Manchester United maçı sonrası Galatasaray'ın gruptaki puan durumu ve nasıl tur atlar

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Galatasaray, sahasında İngiliz ekibi Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Zorlu Manchester United maçı sonrası Galatasaray'ın gruptaki puan durumu ve tur atlayacağı ihtimaller merak ediliyor. Peki, Galatasaray kaçıncı sırada ve nasıl tur atlar? Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumunda son durum ne?

Manchester United maçı sonrası Galatasaray'ın gruptaki puan durumu ve nasıl  tur atlar

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumundaki son görünümü merak edilmeye başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Galatasaray, sahasında İngiliz ekibi Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Zorlu Manchester United maçı sonrası Galatasaray'ın gruptaki puan durumu ve tur atlayacağı ihtimaller merak ediliyor. Peki, Galatasaray kaçıncı sırada ve nasıl tur atlar? Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumunda son durum ne?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar 5 puanla ikinci sıraya yükseldi.

Mücadele 3-3 beraberlikle sona ererken Galatasaray puanını 5 yaptı ve ikinci sıraya yükseldi. Manchester United ise 4 puanla son sırada yer aldı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu güncel tablo (Galatasaray nasıl tur atlar, kaçıncı sırada?) - 1
ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN TABLOSU

1- Bayern Münih: 12 puan

2- Galatasaray: 5 puan

3- Kopenhag: 4 puan

4- Manchester United: 4 puan

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray A Grubu'ndaki son iki maçında Manchester United'ı evinde, Kopenhag'ı da Danimarka'da yenmesi durumunda diğer maçlara bakmaksızın bir üst tura yükselecek.

Kopenhag bir sonraki maçında Bayern Münih'e yenilirse, Galatasaray da İngiliz ekibini mağlup ederse sarı-kırmızılılara Kopenhag deplasmanında 1 puan da yetecek.

Galatasaray, Manchester United'a yenilmesi durumunda ise yine Kopenhag'ı devirmek ve United'ın da Münih karşısında kaybını beklemek zorunda kalacak.

ntv.com

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kırkpınar’da Antalya Damgası Dualı Çayırda kol bağlayacak 40 başpehlivanın yüzde 55 i  Antalya’dan…
Spor

Kırkpınar’da Antalya Damgası Dualı Çayırda kol bağlayacak 40 başpehlivanın yüzde 55 i Antalya’dan…

Son yıllarda yağlı güreşin başkenti olan Antalya Kırkpınar’a da ağırlığını koydu. Kırkpınar’da altın kemer kovalayacak olan 40 başpehlivanın 22’si Antalya’dan veya Antalyalı. 2009 yılından beri yapılan son 14 Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin 13’ünü Antalyalı başpehlivanlar kazandı. Hedef ebedi kemeri Antalya’ya getirmek.

40 başpehlivanın güreş tutacağı Kırkpınar’ın tüm katılımcı başpehlivanları belirlendi. Kırkpınar’a hangi başpehlivanlar katılacak? Hangi başpehlivanlar elendi?
Spor

40 başpehlivanın güreş tutacağı Kırkpınar’ın tüm katılımcı başpehlivanları belirlendi. Kırkpınar’a hangi başpehlivanlar katılacak? Hangi başpehlivanlar elendi?

Bu yıl 663. düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde güreş tutacak olan son 8 pehlivan da belli oldu. Toplam 40 başpehlivanın güreş tutacağı Kırkpınar’ın tüm katılımcı başpehlivanları belirlendi. Kırkpınar’a hangi başpehlivanlar katılacak? Hangi başpehlivanlar elendi?

 Kumluca Tarihinde Bir İlk ! Kumluca'ya Boks Branşında İlk Şampiyon Geldi!
Spor

Kumluca Tarihinde Bir İlk ! Kumluca'ya Boks Branşında İlk Şampiyon Geldi!

Ümmü Sıla Kutluata, İzmir'de düzenlenen Üst Minikler Kadınlar Boks Türkiye Şampiyonası'nda 57 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Antalya Kumluca ilçemize gurur yaşattı!

Avusturya'yı  2_1 Yenen Milliler Çeyrek finalde
Spor

Avusturya'yı  2_1 Yenen Milliler Çeyrek finalde

RAKİP HOLLANDA A Milli Takım, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak. Mücadele Berlin'de oynanacak.

Zor oldu Ama Türkiye  Euro 2024  ilk 16 da
Spor

Zor oldu Ama Türkiye Euro 2024 ilk 16 da

A Milli Takım, Çekya'yı 2-1 yenerek İlk 16 arasında yerini aldı.. Ay yıldızlılar, Hakan Çalhanoğlu'nun 51. dakikada attı

2024 Kırpınar Güreşleri’nde Format Değişti.  Neler olacak
Spor

2024 Kırpınar Güreşleri’nde Format Değişti. Neler olacak

Seyir zevki güzelleşecek, güreşler net izlenecek. Yeni usulle devreye girecek Kırkpınar son 40 yılın en güzel Kırkpınar'ı olacak. 30-40 yıl önce en fazla 20-25 başpehlivan oluyordu ama 70 başpehlivan katılınca olmuyor. Artık hepsi birbirinden iddialı 40 başpehlivan güreşecek. Bir anlamda 'Kırkpınar'ı yeniden inşa ettik' diyebiliri