Antalya

Manavag'ta kanser hastası adam tüfekle vurulmuş halde bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kanser hastası olduğu bildirilen 64 yaşındaki Kadir Mutlu, tek başına yaşadığı evde tüfekle vurulmuş olarak bulundu. Devamı haberimizde..

Manavag'ta  kanser hastası adam tüfekle vurulmuş halde bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kanser hastası olduğu bildirilen 64 yaşındaki Kadir Mutlu, tek başına yaşadığı evde tüfekle vurulmuş olarak bulundu.


Olay, Aşağı Pazarcı Mahallesi İbrahim Sözen Caddesi üzerinde bulunan Kaplan İş Hanı'nın 5. katındaki dairede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, tek başına yaşayan 64 yaşındaki Kadir Mutlu, kısa dipçikli tüfekle karnının alt kısmından vurulmuş olarak

bulundu.


Olay, uzun yıllar yanında çalıştığı K.K.'nin 3-4 gündür kendisinden haber alamaması, telefonlarına da cevap vermemesi üzerine eve bakmaya gelmesi üzerine ortaya çıktı. Kapıyı çalan K.K., kapının açılmaması ve içeriden koku yayılması üzerine 112'ye

ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekibi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri içeri girdiklerinde en az 3 günlük etrafa koku saçan cesetle karşılaştı.


Kanser hastası olduğu, tüm ısrarlara rağmen hastaneye giderek tedavi olmayı kabul etmediği belirlenen 64 yaşındaki Kadir Mutlu'nun çektiği acılara dayanamayarak tüfekle yaşamına son vermiş olabileceği belirtildi.


Kadir Mutlu'nun cenazesi Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, adli tabip ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Kimsesizler mezarlığına gömülecek


20-25 yıl önce Almanya'dan deport edildiği ve Manavgat'a gelerek kuyumcularda tezgahtarlık yaptığı belirlenen Kadir Mutlu'nun bugüne kadar yanına gelen bir yakınının olmadığı, Antalya Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından bir yakınına

ulaşılamaması durumunda Antalya'da kimsesizler mezarlığına defnedileceği bildirildi. İHA 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da başından vurulmuş halde ölü bulundu
Yerel

Antalya'da başından vurulmuş halde ölü bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 25 yaşındaki genç başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. İşte detaylar...

Antalya'da otel odasında düşen turist yaşamını yitirdi
Yerel

Antalya'da otel odasında düşen turist yaşamını yitirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde konakladığı 5 yıldızlı otelin odasında düşüp yaralanan, 33 yaşındaki Hollanda uyruklu erkek turist kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Antalya'da haber alınamayan adam evinin banyosunda ölü bulundu
Yerel

Antalya'da haber alınamayan adam evinin banyosunda ölü bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yakınlarının kendisinden haber alamadığı kalp hastası adamın cansız bedeni, ekipler tarafından evinin banyosunda bulundu.

Antalya'da bir balıkçı ağaçta asılı ceset buldu
Yerel

Antalya'da bir balıkçı ağaçta asılı ceset buldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ağaçta asılı halde ölü bulunan şahsın, Alman uyruklu kanser hastası bir kişi olduğu tespit edildi.

Polis Kendi karakolunu taradı  2 şehit 3 yaralı var
Yerel

Polis Kendi karakolunu taradı 2 şehit 3 yaralı var

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolunda meydana gelen saldırı olayıyla ilgili Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol bir açıklama yaptı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Yerel

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor