Antalya / Serik

Frenle gazı karıştırdı 82’lik kadın sürücü caddeyi savaş alanına çevirdi

Serik'te 82’lik kadın sürücü fren yerine gaza basınca cadde savaş alanına döndü. Kaza sonucunda 3 kişi yaralandı.

Frenle gazı karıştırdı 82’lik kadın sürücü caddeyi savaş alanına çevirdi

Antalya’nın Serik ilçesinde evin önüne park etmek istediği aracının kontrolünü kaybeden 82 yaşındaki sürücü kaldırıma çıkıp aynı zamanda mülk sahibi olduğu restorana daldı. Aracın kontrolünü sağlayamayan kadın yolun karşısına kadar geçip başka bir işyerine çarparak durabildi. 3 kişinin yaraladığı kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Kaza Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Atatürk Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Zülfiye Y. (82) aracını evinin önüne park etmek istedi. Fren yerine gaza basan kadın sürücü bir anda otomobilin kontrolünü kaybedip kaldırıma çıktı. Pide restoranında dışarda oturan müşterilere çarpmamak için direksiyonu kırdı ve bu kez de yolun diğer tarafında bulunan bir başka restorana daldı. Kazada sürücü ile birlikte 3 kişinin oturduğu masada bulunan müşterilerden ismi belirlenemeyen 2 kişiyi yaralandı. Kaza sonrası ise ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Zülfiye Y. ile ismi belirlenemeyen diğer yaralılar Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza yapan aracın doğal gaz hattına çarpması sonucu gaz kaçağı meydana geldi ve ekipler tedbir amaçlı gazı kesti.

Kaza anı kamerada

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, 2 yaşında ki bir çocuğun kazada yere düştüğü ve babasının tarafından yerden alınması görüntülere yansıdı. Polisin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.
Restoran sahibi Selçuk Şaşmaz, " Ben pide pişirirken bir araç bizim dükkana doğru geldi. Kendisi dükkan sahibi olur. O anda dışarıda oturanlar vardı. Allah’a şükür can kaybı yok ama yaralılar var. Kaldırımdan geldi arabalara motorlara vurarak karşıya geçti. Masada oturanlar vardı bebeğe vurdu ama Allah’tan bir şey olmadı. Burnu bile kanamadı ucuz kurtuldu çok şükür" diye konuştu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Yerel

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi
Yaşam

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde toprak yüklü kamyonun kamyonete çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kamyondaki toprağın etrafa saçıldığı kazada, kamyonun çarptığı sokak köpeği de telef oldu.

Bucak'ta Otomobil ve Motosiklet Çarpışması: Çocuk Yaralandı!
Yerel

Bucak'ta Otomobil ve Motosiklet Çarpışması: Çocuk Yaralandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde otomobil ve motosikletin karıştığı trafik kazasında motorda yolcu olarak bulunan çocuk yaralandı.

Bucak'ta çarpışma! 2 yaralı
Yerel

Bucak'ta çarpışma! 2 yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde otomobilin park halindeki otomobile çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bucak'ta Kaza! Araç takla attı, 2 kişi yaralandı!
Yerel

Bucak'ta Kaza! Araç takla attı, 2 kişi yaralandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı
Yerel

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel personelinin taşındığı servis midibüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada işte detaylar