Mustafa Önder

“ULAN!”

Mustafa Önder'in '“ULAN!”' adlı köşe yazısı

“İhtiras ve hırs”, insanın en büyük imtihanıdır. Sonunu alamazsanız sizi çukura doğru sürükler…
İP’çi Akşener de sanırım “ihtiras ve hırsının” cehenneminde ne yapacağını bilmez halde…
Herşeyden önce bir anne ve bir kadın olarak, bizim bile muhaliflerimize söylemeye ar ettiğimiz küfür ve hakaretler ediyor, saldırganlaşıyor…
Galiba, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tabiriyle “Kazanamaz dediği naylon adayı umut diye yutturmaya çalışmanın” ezikliği içinde…
“Ulan manyaklar” diyebiliyor Cumhur İttifakındakilere; “Ulan manyaklar, hem ateist hem kafir hem FETÖ’cü, hem faili meçhulcü hem de PKK’lı olunur mu?”
Yahu, lanet FETÖ’nün ve katil PKK’nın dini imanı var mı ki? Senin “kâfir” dediğin ne ola ki?
Sinan Ateş’in hesabını bizzat o soracakmış! “Sen önce masana ortak olan HDPKK’den binlerce şehidin hesabını sor da gel” demezler mi sana?
*
“Evet ben Başbakan olmaya talibim ama onunla bununla abidik gubidik işler yaparak değil, pazarlık yaparak değil, sizin helal oylarınızla birinci parti çıkacağız ve ben Başbakan olacağım” demeye utanmıyor musunuz?
“Kumar ve noter masası”ndan kalkıştan sonra süklüm püklüm dönüşten, adaylığını istemediğin adama vıcık vıcık riyakârlık kokan “Buyrun Cumhurbaşkanım” hitabından, abidik gubidik işler yapmadığınızı söylemekten ve millete “ulan” demekten utanmıyor musunuz?
Küfürbaz Lütfü Türkkan’ı yeniden aday yapmak size utanç vermiyor mu?
Millete “yavşak” demek yüzünüzü hiç kızartmıyor mu?
Y-CHP yandaşı Can Ataklı’nın size ettiği hakareti yalayıp yuttunuz mu bir kadın olarak?
Bir mitingte, “Yakında Trump da bana geçirir, twit atarsa hiç şaşmıyacağım” dediğinizde mahcup oldunuz mu?
Kadınlar Günü’nde erkeklere “kereste adamlar” demeyi biliyorsunuz da, Kürt kızlarını dağa kaldıran HDPKK’ye ağzınızı açamıyorsunuz? Yedili masadaki “erkekler” neden sesini çıkaramadı? Bu, abudik gubidik işlerden değil miydi?
Erkeklere “kereste” diyorsun da İmamoğlu ve Yavaş’sız mitinge çıkmıyorsun, hayırdır?
*
Alman medyası bir itirafta bulundu: “PKK, Kılıçdaroğlu için kampanya yürütüyor!” Buna bir lafınız olacak mı Meral Hanım?
“Cumhurbaşkanım” dediğin adam, millî savunma sanayimizin başarılı firmalarından Baykar’ı topun ağzına koyup “kamulaştırılması”dan söz ediyor, memnun musunuz?
Teşkilatlarınızdaki “temayül yoklamaları”, abudik gubidik işlerden biri miydi ki onca insan adaylıktan ve partiden istifa etti?
Gaziantep’teki küfürlü twitleriyle ün salmış adayınız da mı sizi rahatsız etmedi Bayan Akşener?
İstanbul’daki teşkilat binasına gelen inşaat bekçisi kurşunları için Erdoğan’a efelenmiştiniz, gerçek ortaya çıkınca özür dileme erdeminde bulundunuz mu?
“Yurtta sulh” sloganlı kampanyanızda, “Yurtta sulh bildirisi” okunan 15 Temmuz gecesi görünmeyip şimdi “Ulan manyaklarrr” diye nara atarken “Hem FETÖ’cü hem kâfir olunur mu?” diye sorabilmek nasıl bir siyasî ahlâkın ürünüdür? Bir açıklasanız da bilsek!


Mustafa ÖNDER

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

Mustafa Önder Diğer Yazıları

İlgili Haberler

Şanlıurfa merkezli Antalya- Denizli  - Isparta  ve 18 ilde MİT ve Emniyet Teşkilatı, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Çok sayda Gözaltı
Türkiye

Şanlıurfa merkezli Antalya- Denizli - Isparta ve 18 ilde MİT ve Emniyet Teşkilatı, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Çok sayda Gözaltı

Şanlıurfa merkezli, İstanbul, Antalya, Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Mersin, Denizli, Konya, Kayseri, Batman, Isparta, Balıkesir, Şırnak, Kocaeli ve Amasya'da eş zamanlı olarak başlatılan 'Uyuyan Hücre' operasyonu kapsamında şu ana kadar 90'a yakın kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Şehidin ikiz kardeşinden terör örgütlerine mesaj:
Yerel

Şehidin ikiz kardeşinden terör örgütlerine mesaj:

Şehidin ikiz kardeşinden terör örgütlerine unutulmayacak mesaj:

Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi  3 Eylül 2019 tarihinde bugüne devam ediyor
Yerel

Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi 3 Eylül 2019 tarihinde bugüne devam ediyor

Oğlu Muhammet için İstanbul’dan gelerek oturma eylemine katılan Aynur Kılıçaslan gözyaşlarıyla oğluna ‘teslim ol’ çağrısında bulundu.

Güvenlik güçlerine yönelik pek çok eylemin faili olarak aranan Celal Birdal Öldürüldü
Türkiye

Güvenlik güçlerine yönelik pek çok eylemin faili olarak aranan Celal Birdal Öldürüldü

PKK’nın basın ve arşiv sorumlusu Celal Birdal öldürüldü

 TSK’nın operasyonunda PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
Türkiye

TSK’nın operasyonunda PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

PKK’lı terörist Zafer Akgün, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) operasyonu ile etkisiz hale getirildi.

Bakan Çavuşoğlu’ndan kayyum tepkisi
Yerel

Bakan Çavuşoğlu’ndan kayyum tepkisi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Mimar Sinan Kongre Merkezinde Antalya’daki Yörük dernekleri üyeleriyle buluştu.