Afyonkarahisar

Kontrolden çıkan otomobil banka şubesine girdi

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkan araç banka şubesinin içine girdi.

Kontrolden çıkan otomobil banka şubesine girdi

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan bir otomobil banka şubesinden içeri girdi.

Güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alınan olayda, otomobil bankaya dalmadan önce para yatırmak için şubeye giren genç bir adam ise sadece birkaç saniye ile olayı yara almadan atlattı.
Olay, Dinar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.T., idaresindeki 10 CEK 50 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç önce kaldırıma çıktı ardından ise bir kamu bankasının şubesinin kapısından içeri girdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda otomobil bankaya dalmadan sadece birkaç saniye önce para yatırmak için bankaya giren genç bir adam ise şans eseri olayı yara almadan atlattı.
Olayın ardından büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, banka şubesinde ise tadilat çalışması başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur’da kontrolden çıkan otomobil refüje düştü: 2 yaralı
Yerel

Burdur’da kontrolden çıkan otomobil refüje düştü: 2 yaralı

Burdur-Fethiye karayolunda seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje düştü, otomobil sürücüsü ve eşi hafif şekilde yaralandı.

Antalya Demre’de Motor Kazası  2 ölü
Yerel

Antalya Demre’de Motor Kazası 2 ölü

Demre ilçesi Beymelek Mahallesinde Çaybaşı sokakta Mevlüt Beşkeçeli-26 yönetimindeki 07 BGS 997 Plakalı Motorbisiklet’in Elektrik direğine çarpması sonucu Motor Sürücü Mevlüt Beşkeçeli kaza yerinde yanında yolcu konumunda bulunan İlyas Yalçın-34 Demre Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen 

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Yerel

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi
Yaşam

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde toprak yüklü kamyonun kamyonete çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kamyondaki toprağın etrafa saçıldığı kazada, kamyonun çarptığı sokak köpeği de telef oldu.

Bucak'ta Otomobil ve Motosiklet Çarpışması: Çocuk Yaralandı!
Yerel

Bucak'ta Otomobil ve Motosiklet Çarpışması: Çocuk Yaralandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde otomobil ve motosikletin karıştığı trafik kazasında motorda yolcu olarak bulunan çocuk yaralandı.

Bucak'ta çarpışma! 2 yaralı
Yerel

Bucak'ta çarpışma! 2 yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde otomobilin park halindeki otomobile çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.