Muğla / Fethiye

Fethiye MHP Başkan adayı Ali Kökten Coşkulu Tanıtım

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım Toplantısı

Fethiye  MHP Başkan adayı Ali Kökten Coşkulu  Tanıtım

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım Toplantısı

KÖKTEN, “SORUNLARI İKTİDAR GÜCÜYLE ÇÖZECEĞİZ”

MUHAMMET KÖKTEN "KÖRFEZİN TEMİZLİĞİ İÇİN SÖZ VERENLER ŞİMDİYE KADAR NEDEN YAPMADILAR"

KÖKTEN "BİZ BİZE YETERİZ DİYENLER 20 YILDAN BUYANA NERDEYDİNİZ"

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerini, seçmen iletişim merkezinde düzenlenen program ile tanıttı.

Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını iktidar gücüyle çözeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. Seçimin en iddialı adaylarından biri olan Muhammet Kökten rakiplerini eleştirerek"Körfezin temizliği için söz verenler şimdiye kadar neden yapmadılar. Biz bize yeteriz diyenler 20 yıldan bu yana neredeydiniz"diye konuştu.

Gerçekleşen organizasyona AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak, Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Bayram Önder Akdenizli, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. İlk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Ardından il ve ilçe başkanları selamlama konuşması yaptılar.
OTGÖZ "FETHİYE'NİN BİR 5 YIL DAHA BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜ YOK"
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yaptığı konuşmada, “Buradan görüyorum ki Fethiye kararını vermiş. Fethiye'nin bir 5 yıl daha beklemeye tahammülü yok. AK Parti 20 yıldan bu yana iktidarda ama Fethiye hiç iktidarla buluşmadı. Bakınız yanı başımızda Seydikemer var. Daha önce bir beldeydi ama iktidarın sayesinde nerelere geldi. Muhammet başkanın bakanlıklardaki tüm işlerini ayrıca Fethiye’ye hizmet etmek adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Birlik beraberlik içerisinde bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN FETHİYE'NİN ARTIK İKTİDAR İLE BULUŞMASI LAZIM
AK Parti Muğla eski Milletvekili Hasan Özyer konuşmasında, “Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Fethiye son yıllarda inanılmaz bir şekilde büyüdü. Bunun yanında sorunları da büyüdü. Daha çok göç aldı ve sorunları da beraberinde getirdi. Sorunların çözümü için Fethiye'nin artık iktidar ile buluşması lazım. Muhammet başkanın aday olduktan sonra çalışmalarını görüyorum. Bizler de Fethiye için elimizden geleni yapacağız. Her zaman kendisine destek olacağız. Yerel seçimlerde Fethiye ve Muğla’yı iktidar ile buluşturacağımıza olan inancım tamdır” diye konuştu.
"TURİZMİN 12 AY OLMASI İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ"
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten açıklamasında, “Ben ve ekibim, seçimlere kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Şimdiye kadar çözülmeyen sorunlar için gece gündüz çalışacağız. Arkamızdaki iktidar gücüne güvendiğimizi söyleyenler, tabii ki güveneceğiz. Kronikleşen sorunların, iktidarın gücü olmadan çözülemeyeceğini biliyoruz. Biz proje üreteceğiz. Halkın yanında, rantın karşısında olacağız. 30 yıldan beri çözülmeyen sorunları çözeceğiz. Sanayi ve yat çekek yerlerini STK’ların görüşlerini alarak taşıyacağız. Şehir merkezine kazandıracağımız katlı otopark trafik sorununu çözeceğiz. Alternatif yol ile Ölüdeniz'in yol sorununu çözeceğiz. Fethiye'ye yakışır bir stadyum yapacağız. Çalışan annelerimiz için kreşler yapacağız. Belediye personeline seslenmek istiyorum, onların hakkını her zaman savunacağım. Millet bahçeleri yapacağız. Halk evlerinin sayısını arttıracağız. Bu hizmetlerden tüm halkımız faydalanacak. Fuar ve kongre merkezleri yaparak, turizmin 12 ay olması için çaba göstereceğiz. Fethiye'de körfez temizliği artık bir seçim vaadi olamamalıdır"dedi.
"KÖRFEZİN TEMİZLİĞİ İÇİN SÖZ VERENLER ŞİMDİYE KADAR NEDEN YAPMADI"
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerinin tanımı için yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, "Körfezin temizliği için söz verenler şimdiye kadar neden yapmadılar"diye konuştı.
"BİZ BİZE YETERİZ DİYENLER 20 YILDAN BUYANA NERDEYDİNİZ"
Kökten katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada "Biz bize yeteriz diyenler 20 yıldan bu yana neredeydiniz. Tabiki iktidarın gücü ile yapacağız. Fethiye’mizin bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yoktur. Sizlere söz veriyorum, yeniden bu körfezde yüzüldüğü günleri göreceğiz. Fethiye'nin il olabilmesi için sil baştan çalışmalar yapacağız. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar, Yaparsa Muhammet Kökten yapar” şeklinde konuştu. Coşkulu geçen programın son bölümünde Cumhur İttifakı Fethiye Belediye meclis üyeleri tek tek anons edildi ve sahneye çağrıldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Eski Başkan Behçet Saatcı Iyi parti  Fethiye Belediye başkan adayı oldu
Yerel

Eski Başkan Behçet Saatcı Iyi parti Fethiye Belediye başkan adayı oldu

Miting havasında Meydanda Fethiye Belediye Başkan adaylığını açıklayan Behçet Saatcı "Korkunun ecele faydası yok Yenileceksiniz "dedi

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'nın görevden alındı
Yerel

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'nın görevden alındı

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'nın görevden alındığı öğrenildi.

Polis Kendi karakolunu taradı  2 şehit 3 yaralı var
Yerel

Polis Kendi karakolunu taradı 2 şehit 3 yaralı var

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolunda meydana gelen saldırı olayıyla ilgili Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol bir açıklama yaptı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Yerel

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.