Burdur

Kayıp çocuktan üzen haber geldi

Burdur Gölhisar'da kaybolan 7 yaşındaki çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu. Detaylar haberimizde...

Kayıp çocuktan üzen haber geldi

Burdur Gölhisar'da kaybolan 7 yaşındaki çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu. Hüzünlü olay, arama çalışmalarıyla sona erdi.

Olay, saat 10.00 sıralarında Burdur’un Gölhisar ilçesinde meydana geldi. Babasıyla birlikte hayvan alışverişi yapmak için bir eve giden 7 yaşındaki Süleyman Sancar bir anda gözden kayboldu. Bir süre sonra oğlunun yokluğunu fark eden baba İzzet Sancar ve yanındakiler 7 yaşındaki Süleyman’ı aramaya başladı. Evin yakınlarında bulunan DSİ’ye ait su kanalına düşebileceğinden şüphelenen baba Sancar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler öncelikle su kanalını besleyen Yapraklı Barajı’nın kapaklarını kapattı. Ardından vidanjörlerle kanalın suyu boşaltılarak arama çalışmalarına devam edildi. Kanalın büyük olmasından dolayı herhangi bir sonuç alınmaması üzerine bölgeye Antalya Emniyeti Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı 5 dalgıç polis sevk edildi. Olay yerine gelen dalgıç polisler su kanalında arama kurtarma çalışmaları yürütürken çevre mahallelerde de vatandaşlar ve polis ekipleri küçük çocuğu bulmak için seferber oldu.

Süleyman’ın cansız bedeni sulama kanalında bulundu.

Ekiplerin ve vatandaşların yaklaşık 8 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından küçük çocuk vidanjörler ve traktörler ile suyu boşaltılan sulama kanalında düştüğü yerin yaklaşık 5 kilometre uzağında bulundu. Suyun boşaltılmasıyla birlikte temizlenen kanalının rögar girişinde bulunan küçük çocuğun cenazesi Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken hastane önünde bekleyen çocuğun yakınları sinir krizi geçirdi.

Kayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldiKayıp çocuktan üzen haber geldi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Alanya 'da Velayeti Alan Baba, 4 Yaşındaki Oğlunu Göremiyor
Yaşam

Alanya 'da Velayeti Alan Baba, 4 Yaşındaki Oğlunu Göremiyor

"6 aydır oğlum annesindeydi, mahkeme velayeti bana verince çocuğumu kaçırdı" Devamı haberimizde

Kaybolan 7 yaşındaki Süleyman için seferber oldular
Yerel

Kaybolan 7 yaşındaki Süleyman için seferber oldular

Burdur'un Gölhisar ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki çocuğu bulmak için dalgıç polisler ve AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı.

7 yaşındaki Minik Süleyman kayıp!
Yerel

7 yaşındaki Minik Süleyman kayıp!

7 yaşındaki Süleyman Sancar, Burdur Gölhisar'da kayboldu. Detaylar haberimizde...

Antalya'da 14 yaşındaki kız çocuğundan acı haber!
Yerel

Antalya'da 14 yaşındaki kız çocuğundan acı haber!

Antalya'da 2 gündür kayıp olan 14 yaşındaki kız çocuğu, inşaat halindeki bir kız yurdunda ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Aylardır Antalya'da haber alınamayan kayıp Sedanur endişelendiriyor
Yerel

Aylardır Antalya'da haber alınamayan kayıp Sedanur endişelendiriyor

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 275 gün önce kaybolan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ'dan hala haber alınamıyor. İşte detaylar...

İrem Sevgi Çevikgül'den 24 Gündür Haber alınamıyor
Türkiye

İrem Sevgi Çevikgül'den 24 Gündür Haber alınamıyor

Muğla’nın Milas ilçesinde 24 gün önce kaybolan 15 yaşındaki İrem Sevgi Çevikgül'den haber alınamıyor