Afyonkarahisar

Kaçak yollarla girdiler, bagajdan çıktılar

Afyonkarahisar’da polis tarafından durdurulan bir otomobilde yurda kaçak yollardan girdikleri belirlenen yabancı uyruklu 10 kişi yakalanırken, şahıslardan 4’ü ise otomobilin bagajında yakalandı.

Kaçak yollarla girdiler, bagajdan çıktılar

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’da polis tarafından durdurulan bir otomobilde yurda kaçak yollardan girdikleri belirlenen yabancı uyruklu 10 kişi yakalanırken, şahıslardan 4’ü ise otomobilin bagajında yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, aldığı bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Bölge Trafik Müdürlüğü önünde 07 FAE 40 plaka sayılı otomobili durdurdu. Araçtaki kişilerin kimlik sorgulamalarını yapan ekipler 7 kişiden 6’sının herhangi bir kimliklik ya da belgelerinin olmadığını tespit etti. Ardından aracın bagajından ses geldiğini fark eden ekipler bagajı açtıklarında ise burada da 4 kişinin olduğunu ve onlarında belgelerinin olmadığını belirledi. Yurda kaçak yollardan girdikleri ve aralarında çocuklarında olduğu 10 yabancı uyruklu şahıs ile birlikte aracı kullanan İ.B., isimli şahıs gözaltına alındı. Yabancı uyruklu şahısların sınır dışı edilecekleri belirtilirken, onları taşıyan aracın şoförü İ.B. hakkında ise ‘Göçmen Kaçakçılığı Yapma’ suçundan işlem yapılacağı kaydedildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Afyonkarahisar'da bagajdan kaçak göçmenler çıktı
Yaşam

Afyonkarahisar'da bagajdan kaçak göçmenler çıktı

Afyonkarahisar'da, yurda kaçak yollardan giren biri çocuk 6 yabancı uyruklu şahıs polis tarafından yakalanırken şahıslardan ikisi otomobilin bagajından çıktı.

Antalya 'da İtalya’ya gitmeye çalışan 270 göçmen  tekneye binmeden yakalandı
Yaşam

Antalya 'da İtalya’ya gitmeye çalışan 270 göçmen tekneye binmeden yakalandı

Türkiye’nin değişik illerinden İtalya’ya gitmek için Manavgat’a gelen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 270 göçmen, Jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Devamı haberimizde...

Ayvalık'ta göçmen olduğu bilinen 16 kişi yakalandı
Yerel

Ayvalık'ta göçmen olduğu bilinen 16 kişi yakalandı

Ayvalık açıklarında illegal yollar ile Yunanistan'a geçmeye çalışan 16 düzensiz göçmen yakalandı.

41 kaçak göçmen Çanakkale’de yakalandı
Yerel

41 kaçak göçmen Çanakkale’de yakalandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 41 kaçak göçmeni yakaladı.

Yol kenarında Kaçak göçmenler bulundu
Yerel

Yol kenarında Kaçak göçmenler bulundu

Tokat'ta yabancı uyruklu kaçak göçmenlerin, yol kenarında tırdan indirildiği iddia edildi.

Afyon'da aranan şahıs JASAT tarafından yakalandı
Yerel

Afyon'da aranan şahıs JASAT tarafından yakalandı

Afyonkarahisar’da 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs Dinar’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.