doktora öğrenimine devam etmektedir.

Meslek hayatına 1986 yılında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde öğretmen olarak başlayan Koçak, Milli Eğitim Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatlarında öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü, şube müdürü, daire başkanı ve genel müdür olarak görev yapmıştır. Ayrıca, çeşitli hizmet içi eğitim faaliyetlerinde yönetici ve eğitici olarak görev almış, ulusal ve uluslararası projelerde koordinatörlük yapmıştır.

Ankara İl Müdürlüğüne Atanan Yeni İl Müdürü: Harun Fatsa

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa görevden alınarak yerine Yaşar Koçak atanmıştır.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Rahmi Güney Atandı

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Rahmi Güney getirilmiş olup, görevden alınan Cengiz Karakuşoğlu'nun yerine atama yapılmıştır.

Rahmi Güney Kimdir?

Rahmi Güney, 1967 yılında Çorum'un İskilip ilçesinde doğmuştur. İlköğrenimini Ankara Çankaya Özyurt İlkokulu'nda, ortaöğrenimini Çankaya Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nda tamamlamıştır. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nde tamamlamış, yüksek lisans eğitimini Osmangazi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamlamıştır.

Meslek hayatına 1992 yılında Kırıkkale Atatürk Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni olarak başlayan Güney, çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2014-2019 yılları arasında Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2019-2022 yıllarında Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini yürütmüş ve 18 Temmuz 2022 tarihinden itibaren Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı
Yaşam

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alındı.

TAGEM'de  görev değişikliği
Yaşam

TAGEM'de görev değişikliği

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TAGEM'de (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) yeni görev değişiklikleri yaşandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti
Yaşam

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Burdur'da 3 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişti. Detaylar burada...

Burdur'da 3 Kaymakam ve 2 Vali Yardımcısını tayinleri çıktı
Türkiye

Burdur'da 3 Kaymakam ve 2 Vali Yardımcısını tayinleri çıktı

Atanan kaymakam ve vali isim listesi 2024 Resmi Gazete'de yayımlandı. 2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de büyük değişiklikler yaşandı. Çok sayıda kaymakam ve valinin görev yeri değişti. Burdur'da Gölhisar ,Yeşilova ve Tefenni Kaymakamı tayin oldu

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi
Yaşam

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi

HSK 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımlandı. Yurt genelinde 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değişirken Korkuteli’de bir çok ismin görev yeri değişti.

Eskişehir'e yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı: İşte Eskişehir'e Gelen  ve Giden Hakim Ve Savcıların  tam listesi
Türkiye

Eskişehir'e yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı: İşte Eskişehir'e Gelen ve Giden Hakim Ve Savcıların tam listesi

ESKİŞEHİR'DEN GELENLER GİDENLER Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. 2024 yılı kararnamesine göre Eskişehir'e atanan ve tayini çıkan savcı ve hakimlerin listesi şu şekilde: