Afyonkarahisar

İhsaniye’de Kütüphane Haftası kutlandı

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, kitap okumanın önemini ve yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

İhsaniye’de Kütüphane Haftası kutlandı

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, kitap okumanın önemine vurgu yaparak, okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.
İhsaniye ilçesinde Kütüphane Haftası programı kutlandı. Kutlama Tanır’ın yanı sıra İhsaniye ilçe Kütüphane Müdürü Galip Koç, İl Müftüsü Ömer Faruk Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Tecelli Könül belediye başkanları ve daire müdürleri katıldı. Gerçekleştirilen programın açılışında konuşan Tanır, kitap okumanın toplumların kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekti. Kitap okuma alışkanlığının öneminden bahseden Tanır, kitap okumanın yaygınlaşması gerektiğini kaydetti. Öğrencilerin şiirler okuduğu program, ardından protokol üyeleri tarafından miniklere hediye verilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

10 bin kişiye ödüllü kitap okuma yarışması
Yerel

10 bin kişiye ödüllü kitap okuma yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorilerinde 10 bin kişiye toplamda 2 milyon TL değerinde ödül verilecek.

Kütüphane Haftasında  kitap okumanın önemi anlatıldı
Yerel

Kütüphane Haftasında kitap okumanın önemi anlatıldı

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta çocuklara kazandırılmasının eğitimde çok önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Velilerin kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere altın hediye edildi

Velilerin kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere altın hediye edildi

Afyonkarahisar Atatürk İlkokulu’nda öğrenci velilerine yönelik ‘Altın Ödüllü’ kitap okuma yarışmasının sınavı gerçekleştirildi.

Antalya Kaş’ta Turizm Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması düzenlendi
Yerel

Antalya Kaş’ta Turizm Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması düzenlendi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Cumhur İttifakı’nın ilçe başkanları, muhtarlar, turizm ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri de katıldı.

 Palaz, Afyonkarahisar’da seyirci ile buluşacak
Yaşam

Palaz, Afyonkarahisar’da seyirci ile buluşacak

Türkiye’nin ilk şehit pilotlarının hayatlarının anlatıldığı ‘Palaz’ isimli tiyatro oyunu Afyonkarahisar’da sergilene

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy  Antalya'da  Esnaf Temsilcileri ile buluştu
İş Dünyası

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'da Esnaf Temsilcileri ile buluştu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un teşrifleriyle Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin düzenlediği Sorunlar ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısın katıldı.