Kırıkkale / Kırıkkale

Kırklareli’ndeki selde 4 kişinin cansız bedenine ulaşılırken selde kaybolan Alanyalı doktor Selman ve eşi Mihriban Bağışlar aranıyor

Kırklareli’ndeki selde 4 kişinin cansız bedenine ulaşılırken selde kaybolan Antalya Alanya 2 kişiden doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban’ın düğün fotoğrafı ortaya çıktı.

Kırklareli’ndeki selde 4 kişinin cansız bedenine ulaşılırken selde kaybolan  Alanyalı doktor Selman ve eşi Mihriban  Bağışlar aranıyor

Kırklareli’ndeki selde 4 kişinin cansız bedenine ulaşılırken selde kaybolan 2 kişiden doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban’ın düğün fotoğrafı ortaya çıktı.

Kırklareli Demirköy İğneada Bölgesinde meydana gelen sel sonrası dünden bu yana şuana kadar 4 kişinin cansız bedenine ulaşılırken kayıp 2 kişinin ise araması sürüyor. Aramalar sürerken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da bir paylaşım yaparak kaybolanlardan 2 kişiden birinin doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar olduğunu açıkladı.

Doktor Selman ve eşi Mihriban’ın bölgeye tatil amaçlı gittikleri iddia edilirken, kayıp doktor ve eşine ulaşılıp ulaşılmadığı henüz netlik kazanmadı.

Alanya Emişbeleni eski Belediye Başkanı Nurettin Uludağ da sosyal medyada çiftin bir fotoğrafını paylaşarak, “Kırklareli ilinde Meydana gelen sel felaketinde kaybolan Alanya’lı Selman ve Mihriban bağışlar kardeşlerimize hala ulaşılamadı, dostum abim Kırklareli valisi Birol Ekici ile görüştüm kendisi Alanyalı hemşehrilerimiz ile beraber olduğunu ve bütün ekipleri seferber ettiğini söyledi Allah Valimizden ve bütün ekiplerden razı olsun inşallah biran önce bulunur da aile ve yakınları rahat bir nefes alır bu vesile ile can kayıplarımıza Allah,tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK
Yerel

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK HABER: KÖKSAL SELÇUK

Avdan Yaylası'nda Mermer Ocağı Tehlikesi!
Yerel

Avdan Yaylası'nda Mermer Ocağı Tehlikesi!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Kağılcık Köyü'nün Avdan Yaylası'nın korunması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Altınyayla'nın Belediye Başkanı Selen Kınalı Kimdir?
Yerel

Altınyayla'nın Belediye Başkanı Selen Kınalı Kimdir?

Burdur Altınyayla yeni belediye başkanı belli oldu. Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı oldu. Peki Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı kimdir? İşte Selen Kınalı'nın biyografisi:...

30 Üniversite Bölgesel Lig'de Mücadele Ediyor
Yerel

30 Üniversite Bölgesel Lig'de Mücadele Ediyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde 30 farklı üniversiteden 197 sporcunun katılımıyla Üniversitelerarası Badminton Bölgesel Lig başladı. İlk 4'e giren üniversiteler, Süper Lig'e yükselecek.

Gölhisar'da Hayvan Otlatma Kavgası: Silahlar Çekildi, kanlar aktı!
Yerel

Gölhisar'da Hayvan Otlatma Kavgası: Silahlar Çekildi, kanlar aktı!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde arazide hayvan otlatma meselesi yüzünde çıkan kavgada 1 kişi tüfekle vurularak yaralandı.

Tefenni'ye Çok Yakışacak Proje! Yöresel ve El İşleri Çarşısı
Yaşam

Tefenni'ye Çok Yakışacak Proje! Yöresel ve El İşleri Çarşısı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 2024-2029 yılları arasında hayata geçirmeyi planladığı projeler arasında yer alan Yöresel ve el işleri çarşısı Tefenni ekonomisine katkı sağlayacak.