İstanbul

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi parçalanmış halde Derin dondurucuda bulundu

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cansız bedeni, İstanbul Bayrampaşa’da bir binanın 3’üncü katında derin dondurucu içerisinde parçalara ayrılmış halde bulundu. MUSTAFA KASADAR KİMDİR?

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi parçalanmış halde Derin dondurucuda bulundu

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu   Muhammed Nuh Kasadar’ın cansız bedeni, İstanbul  Bayrampaşa’da bir binanın 3’üncü katında derin dondurucu içerisinde parçalara ayrılmış halde bulundu.

Gencin fidye için kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine kapsamlı çalışma başlatan Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet zanlısı olarak belirlenen adresin sahibi Hakan Ö.’yü (28) gözaltına aldı. Gazeteci Mustafa Kasadar’ın eski çalışanı olduğu tespit edilen Hakan Ö.’nün, ifadesinde “Benim evimde birlikte nargile içtik. ‘Babanın bana borcu vardı’ dedim tartıştık. Kavga ettik, kavga sırasında kendisini öfkeye kapılıp boğdum. Öldüğünü anlayıncaya cesedi ortadan kaldırmak için parçalara ayırdım” dediği öğrenildi. Polisin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor

."Mustafa Kasadar kimdir, oğlu neden öldü?" sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İstanbul'da bir apartman dairesinde yaşanan cinayetin detayları kan dondurdu. Cesedin Ravza Yayınları sahibi Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nur Kasadar olduğu ortaya çıktı. Peki, Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar kimdir? İşte, haberin ayrıntıları....

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cansız bedeni, İstanbul Bayrampaşa’da bir binanın 3’üncü katında derin dondurucu içerisinde parçalara ayrılmış halde bulundu.
MUSTAFA KASADAR KİMDİR?

İlahiyatçı yazar, yayıncı, Ravza Yayınları'nın sahibi olan Mustafa Kasadar, 1965 yılında Erzurum'da hayata geldi.1988 yılında Erzurum İlahiyat Fakültesi'nden mezun olan Mustafa Kasadar İsmailağa Cami'nde Ömer Keleş Hoca Efendi'den 4 yıl Arapça Medrese eğitimi aldı. 1989 yılında Ravza Yayınları'nı kurdu.

25 yıldır yayıncılık yapan Kasadar, 9 yıl da öğretmenlik yaptı. Kitapları çok sevdiği için öğretmenlikten istifa ederek Ravza Yayınları'nı kurmuş. Kasadar, yayıncılığa başlamadan önce de kitapları çok sevdiğini, kitapçılara sık sık gittiğini söyledi

.Ravza Yayınları'ndan şimdiye kadar beş yüze yakın eser çıktığını söyleyen Kasadar, "Yayıncılık çok zor bir iş. Ravza'nın kitaplarıyla büyüyen bir nesil oldu. Fikir kitapları yayınladığımız dönemlerde bu kitaplarımızdan çok kişi istifade etti.

Özellikle gençliğe yönelik yayınlar yaptı. Uzun yıllar Milli Gençlik Vakfı'da yönetici olarak; onun devamı olan Anadolu Gençlik Derneği'nde de eğitimci olarak görev yaptı. Ehl-i Sünnet Âlimler Birliği Derneği (ESAB), Uluslararası Müslüman Âlimler Birliği Derneği (UMAD), Dünya Müslüman Âlimler Birliği, Din Görevlileri Birliği Derneği gibi birçok derneğin üyesidir.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdurlu Önder Çakır Antalya'da  Trafikteki kavgada canından oldu!
Yerel

Burdurlu Önder Çakır Antalya'da Trafikteki kavgada canından oldu!

Antalya'da Eşi Kızının gözü önünde öldürüldü.

34 Yıllık Eşini, Gözünü Kırpmadan Bıçakladı!
Yerel

34 Yıllık Eşini, Gözünü Kırpmadan Bıçakladı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan üzen olayda bir kişi 34 yıllık karım demeden, eşini bıçaklayarak hayatına son verdi. Detaylar haberimizde...

Burdur'da korkunç cinayettin katil zanlısı ve yardımcıları tutuklandı
Yaşam

Burdur'da korkunç cinayettin katil zanlısı ve yardımcıları tutuklandı

Burdur'un Çavdır ilçesinde eski eşi Özlem Şımarık'ı av tüfeğiyle vurduktan sonra bıçaklayarak öldüren katil zanlısı T.Y. ve ona yardım eden 6 kişi tutuklandı.

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü
Türkiye

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü

Olay Bursa da yaşandı evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Yayaşit’i, ardından annesi Zozan Yayaşit’i (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi Mücahit Yayaşit’i vurdu.

Sigara istede Alamayınca Katliam Yaptı
Türkiye

Sigara istede Alamayınca Katliam Yaptı

Afyonkarahisar ili Çıkrık Beldesinde meydana gelen Acı olayda 17 yaşlarındaki genç Sigara istediği 43 yaşlalarındaki kişinin küfürle karşılık verdiğini iddia ederek meydanda kaliam yaptı. Husumetli olduğu kişileri aradığı 

 Boş araziye gömülen cesedin Zeynel Boyacı'nın baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti
Yaşam

Boş araziye gömülen cesedin Zeynel Boyacı'nın baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti

Antalya’da Zeynel Boyacı tarafından öldürüldükten sonra boş araziye gömülen cesedin, katil zanlısının baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti.