Manisa

Manisa Valisi Karadeniz, Başkan Ergün ve Başkan Çerçi’yle vedalaştı

Sakarya Valiliği’ne atanan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, veda ziyaretlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile devam etti.

Manisa Valisi Karadeniz, Başkan Ergün ve Başkan Çerçi’yle vedalaştı

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile birlikte Sakarya Valiliği’ne atanan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, veda ziyaretlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile devam etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre 57 ile yeni vali atandı. Manisa Valiliği görevini yürüten Vali Yaşar Karadeniz de Sakarya Valiliği görevine atandı.
Başkan Ergün ile vedalaştı
Yapılan atama kararının ardından Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Funda Solak, Ergün Aksoy ve Metin Memiş, Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da bulundu. Başkan Cengiz Ergün, Vali Karadeniz’e görev süresi boyunca Manisa’ya yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni görevinde başarılar diledi
Başkan Ergün ziyarette Vali Karadeniz’e yeni görev yerinde başarılar dileyerek, “Hakkınızda hayırlı uğurlu olsun. Ben öncelikle şahsım adına ve bütün Büyükşehir’de çalışanlar adına bütün Manisalı hemşehriler adına bir vekil olarak sizlere teşekkür ediyorum. Vermiş olduğunuz 3 yıllık süre içinde istişarelerle hizmetleri hep yapmaya çalıştık. Güzel hatıralar paylaştık, duyguları, katkıları paylaştık. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum. Sakarya’da da bizler inşallah sizleri orada ziyaret etmeye geliriz. Sizleri de yolunuz düşerse Manisa’ya tekrar bekleriz. Hayırlı görevler diliyorum, hakkınızda hayırlı olsun” dedi.

Yapılan çalışmalar için teşekkürlerini iletti
Vali Yaşar Karadeniz ise ziyarette, “Mühim olan buraya gelecek arkadaş açısından hem benim açımdan görev yaptığımız yerler ve oranın halkı açısından da hayırlı olması. Bundan sonra bizim yolumuz orda gelecek arkadaşın burada, nöbet değişimi devam edecek. Ben de Manisa’dan ve sizlerden memnun olarak ayrılıyorum. Burada güzel, uyumlu ve verimli bir çalışma ortamımız oldu. Üstelik de bu süreçten önce pandemi ve son olarak Türkiye’nin 11 ilini etkileyen deprem gibi olumsuzluklara rağmen, gayet güzel verimli işler yapıldı bundan dolayı da teşekkür ediyorum sizlere ve ekibinize” diye konuştu. Ziyaret sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Yaşar Karadeniz’e hediye takdim etti.

Vali Karadeniz Başkan Çerçi ile vedalaştı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sakarya Valiliği görevine atanan Vali Yaşar Karadeniz, veda ziyaretleri çerçevesinde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile bir araya geldi. Vali Karadeniz’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Çerçi, görevi süresince Manisa’ya yaptığı katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti, yeni görev yerinde muvaffakiyetlerinin devamını diledi. 3 yılı aşkın bir zaman Manisa’da görev yaptığını kaydeden Vali Yaşar Karadeniz ise bu sürede tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını dile getirdi, Manisa’dan güzel hatıralarla ayrıldığını söyledi. Başkan Çerçi günün anısına Vali Karadeniz’e tablo hediye etti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Şehit Ağrılı Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın Şehadet haberi Manisa Yunusemre'de   Ailesine ulaştı
Türkiye

Şehit Ağrılı Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın Şehadet haberi Manisa Yunusemre'de Ailesine ulaştı

Ağrı nüfusuna kayıtlı olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın (22) Manisa'nın Yunusemre ilçesinde ikamet eden babası İkram Budak'a acı haberi Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay ve beraberindekiler tarafından verildi.

 Hapishaneden Çıktı Öldürdüğü Adamı Gömdüğü yerde kazı Yaparken yakalandı suçunu itiraf etti.
Yerel

Hapishaneden Çıktı Öldürdüğü Adamı Gömdüğü yerde kazı Yaparken yakalandı suçunu itiraf etti.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 5 yıldır aranan çobanın cinayete kurban gittiği öğrenildi.

85 yaşındaki Mihriye Yalazı Yunan Bayrağı Dalgalanmasın diye evini Satmadı
Yaşam

85 yaşındaki Mihriye Yalazı Yunan Bayrağı Dalgalanmasın diye evini Satmadı

Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 90 milyon lira) teklifine rağmen satmadı.

Manisa Kula kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ömer Ahmet Özdemir kimdir?
Yerel

Manisa Kula kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ömer Ahmet Özdemir kimdir?

Kula ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Trabzon Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Manisa Kula Kaymakamı olarak atandı.

Manisa Saruhanlı  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Acar kimdir?
Yerel

Manisa Saruhanlı kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Acar kimdir?

Saruhanlı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Erzurum İspir Kaymakamı Murat Acar, Manisa Saruhanlı Kaymakamı olarak atandı.

Manisa Kırkağaç kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Zafer Oktay kimdir?
Yerel

Manisa Kırkağaç kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Zafer Oktay kimdir?

Kırkağaç ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay ,Manisa Kırkağaç Kaymakamı olarak atandı.