Antalya / Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkanından imalı paylaşım

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak

Korkuteli Belediye Başkanından imalı paylaşım

BAŞKAN İŞLEK’TEN İMALI PAYLAŞIM
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yerel seçim sürecinde kendi ismi üzerinden fitne fesat üretildiğini ifade ederek Makam için sağa sola kıvırmayacak kadar davanın bilincinde olduğunu vurguladı.

İŞTE İŞLEK’İN O PAYLAŞIMI:
1,5 ay önce yerel seçimle ilgili bir canlı yayın yaparak birşey söylemiştim. "Büyüklerimiz karar verip seçim sürecine girinceye kadar konuşmayacağım, seçimin son gününe kadar da belediyemiz taş üstüne taş koymaya devam edecek,biz projeler yapmaya devam edeceğiz" demiştim.
Ama maalesef biz bütün mesaimizle, devam eden projelerimizi bitirmek için gece gündüz çalışırken yine çarşı pazarda ismimiz üzerinden kurban kesilmeye çalışılıyor,fitne fesat üretiliyor.
Dolayısı ile ileride kimse mahçup olmasın diye belirtmek isterim ki;
Bizi, sabah erkenden X Parti ile görüşüp, öğlen Y parti yetkilileri ile istişare edip, akşam Z partililerin evinde icazet aldığını söyleyip,masa kurup oy hesabı yapıp, gece etrafına "olmazsa B planım var" diyenlerle aynı kefeye koyan ve karıştıranlara sözüm şu,
Ömer İşlek son nefesine kadar Ülküsüne, Partisine ve Cumhur İttifakına bağlı, yeri yurdu belli, Liderinin emrinde, Milletinin hizmetinde, Makam için sağa sola kıvırmayacak kadar davanın bilincindedir.
Bu böyle biline...

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Yerel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a  Hayırlı Olsun ziyareti
Yerel

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a Hayırlı Olsun ziyareti

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlere Cumhur ittifakı ile Giren Ak parti Heyeti seçimin galibi Saniye Caran'ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ilk meclisi Topladı
Yerel

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ilk meclisi Topladı

Korkuteli Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Saniye Caran’ın başkanlığında yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı . Komisyon üyeleri belirlendi.

Korkuteli Belediye Çalışanlarının maaş sevinci
Yerel

Korkuteli Belediye Çalışanlarının maaş sevinci

Korkuteli Belediyesi’nde yaşanan maaş krizi dün itibariyle sona erdi. Yaklaşık 3 aydır maaşlarını çeşitli sebeplerden dolayı alamayan belediye personeli maaşlarını dün itibariyle bayram öncesi hesaplarına yattı.

Korkuteli belediye Başkanı Saniye Caran'dan Vefa Örneği
Yerel

Korkuteli belediye Başkanı Saniye Caran'dan Vefa Örneği

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, mazbatayı alıp göreve başlamasının hemen ardından eşi Hasan Can Caran ile birlikte Korkuteli’nin vefat eden belediye başkanlarını mezarı başında ziyaret edip dua ettiler.

Mazbatasını alan Korkuteli Belediye başkanı Saniye Caran Dualarla  Göreve Başladı
Yerel

Mazbatasını alan Korkuteli Belediye başkanı Saniye Caran Dualarla Göreve Başladı

50 yıl sonra Korkuteli Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını diken Korkuteli Tarihinde ilk Kadın Belediye Başkanı olarak seçilen Saniye Caran ve Korkuteli Belediyesi meclis üyeleri Mazbatalarını aldılar