Hazırlıklar tamam! Hedef altın kemer

Orhan Okulu, daha önce iki kez başpehlivan olduğu yağlı güreşin şampiyonlar ligi Kırkpınar hazırlıklarını tamamladı.

Hazırlıklar tamam! Hedef altın kemer

Okulu, altın kemeri gözüne kesti

Er meydanlarında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal adına boy gösteren Orhan Okulu, daha önce iki kez başpehlivan olduğu yağlı güreşin şampiyonlar ligi Kırkpınar hazırlıklarını tamamladı. Son antrenmanını Edirne’de yapan Okulu, “Antalya’ya altın kemeri götürmek istiyorum” dedi.

Muratpaşa Belediye spor' un 34 yaşındaki başpehlivanı, “Paşa’nın Aslanı” lakabıyla anılan Okulu, Kırkpınar’ın ‘dualı çayırına’ ilk kez 11 yaşında ayakbastı. Farklı boylarda elde ettiği derecelerle 24 yaşında Baş’a güreşmeye başlayan Okulu, 2015 ve 2018’de yağlı güreşin şampiyonlar ligi Kırkpınar’da başpehlivanlığı kazandı.

Bu yıl sezona iyi bir başlangıç yapan ve 3’üncü etabı geride kalan CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nde liderlik koltuğunda yer alan Okulu, 7-9 Temmuz tarihlerinde 662’ncisi düzenlenecek Kırpınar Yağlı Güreşleri hazırlıklarını tamamladı. Son hafta Edirne’de kampa giren Okulu, seyir zevki yüksek bir Kırkpınar olacağını söyledi. Tüm pehlivanlar başarılar dileyen Okulu, “Üst üste yaşadığım ameliyatlar sonrası bu yıl herhangi bir sakatlık yaşamadan iyi bir sezon geçiriyorum. Antalya’ya altın kemeri götürmek istiyorum” dedi. Okulu, Belediye Başkanı Ümit Uysal’a da maddi ve manevi destekleri dolayasıyla teşekkür etti.

Hazırlıklar tamam! Hedef altın kemerHazırlıklar tamam! Hedef altın kemerHazırlıklar tamam! Hedef altın kemer

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Yaşam

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.

Muratpaşa’nın ilk Muhtarlar Meclisi toplandı
Yerel

Muratpaşa’nın ilk Muhtarlar Meclisi toplandı

Antalya’da 55 mahallesi bulunan Muratpaş’da yeni dönemin ilk Muhtarlar Meclisi, Belediye Başkanı Ümit Uysal başkanlığında toplandı.

Erasmus öğrencileri Muratpaşa’da
Yaşam

Erasmus öğrencileri Muratpaşa’da

Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı kapsamında Polonya’dan Antalya’ya gelen öğrenciler Muratpaşa Belediyesi’nin konuğu oldu.

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli
Yerel

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Muratpaşa'da ASSİM teknolojiyle buluşturuyor
Yaşam

Muratpaşa'da ASSİM teknolojiyle buluşturuyor

Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) robotik kodlama ve grafik tasarım dersleri başlıyor.

Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzde 90'ı tamamlandı
Yerel

Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzde 90'ı tamamlandı

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla projesine başladığı Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzde 90’ı tamamlandı.