Bursa / Mudanya

İstek parça cinneti Öldüresiye dövdüler

Bursalı müzisyen Özkan Süslerer’den istek olarak çiftetelli çalmasını isteyen alkollü şahıslar, hemen çalmadı diye öldüresiye dövdüler.

İstek parça cinneti Öldüresiye dövdüler

Ankara’da müzisyen Onur Şener’in istek şarkı çalmadığı gerekçesiyle öldürülmesinin yankıları sürerken, bir istek dehşeti de Bursa’da yaşandı. Bursalı müzisyen Özkan Süslerer’den istek olarak çiftetelli çalmasını isteyen alkollü şahıslar, "bir süre sonra çalacağım" demesine rağmen 44 yaşındaki 3 çocuk babasını öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Müzisyenin 2 telefonu da kırıldı.
Bursa’da bir eğlence mekanında 10 kişi, istekte bulundukları parçayı 2. kez çalmadığı gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen öldüresiye dövdüler.
Olay, Mudanya ilçesinin Eşkel semtindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, Mekana gelen 10 kişilik grup, o sırada sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer’den 2. kez aynı parçayı çalmasını istedi. Müzisyen Süslerer ise çiftetelliyi biraz vakit geçtikten sonra tekrar çalacağını belirtti. Bunun üzerine 10 kişilik müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi sözlü tartışma sonlandırıldı.

Molaya çıkmasını beklediler

Saldırganlar sahnedeki çalışanların bir süre molaya çıkmasını bekledi. Bu esnada Özkan Süslerer’in molaya çıktığını gören 10 kişi arka bahçede yakaladığı müzisyeni öldüresiye dövdü. Olayı gören mekân çalışanları kavgayı tekrar ayırırken, durumu 112 Acil Çağrı Merkez’ine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri kaburgası kırılan ve yüzü tanınmayacak hâle gelen Süslerer’i hastaneye sevk ederken, jandarma ekipleri yaşanan olayla ilgili tahkikat başlattı.
Ölümden döndüğünü belirten 3 çocuk babası müzisyen Süslerer,” Oyun havası çalıyorduk. Yaklaşık 10 dakika sonra sanatçının gelmesiyle müziğe ara verdik. Daha sonra yanıma sahnede oyun oynayan müşterilerden biri geldi ve bana aynı parçayı bir kez daha çalmamı söyledi. Tekrar çiftetelli çalmamı istediler. Bende bir müddet sonra tekrar çalacağımı belirttim. Ardından benimle küfürlü konuşmaya başladı. Ben yine sabırlı davranıp bir şey demedim. Sonra bu 10 kişi bana pusu kurdular. Mola yapmamı beklemişler. Mola yapmak için arka bahçeye çıkınca bir anda darp etmeye başladılar. Bir türlü kaçamadım. Kaburgamda kırık ve omzumda çıkık oluştu. 3 gündür işe gidemiyorum. Bu kişilerden şikayetçiyim. 2 telefonum da kırıldı" diye konuştu.
Jandarma ekipleri güvenlik kamerasından tespit ettiği zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü
Türkiye

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü

Olay Bursa da yaşandı evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Yayaşit’i, ardından annesi Zozan Yayaşit’i (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi Mücahit Yayaşit’i vurdu.

Bursa’da kuyumcudan vurgun iddiası: Topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolan Kuyumcu yakalandı
Türkiye

Bursa’da kuyumcudan vurgun iddiası: Topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolan Kuyumcu yakalandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kuyumcunun, birçok kişiye kazanç karşılığı altın taahhüdünde bulunduğu ve piyasadan topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı
Türkiye

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı

Bursa’da bir genç, babasını pompalı tüfekle öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheli, 1 saat sonra polis ekiplerince yakalandı.

CHP Bursa İl Başkanlığına Nihat Yeşil seçildi
Yerel

CHP Bursa İl Başkanlığına Nihat Yeşil seçildi

CHP 38. Bursa İl Olağan Kongresi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

İnegöl'de Bahçesindeki otları  ateşe verdi  canından oldu
Türkiye

İnegöl'de Bahçesindeki otları ateşe verdi canından oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal Hilmiye Mahallesi’nde bahçesindeki çalı ve otları temizlemek için ateşe veren şahıs

Bursa Ak parti 'de 5 ilçe başkanı istifa etti
Yerel

Bursa Ak parti 'de 5 ilçe başkanı istifa etti

Bursa’da 5 AK Parti ilçe başkanı, 2024 Yerel seçimleri belediye başkan aday adaylığı için istifa etti.